Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dan i noć Hotel (Day And Night Hotel)

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 906recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (906)
Razvrstati po:
Avijit P. Solo putnici India, 12. travnja 2016.
Day and knight Hotel
5
I booked in 6 bed dormitory room having free wifi and coffee/tea facility. Manager Raj is very fine person looking great care. The only this is the bathroom is not up to the mark. There should be a bucket and basin is not perfect.
Prijavi ovu recenziju
Soichiro K. Grupe Japan, 4. travnja 2016.
Awful
2
very dirty bed sheets and pillows. too small room. if you can pay a little more, I reccommend not to stay here.
Prijavi ovu recenziju
Tanyapa L. Grupe Thailand, 20. ožujka 2016.
Unpleasant
4
Not clean and hard to access to the real hotel. You have to take the elevator to 16th floor and go through evacuation stairs to 17th floor, which the hotel is actually located.
Prijavi ovu recenziju
Tanyapa L. Grupe Thailand, 20. ožujka 2016.
Not recommended for Group Travellers
3,7
Bed sheets and room floor are not clean. The room is suitable for solo traveller but is not for group. Acces to the hotel is quite ccomplicated.
Prijavi ovu recenziju
Lovely G. Grupe Philippines, 16. ožujka 2016.
Day&Night
2,7
It's cheap yes, but the photo is misleading.
Prijavi ovu recenziju
Tommy L. Grupe Indonesia, 25. veljače 2016.
Budget hostel in good location ( Tsim Sha Tsui)

Clean, Budget, Good location
7
So far so good
Prijavi ovu recenziju
Tommy L. Grupe Indonesia, 25. veljače 2016.
Budget hostel at good location ( Tsim Sha Tsui)

Clean, Budget, Good location
7
So far so good
Prijavi ovu recenziju
Marc K. Solo putnici United Kingdom, 28. siječnja 2016.
Perfect for the price.

Location, cost, access to MTR
7,7
Had a good stay here. Rooms are tiny but at this price it's what I expected. Would definitely recommend to the budget traveller.
Prijavi ovu recenziju
Joshua K. Parovi Australia, 3. siječnja 2016.
Terrible Room in a bad area.
4
Although you are located in the heart of the shopping district there is a lot left to be desired. The rooms are so small that there is no where to put luggage or even fully open the entry door or toilet door. Our bathroom toilet cistern did not function correctly whilst we were there and had to be manually filled every time. No towels or even basic sanitary items like tissue paper were provided. Most days the lift would take around 15min due to the large lines downstairs and lack of service elevator for the businesses to use in the block. At one stage the lift broke down and the fire exits were not to a western standard. The ground floor was filled with hawkers and salesman that would follow you and try strike up conversation. Many of them being indian/Pakistan/Arab. I would not recommend women stay in this area alone. My girlfriend felt extremely uncomfortable during our stay.
Prijavi ovu recenziju
Lucious T. Poslovni putnici Taiwan, 9. prosinca 2015.
Very nice service

reception, clean, neat
6,7
good place for the price
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Dan i noć Hotel Hong KongDan i noć Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - PredvorjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - RecepcijaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - OkružjeDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - RecepcijaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDan i noć Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeDan i noć Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDan i noć Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDan i noć Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDan i noć Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDan i noć Hotel Hong Kong - RecepcijaDan i noć Hotel Hong Kong - TlocrtiDan i noć Hotel Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03