Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2121recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2121)
Razvrstati po:
Risto T. Parovi Finland, 18. siječnja 2016.
Holiday visit

Hotel concept, rooms, pool
8,3
Prijavi ovu recenziju
Dasaradha R. Obitelji sa malom djecom India, 11. siječnja 2016.
overall stay is good..value for money

location is good
9
Nice location and hotel cleaness is good
Prijavi ovu recenziju
Brenton D. Solo putnici Australia, 6. siječnja 2016.
What an Oasis if a Hotel

This hotel is great. Location is good, staff are brilliant and the pool is absolute luxury.
10
We stayed at this hotel for 5 nights and could not fault anything. The location is great, the staff are very friendly and the pool is an absolute oasis to just laze the day away around. Our room was upgraded to a suite at no additional charge and was very much appreciated. The breakfast has a good variety of food and the pool bar and garden grill are also very good. I cannot fault this hotel and would recommend it to anyone wishing to stay in an oasis at decent prices. Be sure to book a pool wing room. You could even splurge and get a room with a private jacuzzi pool. We have one of these in the past and have also thoroughly enjoyed those rooms as we'll. Overall I would recommend this hotel to anyone.
Prijavi ovu recenziju
Maureen C. Parovi Australia, 29. prosinca 2015.
Family Xmas trip

Pool, room and jacquzi
7,7
4 bites in a jacquzi room. Great time.
Prijavi ovu recenziju
Rebecca B. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 11. prosinca 2015.
Great Value

Pool, Staff, Cleanliness
9
Stayed for 8 nights with 3 teenagers. We stayed in rooms with a Jacuzzi. Had a great time, the staff were lovely and everything was very clean. Good location, all shopping and beach within walking distance. We highly recommend this place for value for money and we would definitely stay again.
Prijavi ovu recenziju
Cham C. Solo putnici Hong Kong, 10. prosinca 2015.
Decent stay, nice swimming pool, free shuttle serv

breakfast, service, swimming pool
9
Quite a new hotel in the area, room is a bit simpler than I expected but it was alright near main street at Padong nice swimming pool with garden café. the breakfast has wide selection and quite tasty free shuttle services to beaches and Phuket town
Prijavi ovu recenziju
Syafiq S. Grupe Singapore, 6. studenog 2015.
awesome. :)

clean. affordable. overall satisfaction.
9
had to wait for an hour for a booked room. waiting time is too long. overall is nice.
Prijavi ovu recenziju
Miroslav A. Parovi Australia, 22. listopada 2015.
Deevana

Room, Quite Location, Swimming Pool
7,3
Great loved our time there
Prijavi ovu recenziju
Dusht D. Parovi India, 3. listopada 2015.
It was a great experience

Location, Connectivity and Courteous staff
9,7
We had a wonderful time
Prijavi ovu recenziju
Ya H. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 25. rujna 2015.
good place

good service~nice swiming pool~good place
8,7
Perfect!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UlazDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PredvorjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04