ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Apartman Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska soba Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centar Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centar Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness
Područje Patong Broj soba: 215

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 1954recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (1954)
Razvrstati po:
Nurnatasha M. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. listopada 2014.
Awesome Stay!

Jacuzzi, Room Service & Great Staffs.
8,3
It was an awesome stay! The hotel staff even brought a birthday cake to my room, how attentive they took note of that! Love the ambience & peaceful environment, surroundings. Staffs were very friendly & helpful! I will definitely come back again! Thankyou Deevana Patong Resort & Spa!
Jiing W. Parovi China, 7. listopada 2014.
Not great but ok

Food, swimming pool, nearby the Orientala massage & spa
6,7
It was raining season when we started, the balcony is good to dry the wet clothes. The swimming pool is clean we enjoyed swimming there, very convenient to get there especially when you live in rooms with pool view and on the 1st floor. Not nearby the beach, 15min by walk. There are lots of Thai food and seafood restaurants nearby. Electricity was out for twice when we stayed two nights, the shower water was sometimes not warm especially in the morning. The staffs are friendly and breakfast quality is good. But considered the hotel equipment and condition generally I could only give 3.5 star out of 5.
Ludovic B. Parovi France, 1. listopada 2014.
nice place to stay in patong

garden, pool, breakfast
7,7
Really nice place , only not lucky that our shower sink really smelly !
Saikumar K. Obitelji sa odraslom djecom India, 30. rujna 2014.
Enjoyed our stay

Location, Choice of room , Access to beach and shopping area
9,3
We fully enjoyed our stay and the room was clean and spacious for our stay. We enjoyed using the swiming pool. Hotel provided us prompt service to book for outdoor activities and taxis for airport transfers.
Bonnita C. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 28. rujna 2014.
Enjoyed our stay.. Staff were very friendly

Staff.. Service and location
6,7
We had a lovely time.. Was not disability friendly as had no escalator for elderly or with an injury/disability.. Apart from this.. We had a nice time..
Jasem A. Obitelji sa malom djecom Yemen, 21. rujna 2014.
good

price
8
Tida R. Parovi Australia, 18. rujna 2014.
Hidden Gem

Location, value for money and the beautiful hotel
9,7
Jackie M. Parovi Australia, 1. rujna 2014.
Hidden Gem

The gardens , the location , rooms & staff
10
Awesome loved it
John K. Parovi Australia, 27. kolovoza 2014.
The. Check in staff were most help fell and polit.

Staff. Pool. Room
8,7
It. Was the. Wet season but only rained 1day out of 7which was. Great. So we used the poolsalot the staff were most pleasant. And. Went out. Of there. Way to help us and. Organise. Tours. For. Us. Would. Recommend. This hotel. To others
Tsz H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 20. kolovoza 2014.
good

location
6

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - ApartmanDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Gostinjska sobaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitnessDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Soba za sastankeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PredvorjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02