Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Days Inn Tamuning

155 Ypao Road Tamuning, Tamuning, Guam 96913 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Kupaonica Days Inn Tamuning Guam - Balkon/terasa Days Inn Tamuning Guam - Predvorje Days Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Restoran Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Balkon/terasa Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Predvorje
Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Predvorje Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Kupaonica Days Inn Tamuning Guam - Interijer hotela Days Inn Tamuning Guam - Posao Centar Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba Days Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba
Područje Tamuning Broj soba: 48
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 304recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (304)
Razvrstati po:
Reo A. Parovi United States of America, 26. srpnja 2015.
Good Location

location, price, and ease of check in
7
Good overall, they covered up the see thru bathroom with a huge mirror, which is a good thing. Still a bit dingy, but there's ample space, good enough for us who just needed a place to sleep. Very affordable as well.
Prijavi ovu recenziju
Aileen V. Grupe Philippines, 23. srpnja 2015.
Need more towels

Nice rooms, good location, worth the stay
8
It was a pleasant stay, staff accomodates us, i love the free airport shuttle/transfer and they even offer a free shuttle to the spa but they don't enough towels. I still have to wait to have clean towels because they said its still in the laundry. It happened on my ist & 2nd day of stay.
Prijavi ovu recenziju
Urs G. Obitelji sa odraslom djecom Switzerland, 3. srpnja 2015.
Good value for money

fully met our expectations. Spacious room, clean and suitable.
8,3
fully satisfied!
Prijavi ovu recenziju
Kami F. Solo putnici United States of America, 1. srpnja 2015.
Average

timely responses to requests, free international calling, clean
6
The hotel was accommodating to date changes and requests. However, there were no food or dining options at the hotel or nearby for late check-ins. Minimal complimentary amenities. Shuttle and taxis available for extra fees. Free international internet calling is a bonus, though there is no privacy for calling. Room was clean and adequate but shower was less than desired with extended shower head slipping from holder and no tub.
Prijavi ovu recenziju
Jason S. Parovi United States of America, 26. lipnja 2015.
Mrs

Service Cleanliness Location
9,3
Great!
Prijavi ovu recenziju
Arnaldo V. Solo putnici United States of America, 8. lipnja 2015.
staffs were very friendly and very accomodating

Cleanliness, good staff, very closed to all
9
Very good
Prijavi ovu recenziju
Bettina T. Obitelji sa malom djecom United States of America, 25. svibnja 2015.
Great stay

Rooms were clean and comfortable. Staff and service were great. Location was near shopping and restaurants.
8,7
Satisfied. I'd stay there again. Great for families on a budget. The place was clean and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Kelandra A. Poslovni putnici United States of America, 23. svibnja 2015.
Decent stay Very Friendly Staff!!!

Staff, Location, Quiet
7,7
I stayed for a week. Hotel staff was great and housekeeping was very nice bad hospitable. The staff gave me suggestions on where to eat and driving directions. I was greeted each time...They couldn't have been nicer...However, the hotel room smelled something awful -like sweaty armpits and corn chips. The staff cannot change that-I believe it's a funding issue...keeping the air conditioner on high helped with the smell AND I must add- my own can of Lysol...
Prijavi ovu recenziju
Andrew H. Poslovni putnici Canada, 8. svibnja 2015.
exactly what you expect

location price location
8,3
Stopover. Exactly what was needed for overnight layover. Nothing fancy but nothing fancy needed
Prijavi ovu recenziju
Neil P. Solo putnici United States of America, 21. travnja 2015.
The Good, the Bad

Cleanliness of room, Comfort, and Balcony
5
The is nothing to do in this hotel. The reception area is extremely hot and there is no view worth mentioning. There is only one restaurant downstairs and the only room service I noticed was a flier for Domino's Pizza.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Days Inn Tamuning GuamDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - RestoranDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Balkon/terasaDays Inn Tamuning Guam - UlazDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - PredvorjeDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - RecepcijaDays Inn Tamuning Guam - Posao CentarDays Inn Tamuning Guam - Interijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - Eksterijer hotelaDays Inn Tamuning Guam - KupaonicaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska sobaDays Inn Tamuning Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02