Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Recepcija Darunday Manor Bohol - Kafić Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba
Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Kuhinja Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Kupaonica Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Kupaonica
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 353recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (353)
Razvrstati po:
Lacy K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. srpnja 2015.
Cozy Little Hotel

Friendly staff, Location, Cost
8
Walking distance to eating places. Easy access to Island City Mall by Trike. Friendly staff for directions and transport questions. Resto only serves breakfast. Room not cleaned daily, had to ask for tissue, empty trash, and towels.
Prijavi ovu recenziju
Carlo P. Parovi Australia, 4. srpnja 2015.
Good stay

Good location, nice staff
7,7
Overall good stay if you're going out for day trips.
Prijavi ovu recenziju
Jasmine M. Solo putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
Affordable Hotel in Bohol

near in the prime locations restaurants and other establishment
8
Prijavi ovu recenziju
Florencio A. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 4. svibnja 2015.
hotel with very friendly staff

staff, location & value for money
9
very fine and satisfied partly because of very helpful staff highly recommended
Prijavi ovu recenziju
Jc J. Poslovni putnici Philippines, 11. ožujka 2015.
Satisfied

Staff, location, room
8,7
Very satisfactory Definitely recommend to friends and relatives
Prijavi ovu recenziju
Ambjorn W. Solo putnici Sweden, 10. ožujka 2015.
In the city

The staff
6,7
Good
Prijavi ovu recenziju
Ellaine N. Solo putnici Philippines, 21. veljače 2015.
Front Desk Officer needs more training

the rooms were clean
5,7
The road in front of the hotel is inclined, thus the motorists tend to rev up passing by making the rooms situated facing the street susceptible to noise pollution. The front desk officer was also unaware of Agoda vouchers and requested for payment despite showing that the stay has already been prepaid through credit card via Agoda. It was also after further explanation that she finally admitted her mistake in not honoring the voucher. I feel that they need further training so as not to cause undue stress to their guests using Agoda.
Prijavi ovu recenziju
Douglas G. Parovi United States of America, 21. veljače 2015.
Centrally located hotel

Location, great service, value
9
Darunday Manor is a fine choice and good value. It's comfortable and quiet, but also located in the center of town. We were warmly greeted and all of our requests were handled promptly. It's located in easy walking distance from the malls and restaurants in the center of town.
Prijavi ovu recenziju
Caren L. Parovi Hong Kong, 17. veljače 2015.
best hotel in Bohol

staff were very good and helpful
8,3
Good value for money, I'm going to stay there again
Prijavi ovu recenziju
Chinky G. Poslovni putnici Philippines, 7. veljače 2015.
best and helpful staff

helpfull staff, affordable hotel, clean
8,7
very nice staff, i accidentally left my tablet in a taxi way to darunday manor, ate zelie (front receptionist) ask dodong (one of their staff) to accompany me to locate the driver. dodong manage to know the address of the driver, that time the driver was already sleeping he didn't know that i left my tablet in his taxi, and i found my tablet at his taxi, im very happy. tnx very much to ate zelie and kuya dodong also the driver named allan. about the hotel i am very satisfied.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Darunday Manor BoholDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - RecepcijaDarunday Manor Bohol - KafićDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - KuhinjaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - KupaonicaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03