ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao Centar
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela
Područje Otok Mactan

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 461recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
6,9
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (461)
Razvrstati po:
Florizel F. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Great!

Location, Staff Friendliness, Room Amenities
8,3
It was very relaxing.
Irene H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 18. kolovoza 2014.
Cebu visit August 16-19th

room is spacious, swimming pool
7,3
The room we stay is not moped the day we came we stayed there august 16th, bec. when my niece and sons barefoot there feet is filthy indicate that room is dirty, and I hate that the room they gave us is no wifi you need to go to the lobby to have wi fi. swimming pool is wonderful. room is spacious.
Ulysses D. Solo putnici United States of America, 17. kolovoza 2014.
My stay at Crown Regency in Mactan, Cebu

Value, Room size, location
7,3
Scott B. Parovi Australia, 10. kolovoza 2014.
Excellent !

Excellent Staff, Clean Rooms and Great Entertainment in the 50's Cafe!
9,3
Really enjoyable stay, great value for money! Make sure u have a meal or 2 in the 50's Café in the Hotel, Great food and entertainment!!!
Derek W. Parovi Canada, 29. srpnja 2014.
Excellent

Staff performance , location and food.
8,3
Van P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 25. srpnja 2014.
Shabby hotel

Big rooms with kitchen and dining, near airport
7,3
Fine! Need to upgrade their A/C, old and rooms are too hot
Paul B. Parovi United States of America, 22. srpnja 2014.
July in Cebu 2014

Location, Price, Food
7,3
Pool was not available for 8-Days of our stay, Room sofa bed is terrible to sit on worn out, Hotel is old and needs upgrading.... Hotel Staff was very helpful and friendly, Breakfast was great, Location was great and reason for our 2nd stay at this Hotel and price was reasonable....
Emmanuel K. Solo putnici United States of America, 17. srpnja 2014.
horrible place...
4
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Vaughan M. Parovi Australia, 17. srpnja 2014.
Family trip

good bed good swimming pool staff speak good english
6,7
Good we enjoyed our stay and hope to come back next time.
Elizabeth Y. Parovi Australia, 10. srpnja 2014.
Horrible. Would not recommend. Couldnt wait to go
2,7
Terrible. Avoid at all costs. Dirty. Only good thing was distance to airport. Nothing good about this place. Very dirty. Food terrible. We couldn't wait to leave and heck in somewhere else to wash the dirtyness off. Even felt unclean after using shower there.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C05