Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Day And Night Hotel

Flat D8, Block D, 10/F, Chungking Mansion, 40 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica
Day And Night Hotel Hong Kong - Kupaonica Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Day And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotela Day And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 50

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,6

od 897recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
6,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (897)
Razvrstati po:
Marc K. Solo putnici United Kingdom, 28. siječnja 2016.
Perfect for the price.

Location, cost, access to MTR
7,7
Had a good stay here. Rooms are tiny but at this price it's what I expected. Would definitely recommend to the budget traveller.
Prijavi ovu recenziju
Lucious T. Poslovni putnici Taiwan, 9. prosinca 2015.
Very nice service

reception, clean, neat
6,7
good place for the price
Prijavi ovu recenziju
Hendri T. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 7. prosinca 2015.
crew was helpfull

small, clean, good location
6,3
this hotel was a lil bit small for 3 person. there is only 1 lift for a very crowded place like this, that's why we need around 10minutes to enter the lift. But it's okay for us, because the room was clean, the crew especially josie was very helpfull and friendly person. The location was so close with the MTR station, so close to many beautiful place in HKG.
Prijavi ovu recenziju
Lucious T. Poslovni putnici Taiwan, 5. prosinca 2015.
Love and Josie is doing a great job !

clean, friendness, kind
8,7
Prijavi ovu recenziju
Reynaldo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. studenog 2015.
Not too bad

Nice and clean room
4,7
It was not too good nor too bad.
Prijavi ovu recenziju
Donny W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. studenog 2015.
Environment need to care more

Location
5
Prijavi ovu recenziju
Deborah L. Grupe Philippines, 15. studenog 2015.
How Kool (HK)

friendly Filipino staffs (ate love and ate josie),location,clean room
7,3
It was easy to find although long waiting time for the lift.good location(near mtr station,ferry, and tourist spots).clean rooms and unlimited coffee and tea. the Filipino staffs (ate josie and ate love)are friendly,helpful and nice. Good value for money.
Prijavi ovu recenziju
James G. Poslovni putnici United States of America, 9. studenog 2015.
My 1st Class seat was larger
3
Do yourself a favor and stay in another building... This one is horrible.
Prijavi ovu recenziju
Daniel J. Solo putnici South Africa, 4. studenog 2015.

Location and Comfy Beds
5,7
I love the facilities and service on 10th floor BUT I do t appreciate the way they change their prices. Everyone gets a different rate and it's completely subjective. If they really don't like you, they'll charge you three times the normal rate and put you in one of their beds on 6th floor where you get a dirty bathroom with broken pipes where the water run straight out the drain and onto your legs while you're brushing your teeth. So specify that you want to be on 10th floor and get prices from the other hostels so you know what's the best market related price. I know that I'm upset that they push the price up every time I return and I absolutely hated staying on 6th floor but I will definitely stay here again. The lady's working upstairs are super friendly.
Prijavi ovu recenziju
Ela A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 12. listopada 2015.
its a guesthouse not a hotel so dont expect too mu

near mtr, near food outlets and stores, near tourist spot destinations
6,7
Considering the price, dont expect too much. Small room which is good for sleeping after a busy day. Staffs were good, specially ate josie a filipina who works there. And jhonny who assisted us for a discounted tickets to the peak and disneyland.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Day And Night Hotel Hong KongDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - KupaonicaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - RecepcijaDay And Night Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDay And Night Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04