Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Beach Resort

Teluk Bandung Santubong, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93756 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Recepcija Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Balkon/terasa Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela
Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Ulaz Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotela Damai Beach Resort Kuching - Gostinjska soba Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Bazen Damai Beach Resort Kuching - Pogled
Područje Damai / Santubong Broj soba: 224

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 962recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (962)
Razvrstati po:
Soo M. Parovi Malaysia, 26. lipnja 2015.
Nice beach

Nice beach, friendly staff & value for money
7
Nice place for holiday
Bibiana L. Parovi Malaysia, 24. lipnja 2015.
A Night at Damai Beach

Scenery during summer. Beach and pool not too crowded, which made it more exclusive/private. Good customer service at front desk
5,3
Great, except room hallways are smelling a little musky at times
Tay H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. lipnja 2015.
nice view and relax

location,beach,foods
8
Great and damai become more better than before.
Beuti R. Parovi Malaysia, 20. lipnja 2015.
Filling good and everything is comfortable

The only hotel and beach near to Kuching main town
7,3
Great and nice sunset view
Mohamad K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
beautiful beach

beautiful beach, good food, good location for relax
7,3
Relax n peaceful
Andy L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 9. lipnja 2015.
Overall the hotel is good for vacation for family.

Perfect location, clean place & wonderful place to relax.
6,7
Perfect.
Adrian L. Parovi Malaysia, 8. lipnja 2015.
Vacation

near to beach
3,7
unfriendly front desk staffs,chalet very noisy,pool near lobby very dirty,not much parking space
Haznetta S. Parovi Malaysia, 7. lipnja 2015.
Nice view

I love the beach, but due to land slide month ago, there is to many big lump of rock at the beach. The scenery is awesome. And the food is great.
8,3
We book a standard balcony room thru Agoda.com, but when we reach the receptionist counter, the day agoda have upgrade my standard room to Seaview Hilltop room. And i was like so happy 😀. But, we could only enjoy the scenery not the room facility. There room is great, but there is no hot water in the bathroom. And the water is yellowish in colour. It was shocking! another thing, the telephone in the room. It is not working as it should be. The cable connecting the phone to the wall plug is just pure cable connected to another cable. It is very dangerous if a family with kida staying there. Last but not least, the room lighting. need to add some more light to the room. I hope the resort can improve the facility in their room. The customer paid a good money to stay there and they should give a good facility for customer to enjoy. I have no problem with their service because i get a good service just that they need to improve the facilities around their resorts. Overall it is great to stay in Damai Beach Resort. Cheers! 😃
Hui H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. lipnja 2015.
Have a very fun family holiday

Beautiful beach,big room and nice breakfast
8,3
Everything was fine
Ahmad J. Parovi Singapore, 5. lipnja 2015.
Nice location but food is lousy

beach and view of mountain/forest
6
* Difficult and inconvenient to stay up the hill top rooms * Peak hour waiting period for transport about 10mins. * Restaurant food no value for money * Hill top rooms poorly maintained. Bath towels are old. Room smells damp. Bed, sheets, pillows smells bad.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Beach Resort KuchingDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - RecepcijaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Balkon/terasaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - UlazDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - Eksterijer hotelaDamai Beach Resort Kuching - Gostinjska sobaDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - PogledDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - BazenDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - KafićDamai Beach Resort Kuching - Igralište


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07