ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica
Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Recepcija
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 50
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 847recenzija

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,4
Hrana/objedi:
5,2
Sve recenzije (847)
Razvrstati po:
Xingang Y. Solo putnici China, 15. ožujka 2015.
okay

location, location, location
7
wifi is smooth, location is good, choose it if you have tight budget, pass if you expect more.
Erwin V. Solo putnici Philippines, 15. ožujka 2015.
highly recommended

1.the staff 2. the room comport 3. the hotel location
10
it was wonderful and comfortable....i like also the attitude of one of their hotel staff... she was so nice and helpful to the guest.....
Erwin V. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. ožujka 2015.
1st class 1 star hotel !!!

1. the location 2. staff 3. value for money
10
my family loved this hotel....we wil recommend this to all our friends....
Hyejin L. Parovi South Korea, 13. ožujka 2015.
no hot water, dirty room&bathroom

place, kindness, price
5,3
staffs are very kind, and nice price, place but, usually no hot water and dirty bed, air condition is dirty too.
Enrique D. Parovi Philippines, 7. ožujka 2015.
Clean room

Clean rooms
5,3
The filipino housekeeping was very nice and accomodating. the receptionist also. Thanks!
Aleksei L. Solo putnici Russia, 2. ožujka 2015.
The best hostel I lived ever

center of the city, fast wi-fi, clean rooms
10
- Only 4 person in one room - Everyday cleaning - Chip prices - Good Staff service, do everything, especially Raj - Fast wifi - Worm blankets - A lot of times stay here - Recomend to friends
Chuanlin H. Solo putnici Taiwan, 26. veljače 2015.
GOOD
10
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Samuel W. Solo putnici United States of America, 17. veljače 2015.
Everything you could want for the price

cheap, location, clean
8,3
For Chungking Mansions, and I don't recommend staying there unless you know what you're getting into, Day & Night Hotel was just about perfect. No, there's no communal space. No, there's no turndown service. But if you're looking for the cheapest place to throw down your bag, take a hot shower, get on some wifi and find a clean (bunk-) bed, then I can't imagine you'll do much better. The beds feel new and clean, not buggy, the owners Patrick and Raj were both very helpful (they were happy to help me do a load of laundry, big help!) and the shower was hot. For a 6-person dorm at less than 20 bucks a night, what more could you ask for?
Donna F. Parovi Canada, 7. veljače 2015.
Decent hostel

location, food, night life
7
Stay was decent. Didn't realize the hostel was in chungking mansions which is a pretty shady area of HK. Found a cockroach in my back pack the next day and the food smells really permeate your things. Besides that room/bed was decent and location is good.
Bernie M. Parovi Belize, 6. veljače 2015.
Home away from home.

The place was clean and well kept. Really cozy and comfortable. The front desk clerks are very helpful!
8,7
I will definitely stay there again on my next visit to Hong Kong and I will also recommend it to my peers! Thank you Love, thank you Cris! You ladies made it all better!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Day And Night Hotel Hong KongDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - RecepcijaDay And Night Hotel Hong Kong - RecepcijaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C02