Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Danau Toba Hotel International

Jl. Imam Bonjol No. 17, Medan Maimun, Medan, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Luksuzni salon Danau Toba Hotel International Medan - Kafić Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Kafić Danau Toba Hotel International Medan - Restoran Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba
Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba Danau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba
Područje Medan Maimun Broj soba: 270

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 448recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
6,5
Sve recenzije (448)
Razvrstati po:
Chee M. Poslovni putnici Malaysia, 17. siječnja 2016.
Old...Bad and poor in room facilities
2,7
When the 1st day i check into the hotel, i found that the fridge is out of order, so i call up the hotel manager and complain about it, the they change me to the other room, but then i found that the bath room long bath tap water tap was out of order and the shower head was leaking, then i call to the manager again and asking to change the room, but they only sent a maintenance guy came to my room and check its, the water tap control was loose and cant adjust the water tempreture. But the maintenance guy told me that in Indonesia all the water tap controls are like that, and i still can use it, but the water tempreture is very hot too use for the shower. So i need to use the basin water for my shower for my 3 days stay at Danao Toba. This is the worst experience for me. Hope this issue can be solve ASAP. Thanks
Prijavi ovu recenziju
Jimmy G. Poslovni putnici Indonesia, 18. prosinca 2015.
A old property.

The staff is very friendly
4,7
Prijavi ovu recenziju
Nur H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2015.
nice hotel

spacious room, nice swimming pool
7,3
The room is spacious but bathroom i think need some renovation. My kids loves the swimming pool. Breakfast has not much variaties. Easy to get taxi outside of the hotel. Overall it was a good stay.
Prijavi ovu recenziju
Edwin F. Poslovni putnici Singapore, 14. prosinca 2015.
Nice hotel location but very old and poor service.

The location was great, very accessible, nice swimming pool
5
It was very disappointing as the service tendered by the receptionist was bad. She refused to give extra room key card even though we were 2 persons sharing the room. Weirdest thing is their bathrooms have more hot water than cold water. The water pressure was excellent when turned towards the hot water, but when you turned to the cold water on the tap, you will just get very low water pressure level. Why i said almost all the rooms, we changed the rooms twice, all the same. Same goes for my other colleagues' rooms.
Prijavi ovu recenziju
Ganeswaran S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 13. studenog 2015.
comfortable hotel for our journey

food, staff performance, rooms comfortable
10
have been book this hotel for 4 times and had a wonderful stay in this hotel.... will prefer to recommend this hotel to my friends .....
Prijavi ovu recenziju
Mohd S. Poslovni putnici Malaysia, 26. listopada 2015.
everything very good

food , interior , friendly staff
9
everything good
Prijavi ovu recenziju
Saiful B. Poslovni putnici Malaysia, 23. listopada 2015.
Old hotel need renovation

Locotion.
4
This hotel must inprove service... and wifi.. .clean of that hotel must take serius..
Prijavi ovu recenziju
Mohd A. Parovi Malaysia, 18. listopada 2015.
Value for money- 1 stop entertainment ctr

Girl girls everywhere
8,3
Wunderbar
Prijavi ovu recenziju
Mani V. Solo putnici Singapore, 14. listopada 2015.
Excellent service

Friendly
7,7
Prijavi ovu recenziju
Gulam M. Parovi Malaysia, 11. listopada 2015.
COMFORT STAY

CLEANLINESS, STAFF COURTESY, COMFORT & GOOD SECURITY
9
A PLEASANT STAY AND I ENJOYED. FOR SAFETY AND SECURITY STAY I WOULD RECOMMEND DANAU TOBA INTERNATIONAL KEEP UP TO YOUR SANDARD
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Danau Toba Hotel International MedanDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Luksuzni salonDanau Toba Hotel International Medan - KafićDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - KafićDanau Toba Hotel International Medan - RestoranDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska sobaDanau Toba Hotel International Medan - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03