Povratak na info o hotelu

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika
Ugodno



od 1174recenzija
  • Hotelski uvjeti/čistoća: 6,3
  • Objekti 5,1
  • Lokacija 7,6
  • Udobnost/standard sobe: 6,7
  • Uslužnost osoblja: 6,5
  • Vrijednost za novac: 6,1
  • Hrana/objedi: 5,7
Sortirano prema

Roland C. od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Roland
Near beach, swimming pool, restaurant
Inside the room found a lot of hair and ants. Room is big and tidy but very old need to renovate. Performance staff not nice when talk need to improve behavior
Recenzirano 16 prosinca 2015

Muhamad R. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Not OK
Very bad experience.
Recenzirano 14 prosinca 2015

Rony S. od Indonezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Dissapointed at all !!!!!
Beach ... mountain .... and ... Jungle
Really dissapointed ... staff was really not friendly ... check in time took so long .... breakfast was poor .NOT RECOMENDED AT ALL !!!
Recenzirano 14 prosinca 2015

Helmi R. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Damai Puri Resort and Spa
1. Near to beach. 2. Good swimming pool for kids. 3. Good for relaxing your mind.
Just want to complain about car parking facility. Need to walking 500m to parking lot and lobby. It ok if they provide a shuttle van to send you to parking lot. I need to walk during rain to pick up my car.
Recenzirano 08 prosinca 2015

Siew A. od Malezija
Obitelji sa odraslom djecom
Boravili ste jednu noć u svibanj, 2015
Family trip
The room assigned was near to the pool which ease our grandmother, the room service was fast and we liked it.
I would say the stay was overall good except for the cleanliness of the room which has to be improved. There was sand all over the bed sheet and curtains look untidy.
Recenzirano 08 prosinca 2015

Yek L. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u listopad, 2013
Swimming pool view
Nice room
Room is nice but hard to find restaurant near by.
Recenzirano 07 prosinca 2015

Roland F. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Swimming Pool
1. Affordable food available nearby 2. Nice sea view 3. Clean rooms
The swimming pool is extremely dirty.
Recenzirano 07 prosinca 2015

Nik M. od Malezija
Grupe
Boravili ste jednu noć u prosinac, 2015
Need a major facelift
Beside the seaview
That will be my last stay at the hotel. The staff was not freindly, the place/rooms are old and battered, cleanliness were not kept, and surely not value for monney at all.
Recenzirano 06 prosinca 2015

Elaine T. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
Na
Comfort, clean n sea view
Recenzirano 01 prosinca 2015

Lee E. od Malezija
Obitelji sa malom djecom
Boravili ste jednu noć u studeni, 2015
This hotel is very dirty and there is no managemet
I will never came to this hotel again unless the change had been made
Recenzirano 01 prosinca 2015