Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crown Regency Suites And Residences - Mactan

Maximo Patalinghug Jr. Avenue, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filipini 6015 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Kafić Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Plesna dvorana Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Bazen Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Soba za sastanke Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Okružje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Restoran Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Igralište Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Rekreacijski sadržaji Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Posao Centar Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Predvorje Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Interijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Eksterijer hotela Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba
Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba
Područje Mactan Island

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 568recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
7,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (568)
Razvrstati po:
Mary B. Parovi Philippines, 26. srpnja 2015.
DELIGHTFUL EXPERIENCE!!!

LOCATION, FOOD & PRICE
10
It was a very enjoyable, comfortable and delightful experience!
Prijavi ovu recenziju
Kanghao Y. Parovi Singapore, 22. srpnja 2015.
Comfortable hotel in a quiet area

Large rooms, good value, quiet
7
The hotel is located slightly out of the city, but close to the airport. Rooms are large and well furnished. Definitely good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Edwin Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 21. srpnja 2015.
Good for value. Free shuttle bus!

Spacious room. Free shuttle bus. Good rate
7,7
Great.
Prijavi ovu recenziju
Scott H. Parovi United States of America, 18. srpnja 2015.
Somewhat a dump
3,7
It was bad. I would not stay there again. If this is a four star hotel then I live in a palace. It is located next to villas on one side and a dump on the other.
Prijavi ovu recenziju
Lian O. Parovi Philippines, 15. srpnja 2015.
So so so

Close proximity to airport. Got shuttle. Nice.staff.
3,7
It was so so. The lift was quite small, does not smell good. Hallway was too dark. Kinda scary if ur alone. The hotel is old, havent been renovated for a long time. Room was spacious i just dont understand why the beds are too high u literally have to climb ur way up. AC not to good. Got a small kitchen inside with fridge, oven toaster, microwave oven and a rice cooker! No in room safe. Toilet lighting good. Black out curtains must be replaced. The cable TV reception was ok. Room service food, hhmmm not that good. We didnt bothered to go down for breakfast the next day. Stayed there overnight. The next day i called reception to inform them i will check out at a later time bec my flight was at 5pm. They didnt charge me with anything. They even provided me a shuttle service to the airport which was great.
Prijavi ovu recenziju
Michael R. Poslovni putnici United States of America, 8. srpnja 2015.
Convenient

Food, location,staff
6,7
It went well, they need to better inform guests on how to use Wifi
Prijavi ovu recenziju
Catherine M. Solo putnici United Kingdom, 5. srpnja 2015.
Comfortable and convenient

Comfortable room. Reliable airport pick up. Courteous staff.
7,3
Good hotel for travellers in transit. Rooms well equipped. Reasonable WiFi and phone signals. Clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Love T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 28. lipnja 2015.
okay

near loaction to the airport, courteous staff big rooms
8,7
quite good... in transit guests will appreciate its location.
Prijavi ovu recenziju
Rhoel O. Poslovni putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
3W's.Worst Connectivity. Worst Food. Worst CustSvc
3,7
I was there for a business trip and ended up using my phone's data svc to tether to my Macbook and other work gadgets. Each day I stayed there, housekeeping would have to come in to my room at least 4-5x just to check the WIFI. I say check bec they didnt really do anything to fix it. And even with my expressed inconvenience, they never offered any token or upgrade for the inconvenience.
Prijavi ovu recenziju
Jennylyn M. Grupe Philippines, 20. lipnja 2015.
okay

nice place, peaceful, near to the airport
6,7
okay.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan IslandCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - KafićCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Plesna dvoranaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - BazenCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Soba za sastankeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - OkružjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - RestoranCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - IgrališteCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Rekreacijski sadržajiCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Posao CentarCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - PredvorjeCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Interijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Eksterijer hotelaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska sobaCrown Regency Suites And Residences - Mactan Mactan Island - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04