Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93756 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Recepcija Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Balkon/terasa Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela
Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Ulaz Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled
Područje Damai / Santubong Broj soba: 224

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 984recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (984)
Razvrstati po:
Sze K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Family outing

Family, relax and food
8,7
Good for family outing,m and relax
Prijavi ovu recenziju
Fatin I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 23. srpnja 2015.
Does not meet my expectation

The location of course
6
Well everything was okay, we got a balcony room which is spacious, but need a serious refurbishment, tv only have one channel (nat geo) and other channel is just blank (a cartoon would be nice as im travelling with 6yo and 10mo). The pillows is as hard as rocks! Im not comfortable at all my neck is hurting the next day. Toiletteries is very poor. Coffeehouse is under renovation so it's quite far to walk to the ballroom for breakfast but nice beach view makes it worth it. Pool is very2 dirty though.
Prijavi ovu recenziju
Tsin H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
A ENJOYABLE HOLIDAY IN DAMAI

ALTHOUGH UNDER RENOVATION, IS STILL WORTH TO VISIT.
7,7
Prijavi ovu recenziju
Bee C. Parovi Malaysia, 17. srpnja 2015.
A comfy resort

Comfortable, good location, value for money
7,3
The resort was so crowded due to raya holiday. Abit disappointed with their breakfast as it was not served as soon as the food/ beverage finished. Hilltop rooms have a nice sea view. It is a very quiet resort as it is away from the city.
Prijavi ovu recenziju
Lewi K. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Restaurant services is excellent

Food
6,7
Restaurant services is totally excellent. They don't mind to change the food or deducted to the bill if the food makes customers disappointed.
Prijavi ovu recenziju
Loredana L. Parovi Italy, 15. srpnja 2015.
Damai beach review

Beach, location, nature
3
Not good
Prijavi ovu recenziju
Khang C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. srpnja 2015.
Only for Short Trip Travel

Hotel is old, Room Lights not enough, Beach dirty
5
Prijavi ovu recenziju
Lieng K. Parovi Malaysia, 12. srpnja 2015.
An o-kay stay.

Location, Room, Staff
8,3
The TV in our room was not working. Called the operator to get it fixed, but after 2 hours it stopped working again. Other than that the experience in general was okay.
Prijavi ovu recenziju
Veronique V. Obitelji sa malom djecom Canada, 6. srpnja 2015.
Wonderful location

Beach, pool, relax
7,7
We really enjoyed our stay at the Damai Beach Resort. The beach was nice, but could be clean a lot more often as a lot of non hotel residents are coming over and bring their lunch and leave their rubbish on the beach. The breakfast was ok, a lot of things were deep fried and soaked in oil, not a lot of heathly option. The good is was the food center next to the other who offer a great variety of food for a cheap price, I really enjoyed that! My son was really happy with the kid pool! Overall, great stay, the room was big and really clean!
Prijavi ovu recenziju
Alex H. Parovi Malaysia, 5. srpnja 2015.
Damai Beach Resort
3
-
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - RecepcijaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Balkon/terasaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - UlazDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - Igralište


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05