ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Grad Tagbilaran, Bohol, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Recepcija Darunday Manor Bohol - Kafić
Darunday Manor Bohol - Interijer hotela Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Gostinjska soba Darunday Manor Bohol - Kuhinja
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 315recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Jose S. Parovi United States of America, 1. kolovoza 2014.
My stay at Darunday

The place is well located.
5
Not that pleasant, but the is not clean and the breakfast they offer is not Good. Staff Is not good in given information.
Euan M. Parovi New Zealand, 16. lipnja 2014.
Great boutique hotel with superb friendly staff

Fast consistant internet, great staff, value for money
9,3
We rebooked at this hotel because of the quality of the staff, the internet was the best we have struck after 2 months in SE Asia, it was a very cheap rate and accessible to everything we wanted.
Paul K. Solo putnici New Zealand, 15. lipnja 2014.
Fantastic hotel if you want to be based in Tagbilr

location, big clean room, vlaue for money
9,7
I had a really enjoyable stay here and extended for another day
Tim W. Solo putnici Australia, 7. lipnja 2014.
Comfortable, pleasant staff, value for money.

Central location, attentive staff, comfortable.
7
Enjoyable
Hung Y. Poslovni putnici Taiwan, 7. svibnja 2014.
Good location, very nice staff

decent breakfast, convenient location, frendly staff
9
Overall very good experience, reasonable price for quality service
Mark I. Solo putnici Philippines, 4. svibnja 2014.
Relaxing

Near retaurants. Walking distance to malls.
8
Generally good. Nice breakfast. Allowed me to safekeep my backpack even after checkout
Annie S. Solo putnici Canada, 7. ožujka 2014.
Comfortable

Front desk lady spoke English well, was full of knowledge and was very efficient
8
i really enjoyed my stay and would have loved to stay longer.
Arvin A. Poslovni putnici Philippines, 7. veljače 2014.
Accessible

Center of Tagbilaran, Comfortable, Good Service
7
Paul S. Poslovni putnici United States of America, 5. veljače 2014.
had a nice stay in a comfortable hotel

Good price, good location and friendly staff
6
It was a nice stay...close to downtown and good access to the beaches. Very nice staff and good value for money
Sally C. Parovi China, 4. veljače 2014.
very convenient location

great location, clean sheets, nice stuff
9
very noise! however if you do not mind this, it's a great place to walk around the central area of this city before going to the airport. Old building but clean sheet.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Darunday Manor BoholDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - RecepcijaDarunday Manor Bohol - KafićDarunday Manor Bohol - Interijer hotelaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Gostinjska sobaDarunday Manor Bohol - Kuhinja


AS-AGWEB-3A08