Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park

1 Jalan Rajah, Novena / Balestier, Singapur 329133 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Recepcija Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Predvorje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Kupaonica Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitness Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bife Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bife Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Bife Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Kupaonica Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitness Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba
Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotela Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Vrt Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Okružje Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska soba Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Restoran Days Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitness
Područje Novena / Balestier Broj soba: 405
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1300recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (1300)
Razvrstati po:
Julia Y. Grupe Singapore, 7. srpnja 2014.
Clean and affordable

Centrally located, value for money, clean rooms
8
Excellent stay, definitely return. Rooms were clean, staff were helpful and had all the basic necessities
Jiachen H. Grupe China, 6. srpnja 2014.
Good location

Good for business, cheap and clean, easy to access city area
4
Vivian S. Parovi Malaysia, 5. srpnja 2014.
This is the worst hotel stay I ever had!
2,7
Not value for money, poor customer service.I will never book Days Hotel Singapore At Zhongshan Park ever again, this is the worst hotel stay I ever had. 1) I was arrived in Singapore early and have requested early check in upon booking. I also called hotel before I reach Singapore but the receiptionist told me that they are fully booked and do not have room for me to early check in, so I do request them to contact me if there is any available room to check in before 2pm. They don't even bother to call me back whether I can check in early or not, wait until I called them at ard 1 plus in the afternoon, then they told me the room is ready for check in, this is their customer service quality??? 2) The next thing is I have to go out to buy some thing before I check out, so I called their customer service again to ask extention of 1 hr in case I'm not able to come back on time to check out(that day was heavy raining day), they told me that they are unable to do that due to their hotel room were fully booked. So I went Agoda to check and they still have same availabel room to sell, is this the correct way to treat a customer???
Thomas H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. srpnja 2014.
hotel with an excellent wifi

excellent wifi, clean hotel and nice location
8,3
very nice
Hor J. Grupe Malaysia, 1. srpnja 2014.
Nice and enjoyable stay

Room and location good, easy to find restaurant, shopping mall just nearby
5,7
Overall everything is good but the blanket have dirty stain, however overall still ok
Yeow C. Grupe Malaysia, 29. lipnja 2014.
Cozy and cleanliness to stay

Fast check in, cleanliness and cozy bed
9
Very nice and enjoyable stay, with nice surrounding around the hotel
Xue L. Grupe Malaysia, 29. lipnja 2014.
Days Hotel has everything you need.

Shuttle bus service to novena and orchard, attentive and friendly staff, value for money
8,7
Second time stay at Days Hotel, late check out for Members is great, great staff service who attend with my special request. Overall is wonderful, I love to stay here!
Tong W. Parovi Singapore, 28. lipnja 2014.
Nice room design, reasonable price, near city

Nice room design, reasonable price, near city
8
The stay was pleasant. The rooms are nice and cozy. Definitely worth coming back.
Malcolm L. Poslovni putnici Malaysia, 28. lipnja 2014.
good for business travellers

free parking, nearby amenities and food court.
8,3
pleasant
Melanie T. Poslovni putnici Singapore, 28. lipnja 2014.
good location, quiet place

clean, good ambience, nice food
7,7
late night check in was very slow, but the hotel compensated with comfortable beds. the room is small, the reception area is also small but overall its worth the price considering how expensive singapore hotels are

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Days Hotel Singapore At Zhongshan Park SingapurDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RecepcijaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - PredvorjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KupaonicaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitnessDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BifeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BifeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - BifeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Interijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - KupaonicaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitnessDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Eksterijer hotelaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - VrtDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - OkružjeDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Gostinjska sobaDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - RestoranDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Dvorana za fitnessDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - TrgovineDays Hotel Singapore At Zhongshan Park Singapur - Prijevoz u blizini


AS-AGWEB-3C02