ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Gradski centar Medan, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Eksterijer hotela Danau Toba Hotel International Medan - Luksuzni salon Danau Toba Hotel International Medan - Kafić Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Kafić Danau Toba Hotel International Medan - Restoran Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba
Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba
Područje Gradski centar Medan Broj soba: 270
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 350recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (350)
Razvrstati po:
Ganeswaran S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. listopada 2014.
value for money

clean room, friendly staff, comfortable
8
We have been staying this hotel for few days. Its really good. The room is clean. The staff is friendly. Heater available. We will once again will be take same hotel for our next trip
Ganeswaran S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. listopada 2014.
value for money

clean room, friendly staff, comfortable
8
We have been staying this hotel for few days. Its really good. The room is clean. The staff is friendly. Heater available. We will once again will be take same hotel for our next trip
Ganeswaran S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. listopada 2014.
value for money

clean room, friendly staff, comfortable
8
We have been staying this hotel for few days. Its really good. The room is clean. The staff is friendly. Heater available. We will once again will be take same hotel for our next trip
Mohd H. Poslovni putnici Malaysia, 24. listopada 2014.
good location with friendly staff

good security, comfort and pleasant
9,7
very good
Irwandy B. Poslovni putnici Malaysia, 11. listopada 2014.
Old and bad service

Location - located centrally but on a one way street, hence taxi needs to take long route to go in and out from the area.
3,3
Hotel was old and need refurbishment. The hotel have official cronies taxi which doesn't use meter and other taxi is not allowed to pick up passenger from the hotel. Guest are forced to take hotel taxi which are old and pay extra fare as no meter was used. The hotel management need to look into this matter seriously as non other hotel in Medan practice this unfavourable policy.
Ismail M. Grupe Malaysia, 9. listopada 2014.
good old hotel in the city centre

very good parking, easy excess to shopping area
6,3
ok, quite confortable
Shanti F. Parovi Australia, 5. listopada 2014.
Pleasant stay

Comfortable, Convenient, Clean
6,3
Our stay at the hotel as usual was pleasant and comfortable. The hotel is ageing and despite some upgrades, probably need to upgrade bathroom facilities the most with leaking taps and toilets.
Thannimalai S. Solo putnici Malaysia, 22. rujna 2014.
Excellent hotel

Best location, night Club are near, shopping place are near
10
Excellent
Norzaidi B. Grupe Malaysia, 18. rujna 2014.
Good & strategic locations.

The hotel staffs is very frendly, good location and easy excess to shopping centre
8
Stay at the hotel was good experiance with nice staffs from receptions, housekeeping and coffee house. 1. Room is okey and cleanliness - lighting need more brighter - water presure too slow and need to increase. 2.Breakfast not too so - need to upgrade for more variaty menu. 3.if posibble have in room safe box. 4.more less this hotel good to stay.
Yeok W. Poslovni putnici Malaysia, 12. rujna 2014.
hotel

, clean, near bank, easy parking
8
great, and good sercurity

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Eksterijer hotelaDanau Toba Hotel International Medan - Luksuzni salonDanau Toba Hotel International Medan - KafićDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - KafićDanau Toba Hotel International Medan - RestoranDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B04