Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Damai Puri Resort & Spa

Teluk Penyuk Santubong, P.O.Box 3058, Damai / Santubong, Kuching, Malezija 93762 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazen Damai Puri Resort & Spa Kuching - Restoran Damai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasa Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Plaža Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okružje Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela
Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotela Damai Puri Resort & Spa Kuching - Posao Centar Damai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pogled Damai Puri Resort & Spa Kuching - Pogled Damai Puri Resort & Spa Kuching - Okružje Damai Puri Resort & Spa Kuching - Bazen
Područje Damai / Santubong Broj soba: 207

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 908recenzija

Vrijednost za novac:
6,4
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,6
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (908)
Razvrstati po:
Woei S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 30. lipnja 2015.
Ramadan holiday package

Nice Pool, beautiful beach & perfect weather
7,7
It was pretty good generally speaking BUT we waited for breakfast for almost an hour to be served especially it was a low occupancy period during the month of Ramadan I guess so I would like to stress here that irregardless of whatever season in a year, Damai Puri should well train the staffs to get ready to prepare meals at anytime. I think Damai Puri needs to improve on this to keep up to its standard for being a 4-star or 5-star hotel in Damai area.
Aaron L. Parovi Malaysia, 27. lipnja 2015.
Best hotel at damai santubong

romantic gateway, nice location
7,7
My stay was very good, the staff was so friendly, occupancy was not really high during my time so, they serve me very good. The room was good but, the bathroom blocked during taking bath the water cloaked. There are ants in the room need to do pesticide regular, the swimming pool lack of service, I can feel the water is not fresh, murky colour, no proper chlorination and filtered and the pool floor feel so dirty like can feel it is slippery like got mud. Not enough toiletries. Overall good, satisfied but really need to improve, will stay again to experience the new improvement!
Alfonso T. Parovi Malaysia, 27. lipnja 2015.
Rilex

So beautiful, peaceful and i love the view with blue clean ocean .
8,7
marvellous! . I like this place & i will come again next time and bring my friend and family next time.
Tze Y. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. lipnja 2015.
swimming pool too dirty

nice scene, clean environment, friendly staff
8
Laura C. Grupe Malaysia, 12. lipnja 2015.
Damai Puri

First of all, i can't think of any best things except the beach was the best part of my trip! So only 1 best thing from me (y)
6,3
It was not what i was expecting! First of all, the check in time should be earlier as we arrive around 2. Secondly, in the bathroom the shower head was fixed by the maintenance but after using it for 2 mins it broke again! Thirdly, WHY WAS THE FAMILY POOL GREEN?! And the swimming pool was being chlorinated at around 4 till 7 so we can't even play in the pool! Fourthly, the breakfast cost around rm40 per person which is kind of overprice as there is only a limited choice of food! So what do you think about my stay at your resort?!
Sim C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. lipnja 2015.
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Sim C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. lipnja 2015.
Great place good view .nice staff . good food by

Great place good view .nice staff . good food by
8
Great place good view .nice staff . good food by
Wayne S. Parovi New Zealand, 10. lipnja 2015.
dont stay here
2
It was rubbish the whole experience from the dirty green swimming pool to the unpleasant room. Absolutely over priced and totally over rated. Very poor experience
Leong V. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 8. lipnja 2015.
Good setup but poor dininig

Superb view, resort feel,
7
Overall satisfactory
Mohamad J. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 8. lipnja 2015.
Very poorly maintained facilities.The pool water w

Location,surroundings and view.
5,3
Very disappointing.Poorly maintained facilities,dirty,green murky pool.Beach not cleaned,rubbish everywhere!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Damai Puri Resort & Spa KuchingDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Interijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - RestoranDamai Puri Resort & Spa Kuching - Spa centarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Balkon/terasaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PlažaDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Eksterijer hotelaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Posao CentarDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - PogledDamai Puri Resort & Spa Kuching - OkružjeDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - UlazDamai Puri Resort & Spa Kuching - Plesna dvoranaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - Pub/salonDamai Puri Resort & Spa Kuching - BazenDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska sobaDamai Puri Resort & Spa Kuching - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07