ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel

Tower 5, 3 Tong Tak Street Tseung Kwan O, Tseung Kwan O, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Predvorje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Bazen Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Plesna dvorana Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Vrt Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Soba za sastanke
Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centar Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centar Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centar Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Okružje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Okružje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Okružje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Okružje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Okružje Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitness Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Restoran Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tseung Kwan O Broj soba: 359

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 426recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
7,4
Sve recenzije (426)
Razvrstati po:
Surya D. Parovi Indonesia, 13. rujna 2014.
Friendly Staff , Clean Room

near MRT , friendly staff and clean room
7
enjoy to stay here even the location far away from the city but doesn't matter because the hotel near to MTR station and shopping mall
Ian R. Poslovni putnici United Kingdom, 10. rujna 2014.
Crowne Plaza

Club room
9
Rusdy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. rujna 2014.
Very Nice Hotel Although A bit Far

For family, Clean, Near MTR
8,7
it was a very nice hotel, the room is big enough for 2 children. it was a bit far but next to the MTR. It is highly recommended for family with children and it is value for money.
Marcos Y. Parovi Germany, 22. kolovoza 2014.
Disappointing.

Daytime staff was friendly
5,7
Overall disappointed. When I booked, well in advance, I requested a non-smoking room because I do not smoke. When I arrived I was told that was the only thing they had left so that is what I got. The room reeked of "wet smoke" of course and the office chair as well as the seat behind the bed had stains on them that had been there for quite some time it seemed. Crowne Plaza should be embarrassed to have the furniture looking like that for the price of the rooms. The only positive thing I can say is that the morning crew at the hotel was very friendly. I would not stay here again nor would I recommend anyone to do so.
Palmira A. Obitelji sa odraslom djecom Portugal, 21. kolovoza 2014.
fantastic

location, value, nice
10
fantastic
Catherine C. Parovi Australia, 20. kolovoza 2014.
Right up the MTR, modern, new and Nice!

Modernly new, spacious, clean and VALUED!
9,7
Counter staff were very helpful. Very modern design, new and fresh. Love the bathroom design. Bed is comfy and spacious room.Will definitely come back and recommend to ppl around!
Karta S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. kolovoza 2014.
nice hotel, big room

near MTR ,big room, clean
5,7
nice, we love to stay in this hotel
Priscilla W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 2. kolovoza 2014.
Nice Hotel for family

good location, friendly staff, clean room
8
Really enjoy to stay here even the location far away from the city but doesn't matter because the hotel near to MTR station and shopping mall
Laurence H. Parovi Australia, 26. srpnja 2014.
Great stay-Great Room and Great service

staff,room,service
9,7
My wife and I spent 2 days in this hotel.it is excellent value and we found the staff go the "extra mile" to help and make your stay enjoyable. Having a drink and anti-pasta on the roof top was wonderful.The service that Polly Tang afforded us was truly appreciated in the club lounge. Our flight was leaving early in the morning and breakfast boxes where arranged for us at reception with ...wait for it...2 cups of hot coffee in takeout cups were also waiting for the "2 weary eyed travelers" Well done to everyone there and thanks for your professional care and attention..you realize you have spoilt it now for when we stay anywhere else.....lol
Ho K. Parovi Hong Kong, 25. srpnja 2014.
shopping, eating

new, clean, big room
7,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Crowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong KongCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - PredvorjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - BazenCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - VrtCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Soba za sastankeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centarCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centarCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Spa centarCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - OkružjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - OkružjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - OkružjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - OkružjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - OkružjeCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Dvorana za fitnessCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - RestoranCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Interijer hotelaCrowne Plaza Hong Kong Kowloon East Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02