Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Darunday Manor

22 JA Clarin Street, Grad Tagbilaran, grad Tagbilaran , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Recepcija Darunday Manor grad Tagbilaran  - Kafić Darunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotela Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba
Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Kuhinja Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Kupaonica Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska soba Darunday Manor grad Tagbilaran  - Kupaonica
Područje Grad Tagbilaran Broj soba: 16

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 367recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (367)
Razvrstati po:
Luigi R. Solo putnici United States of America, 10. siječnja 2016.
no good

nothing
8
ugly hotel I will never go back again
Prijavi ovu recenziju
Jaakko A. Solo putnici Finland, 30. prosinca 2015.
Small hotel in the heart of Taglibaran is okay

Location, WiFi
5,3
The location in the centre is good. Just staying for one night after arrival late in the port and leaving early next morning. Some mould in the bathroom. Service scarse. The lady at the reception was more interested in Facebook than clients.
Prijavi ovu recenziju
Gadi K. Parovi Israel, 13. studenog 2015.
Nice staff, bad sewege smell due to no windows

The staff, free shuttle, location
6,7
The hotel is in a very good location and the free shuttle (if you book through the hotel's website) is a nice bonus. The cleanliness is not so good, as in all of philippins. The room lacked a window, which made the sewage smell untolerable. Sheets and towels had stains but were changed upon request.
Prijavi ovu recenziju
Josefina R. Solo putnici Philippines, 15. listopada 2015.
An assessment of a first-time occupant.

Cleanliness, proximity to church, friendly staff
8,7
It was a pleasant stay, although it would have been better they serve lunch and dinner. Also more choices for breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Kaylin S. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 13. listopada 2015.
Nice basic place to stay

nice bathroom, friendly staff, close to pier and airport
8,7
My mom and I stayed here for 3 days recently. We had a great stay, although I didn't realize the place didn't have an elevator when we booked it, which was not a big deal for me but my mom sometimes has trouble with her knees so she didn't really like haven't to go up stairs to our room. The food in the breakfast cafe is a bit overpriced, I felt, but it was pretty good food. It is only included in your stay if you book on their website, though; booking through agoda and you have to pay for it. Which I thought kinda sucked. It's really close to some places to eat, and also the Pier (if you're arriving on the ferry from Cebu) or the airport (if flying in). The worst part of our stay I guess would be the lumpy pillows (not very comfy) and the rooster outside that woke us up at 5am every day! But the room itself was very clean and nice beds, bathroom was nice enough though a bit small. Staff was very friendly and helpful.
Prijavi ovu recenziju
Patrick P. Parovi Philippines, 25. rujna 2015.
great staff

location, staff, hospitality
9,7
we arrived at bohol at 9 pm. we were greeted by the owner who was very accommodating. the room was clean, very basic. the bathrooms were clean as well. overall, the hotel was good for budget travellers who want a place to stay near the tourist places.
Prijavi ovu recenziju
Lacy K. Obitelji sa malom djecom United States of America, 8. srpnja 2015.
Cozy Little Hotel

Friendly staff, Location, Cost
8
Walking distance to eating places. Easy access to Island City Mall by Trike. Friendly staff for directions and transport questions. Resto only serves breakfast. Room not cleaned daily, had to ask for tissue, empty trash, and towels.
Prijavi ovu recenziju
Carlo P. Parovi Australia, 4. srpnja 2015.
Good stay

Good location, nice staff
7,7
Overall good stay if you're going out for day trips.
Prijavi ovu recenziju
Jasmine M. Solo putnici Philippines, 24. lipnja 2015.
Affordable Hotel in Bohol

near in the prime locations restaurants and other establishment
8
Prijavi ovu recenziju
Yi Z. Parovi China, 18. lipnja 2015.
good

good
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Darunday Manor grad Tagbilaran Darunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - RecepcijaDarunday Manor grad Tagbilaran  - KafićDarunday Manor grad Tagbilaran  - Interijer hotelaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - KuhinjaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - KupaonicaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Gostinjska sobaDarunday Manor grad Tagbilaran  - Kupaonica


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07