ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 530recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (530)
Razvrstati po:
Salah K. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 28. ožujka 2015.
Good service ... Excellent customer care

Stuff ... Location... Service
8,7
Very good
Rob M. Parovi New Zealand, 23. ožujka 2015.
Can not really complain

Size of room, Beds, Front Office staff
7
Its ok however needs a little upkeep in places. Plates in cafe were all marked and the food was very average.
Nidhal S. Parovi United States of America, 22. ožujka 2015.
don't expect a 3 1/2! 2 star! at best
4
I will never stay there again! and when I complained to the lady that said she was the manager...I said it is a 3 1/2 or 4 star...she laughed in my face and said no! we are a standard hotel, a 1 star? I agree it is a 2 star. But not a 1 star? If I owned that place, I would fire her or send her back to hotel management 101 again!
Joseph P. Parovi United States of America, 17. ožujka 2015.
Sad

Beds,
5,7
Great bed, lousy service, terrible food, broken phone which no one replaced, but a great Italian restaurant next door call Ale Pasta Basta. Outstanding food at much better prices.
Earl L. Grupe Taiwan, 9. ožujka 2015.
One of the best hotel in cebu

Place and Staff
7
Very nice place. Staff are very accommodating. Very recommended.
Mark W. Parovi Australia, 6. ožujka 2015.
good value for money

clean, close to the airport, free drinks on arrival
8
Friendly staff, rooms are a decent size and a large size clean bathroom..
Ricardo N. Poslovni putnici Philippines, 27. veljače 2015.
Quiet Nights

Location, cleanliness, comfort
7
Mae S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. veljače 2015.
My short stay

location and facilities
9,7
Derek W. Parovi Canada, 21. veljače 2015.
Very good all around

Staff,bed,food
8,7
Excellent
Robert E. Parovi United States of America, 15. veljače 2015.
Nice hotel, very clean, great staff but noisy

location, value for money and great staff
8,3
The hotel is very nice. They try to be a very high quality hotel and could be with their overall room quality and great staff but the only thing holding them back is the old and outdated bathrooms and the low quality windows that lets all the noise from the street below in your room. The bathroom is nice but old and could be overlooked but the noise needs fixing. We stayed on the 8th floor and could hear all the traffic below, all night long. The staff is great. We did try a different room on a different floor, facing a different direction but you could still hear the street noise.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C08