Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

D' Leonor Hotel

JP Laurel St., Bajada, Gradski centar Davao, Davao, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotela D’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotela D’ Leonor Hotel Davao - Recepcija D’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotela D’ Leonor Hotel Davao - Ulaz D’ Leonor Hotel Davao - Restoran D’ Leonor Hotel Davao - Predvorje D’ Leonor Hotel Davao - Ulaz D’ Leonor Hotel Davao - Restoran D’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotela D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba
D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba D’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Davao Broj soba: 37
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 12recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,3
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (12)
Razvrstati po:
Loveme S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 29. svibnja 2015.
Home away from home

pleasant staff, good location, spacious rooms
8,3
This hotel is good for large groups/families. Friendly staff. Location is very good, near malls, fast food restos. We had a pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
John W. Parovi Australia, 2. travnja 2015.
Great Large rooms

Room size, Internet, Staff
8
Good location walking distance to Victoria mall, Internet was great really fast, large rooms, staff goes out of there way to help. The only reason i booked this room was for the kitchen to cook and there was nothing to cook with no gas and no gas burn lol. Other then that. great place not so busy
Prijavi ovu recenziju
Dennis I. Poslovni putnici United States of America, 15. siječnja 2015.
Centrally located suite hotel with good staff

Location, staff, suite size
6,7
As before, the stay was comfortable, staff was good but rooms need updating now although good size.
Prijavi ovu recenziju
Graham A. Parovi United Kingdom, 24. svibnja 2014.
location okay and staff helpful

location
6
Only stayed one night in a noisy ground floor suite with no windows. I would not recommend this room type "business suite" if you want to stay for long or want to spend much time in the hotel. I like windows in my room! Also very very noisy because people walked past the room at all hours talking loudly despite the signs asking them to observe silence.
Prijavi ovu recenziju
Suzette P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. svibnja 2014.
Near Malls

Near the city
6
Good for businessmen
Prijavi ovu recenziju
David C. Parovi United States of America, 29. travnja 2013.
Good hotel to unwind and relax.

Price, location, and clean rooms.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Nora A. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 29. ožujka 2013.
Not family friendly

Only wifi
3
Some staff are not smiling ... The room aircon wasn't getting cold the smell comes out is not nice... Mosquitos inside the rooms ... The bed wasn't comfy.... Definitely not coming back...I will not recommend it to my friends and relatives...
Prijavi ovu recenziju
Robert D. Solo putnici United States of America, 13. veljače 2013.
Friendly staff but the wi fi did not work.

Good security
6,7
you have to understand the philippines. staff was friendly but trying to get things done the local airline tickets was beyond there capacity. the rooms were ok by philippine standards. the location was downtown and close to the victoria mall. my biggest complaint was the lack of wi-fi in my room had to go to the lobby and the connection was so poor i could not purchase airline tickets online. they said they were going to upgrade there service.
Prijavi ovu recenziju
Ma L. Poslovni putnici Philippines, 21. listopada 2012.
Great Hotel! Love it

Very Good accomodation and accomodating Staff
8,3
Great and Very Pleasant Stay!The room was spacious, bathroom and toilet very good. We had a good time
Hotel Feature Tip: Very near shopping place
Prijavi ovu recenziju
Jolliene R. Grupe Philippines, 19. rujna 2012.
simple yet comfy

big rooms
6,7
nice one. super spacious. it's like a small villa. ideal for vacation. friendly staff.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

D’ Leonor Hotel DavaoD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotelaD’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotelaD’ Leonor Hotel Davao - RecepcijaD’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotelaD’ Leonor Hotel Davao - UlazD’ Leonor Hotel Davao - RestoranD’ Leonor Hotel Davao - PredvorjeD’ Leonor Hotel Davao - UlazD’ Leonor Hotel Davao - RestoranD’ Leonor Hotel Davao - Interijer hotelaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska sobaD’ Leonor Hotel Davao - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06