Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93762 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazen Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restoran Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okružje Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Posao Centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pogled Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pogled Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okružje Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazen
Područje Damai / Santubong Broj soba: 207

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 927recenzija

Vrijednost za novac:
6,3
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (927)
Razvrstati po:
Roger L. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2015.
Beautiful beach and pool!!!!

Pool, Beach and Sunset
7,7
Overall, the view was excellent. The beach was clean and stunning. The pool were also nice and big... Privacy location for couples or family but room was ok only. Nothing to shout about. Luckily there was a nearby Damai Sentral where u can have a dining at night. If u are looking for privacy and quiet moment to enjoy the beach and scenery, this is the best location...
Prijavi ovu recenziju
Mujahid T. Parovi Pakistan, 24. srpnja 2015.
Good

View location and swimming pool
6,3
Good They should have wifi in rooms.
Prijavi ovu recenziju
Samsudin G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 21. srpnja 2015.
My stay at Damai Puri Resort & Spa

Beach, giant games and view
3,3
It was terrible. They didnt know how many days we were staying, no towels upon check in and we received 6 hours later. Toilet was dirty and greasy. No ammenities. Bedsheets were stained. Food was tasteless and no value for money. We also had food poisoning the next day after consuming it. Dirty plates from room service was left along the corridor and wasnt picked up for more than 24 hours. No towels at poolside and they didnt even know when it would be replenished. Pool was unbelievably dirty with leaves and bugs. We asked for extra coffee cups and no one brought it. When asked hours later they said they had morning briefing so they couldnt bring it. If it wasn't for the proximity to the beach, it would have been the most awful experience I've ever had.
Prijavi ovu recenziju
Mohamad F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
Cuti raya

Swimming pool big, ocean near n seafood near
7,7
Good no problem
Prijavi ovu recenziju
Jiat P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. srpnja 2015.
Swimming pool

Children pool
7
Dirty swimming pool. Bad Smell ftom rubbish bin near pool side.
Prijavi ovu recenziju
Anthony Y. Solo putnici Malaysia, 19. srpnja 2015.
Good

The beautiful scenery and relax with cool breeze
8
Ok Nice view and relax only the food for breakfast is under rated.
Prijavi ovu recenziju
Evans N. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. srpnja 2015.
Proper maintenance should be conducted.

Just the kids pool for my child. The only reason I was there.
6,7
Just nice.
Prijavi ovu recenziju
Sandy P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 17. srpnja 2015.
Nice location,near beach and travel spot

The beach is really nice,great location near travel spot,the staff is very nice
7
Hotel location is good because near sarawak culture village and damai centre (they have foodcourt,restaurant and mini market).we travelled with young children (2 y.o),and we loved the beach.the beach is very clean so our baby can enjoyed themselve at the beach.and the pool is okay although the pool is little dirty. the room is too old and smell bad,but still okay.the AC is working so good. but overall we enjoyed staying at damai puri and be sure of coming back. But for 4 star hotel we think its overrated. It'll be 3 star,unless they renovated the room maybe we'll give 4 star
Prijavi ovu recenziju
Lim M. Grupe Malaysia, 16. srpnja 2015.
Awesome

Nice views, peaceful place and good spot to relax
8,3
Nice and awesome!
Prijavi ovu recenziju
Irene C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 6. srpnja 2015.
The wifi just support at lobby, pls upgrade...

nice infinity pool & beach view!
6
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestoranDamai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Posao CentarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - UlazDamai Puri Resort & Spa Kuching - Plesna dvoranaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05