Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Novena, Singapur 329133 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bife Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bife Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Okružje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Okružje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Vrt Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitness Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Trgovine
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Prijevoz u blizini Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Recepcija Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Predvorje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Kupaonica Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Predvorje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitness Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba
Područje Novena Broj soba: 405
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1888recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (1888)
Razvrstati po:
Hong N. Parovi Indonesia, 30. srpnja 2015.
Our current favourite hotel

Location, comfort, value
7,7
Booked for my wife and daughter. This is our current favourite hotel in Singapore. However, One thing missing for a 4 star. No swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Yamane K. Obitelji sa odraslom djecom Japan, 27. srpnja 2015.
A beautiful Hotel

The room is clean. Stuff is kindness. Bus room is good.
8
Prijavi ovu recenziju
Guntur P. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 25. srpnja 2015.
3 star that is too strictly 3 star

food close by, big common grounds, new
7
1) no pool. there are other 3 stars that has a pool
Prijavi ovu recenziju
Chang J. Poslovni putnici Singapore, 23. srpnja 2015.
good and clean hotel.

convenient and new
6
Overall good. Hotel is pretty new and service here is good. Nothing bad to spot.
Prijavi ovu recenziju
Hindra T. Solo putnici Indonesia, 21. srpnja 2015.
Good

Bed location staff
6,7
Bed location staff
Prijavi ovu recenziju
Wiwan W. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 21. srpnja 2015.
Another pleasant stay

Convenience, Service & location
7,7
Our stay was very good, especially since we are already a member of the hotel group, which enable us to get our room earlier than the 2pm check-in. Service is good, staffs are friendly and location is convenient with a supermarket nearby and plenty of eateries for breakfast or even late supper, within walking distance.
Prijavi ovu recenziju
Chee Y. Poslovni putnici Singapore, 18. srpnja 2015.
Days

Clean, f&b availability, small.
6
Prijavi ovu recenziju
Jusimah S. Solo putnici Indonesia, 17. srpnja 2015.
nice stay

free wifi, shuttle bus, new hotel
7,3
Hotel provides shuttle bus to nearest MRT station so it is very convenient. Hotel is still new. Easy to find eateries nearby hotel.
Prijavi ovu recenziju
Laurent P. Obitelji sa malom djecom Belgium, 14. srpnja 2015.
nice stay at Days Hotel

room, shuttle bus, staff
8
Nothing special worth mentioning. The shuttle bus to MRT Novena is a good thing !
Prijavi ovu recenziju
Anne M. Parovi Australia, 13. srpnja 2015.
We had a dirty sheet on our bed. Otherwise good

food, staff, pool
6
The dirty sheet from a previous occupant coloured our stay. Otherwise staff and food were very good.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BifeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BifeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkružjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkružjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - VrtDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitnessDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - TrgovineDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Prijevoz u bliziniDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RecepcijaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - PredvorjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KupaonicaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - PredvorjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitnessDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01