ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centar Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centar Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness
Područje Patong Broj soba: 215

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1944recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1944)
Razvrstati po:
Bonnita C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. rujna 2014.
Enjoyed our stay.. Staff were very friendly

Staff.. Service and location
6,7
We had a lovely time.. Was not disability friendly as had no escalator for elderly or with an injury/disability.. Apart from this.. We had a nice time..
Jasem A. Obitelji sa malom djecom Yemen, 21. rujna 2014.
good

price
8
Tida R. Parovi Australia, 18. rujna 2014.
Hidden Gem

Location, value for money and the beautiful hotel
9,7
Jackie M. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
Hidden Gem

The gardens , the location , rooms & staff
10
Awesome loved it
John K. Parovi Australia, 27. kolovoza 2014.
The. Check in staff were most help fell and polit.

Staff. Pool. Room
8,7
It. Was the. Wet season but only rained 1day out of 7which was. Great. So we used the poolsalot the staff were most pleasant. And. Went out. Of there. Way to help us and. Organise. Tours. For. Us. Would. Recommend. This hotel. To others
Tsz H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. kolovoza 2014.
good

location
6
Sarah J. Parovi Philippines, 18. kolovoza 2014.
Birthday trip to Phuket

We arrived Phuket in the evening so we decided to grab some dinner, when we get back to the room I was surprised with a slice of cake with writing saying "happy birthday".. Thank you
9,7
Our stay was good, very nice hotel and very good food.. Location was excellent cause we can just walk to patong beach and to the famous bangla road.. Well maintained swimming pool though sometimes you need to wait long for the staff just to ask for towel.. They given us a room wherein they are renovating most of the room on that building so at night there's a lot of cockroaches and lizard crawling around.. Everyday they clean our room and even if we don't ask to change our bath towels they still will, which is the standard.. On our first breakfast, there was a misunderstanding with the booking with agoda but it was settled right away which is a good thing, thought they were gonna ruin our vacation.. Overall, I would still be staying here on our next trip to Phuket and will definitely recommend this place to my other friends.. Thank you!
Jay R. Parovi Singapore, 17. kolovoza 2014.
room issues
4,3
Rooms were filled with insects. Free wifi was not connecting for most times. No electrical power a few time. Air con so noisy.
Erni M. Grupe Indonesia, 8. kolovoza 2014.
Great Hotel value for money.

Big Room, Love the Swimming Pools, Location
6,3
Paul C. Solo putnici Australia, 30. srpnja 2014.
Good hotel

Location food cleanliness
10
This is a good hotel close to beach . Had nice gardens and swimming pool

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PredvorjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A04