ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93762 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazen Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restoran Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Posao Centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okružje
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Posao Centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pogled
Područje Damai / Santubong Broj soba: 207

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 758recenzija

Vrijednost za novac:
6,5
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
5,8
Sve recenzije (758)
Razvrstati po:
Roziyani Z. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 1. rujna 2014.
CLEAN

FRIENDLY, CLEAN & BEAUTIFUL VIEW
5,3
Lai N. Obitelji sa malom djecom Azerbaijan, 1. rujna 2014.
Unforgettable experience...

Clean swimming pool, clean shore, nice and polite staff
9
I was making my booking via agoda.com for seaview deluxe - king bed room. When we reached there, the room is not what we want. The staff helped us to get the room change. We are very happy and satisfied with their arrangement. Our kid likes the pool slides at the family pool. The pool is clean. Will go for holiday again if we get the chance.
Vikneswaran N. Parovi Malaysia, 24. kolovoza 2014.
Paradise for couples

Amazing sunset, private beach and large swimming pol
7,7
Excellent stay in Damai. The location of the hotel between the sea and the mountain was picturesque. Amazing sunset, private and beautiful clean beach and warm sea and widespread pool made the resort an excellent choice for couples who needs privacy especially during the weekdays.
Jo H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 15. kolovoza 2014.
Short getaway

Scenary, Pool, Beach
7
Pleasant stay but room has a musty/moldy smell. Otherwise nice pool and beach with beautiful surroundings.
Eddy S. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
good private beach

private beach, family pool, nice view
5,3
not very perfect as i expect...
Voon S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 29. srpnja 2014.
everything is ok, last minute book this room

beaches, family, seaview
6
it was ok and relaxing.
June P. Parovi Malaysia, 27. srpnja 2014.
Poor Manage Hotel
2,7
We booked for 3 rooms, all 3 got the same problem. Keycard, phone is not working, some wall plug not working. NO WIFI in-room. room not clean properly. Air-conditioned is not cold. hotel staff poor service. taking an hour to get a working room after run 3 round to reception.
Kwong P. Poslovni putnici Malaysia, 23. srpnja 2014.
Average resort

Infinite pool, great scenery & quiet
6,7
Hotel seems not properly maintained due to low occupancy. Room is clean and comfortable but kind of run down. Its relatively expensive compared to 5-star hotel in kuching city.
Elaine M. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 20. srpnja 2014.
The Swimming Pool & Room is too dirty.
3,7
The swimming pool is so dirty, even with goggles i couldnt see anything. its really dirty. as for the room, the floor wasnt cleaned properly. my foot went black and dirty after i walk around. the room wasnt satisfying. however the service was good. polite staff and were able to clean up the room as soon when being notified. I dont know.
Chai X. Grupe Malaysia, 15. srpnja 2014.
Nice views.

Cleanliness of room, swimming pool, Sea view
6,7
Awesome time spent with friends, we have fun at the beach.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestoranDamai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Posao CentarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Posao CentarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - UlazDamai Puri Resort & Spa Kuching - Plesna dvoranaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A02