ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 474recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (474)
Razvrstati po:
Richard Q. Parovi United States of America, 29. rujna 2014.
If you need a big room, here it is.

Room size, location, value for the money
8,7
If you need to be near the airport, and want a big room, and need to cook (as I did), this is a great Hotel. It is also near a mall and restaurants. It is not far from the bridge from Mactan to Cebu so, if you need to go into Cebu city, it is convenient.
Charles P. Parovi United States of America, 17. rujna 2014.
4th Time!

The staff and service, the food, and the pool.
9,7
This is the 4th time I have stayed here and I really like Crown Regency Suites. The staff and food are top notch! The airport is close but you do not hear the planes taking off or landing when you are in your room. I will stay here again when I return to Cebu.
David W. Solo putnici Australia, 16. rujna 2014.
Everything Was OK...no complaints

good Air Cond, comfortable Bed and Big Fridge
6
WAs quite acceptable....typical good 3 star quality in my ratings. its a pity the kitchenette in the room was all turned off so really u could not use it except i did connection the microwave and use it. Lovely swimming pool out the back was nice, but $20 US per hour to use the tennis court was excessive.
Rod X. Grupe Philippines, 24. kolovoza 2014.
Hotel is a bit old

Location, Room Size
7
The hotel is a bit old. We had the 3 bedroom suite and the airconditioning units were not working perfectly.
Irene H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. kolovoza 2014.
Cebu visit August 16-19th

room is spacious, swimming pool
7,3
The room we stay is not moped the day we came we stayed there august 16th, bec. when my niece and sons barefoot there feet is filthy indicate that room is dirty, and I hate that the room they gave us is no wifi you need to go to the lobby to have wi fi. swimming pool is wonderful. room is spacious.
Florizel F. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Great!

Location, Staff Friendliness, Room Amenities
8,3
It was very relaxing.
Ulysses D. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2014.
My stay at Crown Regency in Mactan, Cebu

Value, Room size, location
7,3
Scott B. Parovi Australia, 10. kolovoza 2014.
Excellent !

Excellent Staff, Clean Rooms and Great Entertainment in the 50's Cafe!
9,3
Really enjoyable stay, great value for money! Make sure u have a meal or 2 in the 50's Café in the Hotel, Great food and entertainment!!!
Derek W. Parovi Canada, 29. srpnja 2014.
Excellent

Staff performance , location and food.
8,3
Van P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. srpnja 2014.
Shabby hotel

Big rooms with kitchen and dining, near airport
7,3
Fine! Need to upgrade their A/C, old and rooms are too hot

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B06