Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Cebu, Filipini 6015

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 662recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (662)
Razvrstati po:
Hwisun P. Solo putnici South Korea, 24. travnja 2016.
Good
5,7
Goood
Prijavi ovu recenziju
Henry S. Poslovni putnici Switzerland, 17. travnja 2016.
Can Be More Quiet, Please !
5,7
Some guests speak too loud inside the rooms, and their voices can be heard even across hallways. Silence and/or low volume voices should be emphasized to guests who are in the room floors.
Prijavi ovu recenziju
Jessica W. Parovi Philippines, 14. travnja 2016.
worth every peso
6,3
nice,complete accomodation.worth the price
Prijavi ovu recenziju
Allen A. Solo putnici Canada, 9. travnja 2016.
Acceptable
4,3
Friendly staff. My hot breakfast was served cold and when I asked for my eggs to be reheated, they were in a micro wave.
Prijavi ovu recenziju
Oliver H. Parovi Germany, 7. travnja 2016.
Be aware, and ask for a receipt
2,3
I stay here for 1 week in this hotel in April 2016. I paid the security deposit of 1000 pesos in cash. And didn't got the money back because of a lacking receipt. The staff didn't accomplish to my problems. So I left the hotel dissappointed and angry to the airport. Emails were not answered by the management. The hotel had its best times. It's worn out and pretty far from any shopping malls. The pool was disfunction. All in all I can't recommend this hotel. If you Pay something there, always ask for a receipt. Because they won't help you. From a dissappointed customer.
Prijavi ovu recenziju
David S. Obitelji sa malom djecom Australia, 4. travnja 2016.
A mixed bag
5
We were a group of 6 adults and one 10 year old, and were in a 3br apartment staying 4 nights. Basically the aircon didn't work, and after 3 requests for it to be fixed, and also one day where the housekeeping wasn't done (i.e. bin overflowing, towels not replaced, etc) - I requested and we were given another room which was fine.
Prijavi ovu recenziju
Torsten H. Parovi Hong Kong, 4. travnja 2016.
Dirty Old and overpriced
2
Killed a huge cockroach. Unfriendly staff. Room not clean. We only stayed there because of close airport location. Never again.
Prijavi ovu recenziju
Salem A. Parovi Saudi Arabia, 2. travnja 2016.
im not advise this hotel
2
you have to pay gas for cooking 200p every day the bathroom dont have bidet spray the swimming pool very dirty not good to swim hard to find taxi location is bad not recommended this hotel for any one
Prijavi ovu recenziju
Luke C. Parovi Australia, 31. ožujka 2016.
Nice
4,3
50's bar inside hotel was really nice. Lots of old automotive memorabilia. Comfortable room.
Prijavi ovu recenziju
John A. Parovi United Kingdom, 30. ožujka 2016.
Crown Regency Hotel
4
Ok hotel for one night
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Crown Regency Suites And Residences - Mactan CebuCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06