Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Tamuning, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 376recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (376)
Razvrstati po:
Henry C. Solo putnici United States of America, 27. travnja 2016.
okay hotel
4,7
Seem's like there were new housekeepers. She forgot to clean my bathroom and change the towels.
Prijavi ovu recenziju
Bernardo C. Parovi United States of America, 19. travnja 2016.
Good
6
Good
Prijavi ovu recenziju
Shadel D. Parovi United States of America, 14. travnja 2016.
Good Staff and comfortable
5,3
I have stayed here many times during the past 10 years or so. Staff is always friendly and helpful. Room is large with good bed and desk. Internet connection good.
Prijavi ovu recenziju
Barry R. Solo putnici Philippines, 14. travnja 2016.
Great for a short stay for business or a layover.
6
Good value for the money. Not a vacation hotel. Not in main hotel/beach area, but walking distance to restaurants (It's own restaurant is closed). Courtesy shuttle to shopping.
Prijavi ovu recenziju
King S. Solo putnici Hong Kong, 11. travnja 2016.
good service
5,7
front desk staff very helpful
Prijavi ovu recenziju
Jason C. Solo putnici Taiwan, 10. travnja 2016.
Good
4,7
a little bit away from the main shopping location
Prijavi ovu recenziju
Jim C. Solo putnici Philippines, 9. travnja 2016.
Stay
6,7
Everyone just perfect as always. Highly recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Methiya F. Solo putnici Thailand, 27. ožujka 2016.
Good value for money. Clean rooms and comfy beds
5,7
Not far from airport and GPO. Staffs were friendly and hotel was clean and well equipped. Has everything you need. Beds were comfy. Good value for money. Convenient for people who rent or drive a car.
Prijavi ovu recenziju
Rose H. Solo putnici Philippines, 26. ožujka 2016.
Great value for money
5,7
I was satisfied with the service of this hotel. It's near airport. Their free shuttle service to GPO, Ypao Beach, DFS Galleria and Kmart was a big plus. Staff were very helpful and accommodating. I'll recommend this hotel to friends and family. And I'll definitely stay at this hotel next time I visit Guam.
Prijavi ovu recenziju
Peter P. Solo putnici United States of America, 24. ožujka 2016.
Great
5,3
ok
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Days Inn Tamuning GuamDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - RestoranDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - UlazDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01