Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93756 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Recepcija Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Balkon/terasa Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela
Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Ulaz Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled
Područje Damai / Santubong Broj soba: 224

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,1

od 1140recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1140)
Razvrstati po:
Alif H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. veljače 2016.
Marvellous holiday

We stayed at standard balcony, near to pool & beach. Our daughter enjoyed at the beach. The view is breathtaking. The room was well maintained & lovely
9,7
Wonderful & interesting stay..will come back soon.
Prijavi ovu recenziju
Rozzana S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. siječnja 2016.
Damai hotel very good and comfortable for family

clean ,polite , comfortable
9,3
Aircond leaking but quick serve by the maintainace
Prijavi ovu recenziju
Nyemas L. Solo putnici Malaysia, 17. siječnja 2016.
attraction in kuching

food,beach,trail
6,3
Prijavi ovu recenziju
Cheng Y. Parovi Malaysia, 17. siječnja 2016.
Hotel is running down.

Quite quite quite.
7
Stay one night here. Room is old but large with nice local culture decorations. Shinki block, bathroom wall cleanliness need to improve. Clean towel provided and the beds are clean too. No wifi in room, tv channel are limited. Nott much view from my room. Check in and out are fast but young receptionist
Prijavi ovu recenziju
Bong P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. siječnja 2016.
Feeling sad for our trips
3,7
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Anderson E. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. siječnja 2016.
Unsatisfied

View,location,peace of mind
7
1.the reception was unable to provide room on time(i have to wait for more than 45mins because my room is not ready and they still charge me on extra bed even though I've already paid) 2.the room is not clean(there's still sands in my room) 3.other services is perfect
Prijavi ovu recenziju
Sheaw H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Cultural relaxing beach hotel

Near beach. Room was big. Big bed.
6,7
Have a great holiday on new year holiday. Hotel was packed on breakfast time and check out queue. Hotel seems full as no pool towel was given out
Prijavi ovu recenziju
Ching W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
standard beach resort

pool, beach, large hotel room
6,3
It was good. 24 hours shuttle service from hilltop to lobby is convenience. Just the parking space near lobby is too limited. Overall its good for family vacation.
Prijavi ovu recenziju
Bong S. Parovi Malaysia, 2. siječnja 2016.
Poor standard and services
4,7
1. Room cleanliness is bad, dusty and dirty floor upon checked in. 2. The Management should look into their facility and upgrade it accordingly. 3. Not worth with value of money being paid as overall standard only worth 2 star standard.
Prijavi ovu recenziju
Emily Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. siječnja 2016.
Disappointed front counter service.

Request for connecting rooms was granted.
4,3
Arrived at the resort just before 1.30pm but we had to queue at the check-in counter until 3pmbefore it was our turn. Such as waste of time.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - RecepcijaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Balkon/terasaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - UlazDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - Igralište


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07