ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Tamuning, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Kupaonica Days Inn Tamuning Guam - Balkon/terasa Days Inn Tamuning Guam - Predvorje Days Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Restoran Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Balkon/terasa Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Predvorje
Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Predvorje Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Kupaonica Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Posao Centar Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba
Područje Tamuning Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 255recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (255)
Razvrstati po:
Hyeongsu K. Parovi South Korea, 25. veljače 2015.
Kind

Kindly staff
6,7
Not good location
Austin G. Poslovni putnici United States of America, 10. veljače 2015.
Title

staff, price, cleanliness
8,3
Good
Loveline R. Solo putnici Philippines, 8. veljače 2015.
Overnight stay.

Friendly and helpful staff, clean room, convinient.
9,7
It was relaxing. Quiet-peaceful place. Friendly staff from when I arrived at 4am. But when i left sunday 430am, the last front service guy wasn't very nice, he didnt smile or even greeted me like the other staff who always has a smile on their faces and makes my day brighter. That got me disappointed. I wrote a note before i left my room with a smile on my face but going to the front desk and leaving just got me disappointed after. Sad. So sad..
Yurim H. Poslovni putnici South Korea, 6. veljače 2015.
Just right for 3 stars motel

staff. room condition. affiliation with aquasuites.
8,3
Staffs were super nice. Although there were no much to eat nearby the motel, I could have Denny's and PapaJohns within 10 minutes of walking. Recommend for people who go to Guam for taking exams. Definitely not for the family.
James W. Grupe United States of America, 4. veljače 2015.
Terrific Staff

1). Staff. 2). Cleanliness. 3) Value/price
8,7
Great
Edward A. Solo putnici United States of America, 2. veljače 2015.
Great bed!!! My most needy accommodation.

Bed, shuttle service, and customer service
7,7
Lighting in room was lacking at night.
Jungeun L. Poslovni putnici South Korea, 1. veljače 2015.
Staffs were very friendly except for the night one

Cleanness
8
Joyce A. Grupe Philippines, 21. siječnja 2015.
Best value hotel

Price, high-speed internet, spacious room
8,3
They were having problems with their key cards during our stay so we had to call a staff to open our room everytime we need to go in. Nonetheless, staff are very accommodating, internet is fast and they upgraded our room to a double queen size bed for free. Just don't forget to ask for room service to clean your room. They don't automatically do so and there's no make-up room sign.
Chen L. Solo putnici China, 18. siječnja 2015.
Good value for what you paid

Good value for what you paid
8
Old but clean room, no safe box, nice staff especially Michelle, wifi is ok. Room besides elevator would be a little bit noisy by "DinDin", and there is a power control room under behind front desk, it will begin to work around 5am.
Paull B. Solo putnici Australia, 18. siječnja 2015.
Days Inn Tamuning

staff, location, value
8,3
friendly, helpful staff, convenient location, great value

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Days Inn Tamuning GuamDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - RestoranDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - UlazDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C06