ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Hotel Mactan Island

Airport Rd Matumbo Pusok Hills Mactan Island Lapu-Lapu City, Otok Mactan , Cebu, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Days Hotel Mactan Island  Cebu - Eksterijer hotela Days Hotel Mactan Island  Cebu - Restoran Days Hotel Mactan Island  Cebu - Pub/salon Days Hotel Mactan Island  Cebu - Hrana i piće Days Hotel Mactan Island  Cebu - Restoran Days Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastanke Days Hotel Mactan Island  Cebu - Recepcija Days Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastanke Days Hotel Mactan Island  Cebu - Eksterijer hotela Days Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastanke Days Hotel Mactan Island  Cebu - Gostinjska soba Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotela Days Hotel Mactan Island  Cebu - Trgovine Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotela Days Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotela Days Hotel Mactan Island  Cebu - Predvorje
Days Hotel Mactan Island  Cebu - Recepcija Days Hotel Mactan Island  Cebu - Trgovine
Područje Otok Mactan Broj soba: 127

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 550recenzija

Vrijednost za novac:
7,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
7,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,1
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (550)
Razvrstati po:
Zhao Z. Parovi Australia, 7. rujna 2014.
Reasonable

Location to airport, free shuttle service, nice staff
8
Lawrence B. Parovi United States of America, 11. kolovoza 2014.
cebu

staff friendliness, close to airport, close to shopping
7,3
Good stay, friendly service
Candice J. Obitelji sa malom djecom United States of America, 22. lipnja 2014.
It was great & it's an easy access to the airport.

Roundtrip complimentary shuttle ride
7,7
It was great! Was happy & contented with our stay...
Paolo D. Parovi Australia, 29. svibnja 2014.
Pleasant but looking tired

Close to airport, easy to get around, helpful saff
7,7
Ok so the place good do with an overhaul. But it was still clean and comfy. Great staff amd an ideal location to start your holiday.
Teodoro D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 5. svibnja 2014.
Very convenient

Airport shuttle, near the airport, very good staff
7
It was quite satisfying
Rick D. Parovi United States of America, 8. travnja 2014.
Mold in bathroom, place needs to be cleaned

Close to airport, close to airport, close to airport
5,7
Food was OK and staff were nice.
Stig G. Solo putnici Norway, 4. travnja 2014.
A nice quiet hotel close to the airport

Room standard. Good value. Airport shuttle for free
7,7
It was a nice hotel with no noise and close to airport. Very convenient!
Chase R. Solo putnici United States of America, 23. ožujka 2014.
Comfortable and Convenient

Room size, staff, location to airport
8
This was my second stay at the Days Hotel. All I will say is that I got it into my head that perhaps the staff was not receiving the service charge I pay when booking through Agoda. I surveyed various members of the staff at Days Hotel and found they never receive the 10% service charge Agoda charged me and charges me whenever I book a hotel. I will now be surveying staff wherever I stay when booked through Agoda.
Philip I. Obitelji sa malom djecom United States of America, 21. ožujka 2014.
Very close to the airport. free shuttle.

airport shuttle, location, cleanliness
8,3
Gordon B. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 19. ožujka 2014.
Perfect for what I wanted with a very early flight

Location, staff & clean bedroom.
7,3
No issues it was fine and very easy access to airport

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Days Hotel Mactan Island  CebuDays Hotel Mactan Island  Cebu - Eksterijer hotelaDays Hotel Mactan Island  Cebu - RestoranDays Hotel Mactan Island  Cebu - Pub/salonDays Hotel Mactan Island  Cebu - Hrana i pićeDays Hotel Mactan Island  Cebu - RestoranDays Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastankeDays Hotel Mactan Island  Cebu - RecepcijaDays Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastankeDays Hotel Mactan Island  Cebu - Eksterijer hotelaDays Hotel Mactan Island  Cebu - Soba za sastankeDays Hotel Mactan Island  Cebu - Gostinjska sobaDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotelaDays Hotel Mactan Island  Cebu - TrgovineDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotelaDays Hotel Mactan Island  Cebu - Interijer hotelaDays Hotel Mactan Island  Cebu - PredvorjeDays Hotel Mactan Island  Cebu - RecepcijaDays Hotel Mactan Island  Cebu - Trgovine


AS-AGWEB-3C01