ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Pogled Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Ulaz Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Predvorje Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okružje Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okružje Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vrt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Okružje Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Vrt Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Pogled Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Pogled
Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Sadržaji Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotela Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Bazen Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Igralište Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Igralište Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restoran Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Restoran Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i piće Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkon/terasa Deevana Patong Resort & Spa Phuket - Kafić
Područje Patong Broj soba: 225
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2027recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2027)
Razvrstati po:
Ameya P. Parovi India, 29. ožujka 2015.
Good One ...

location , cleanliness and good staff
8,3
Enjoyed .. would recommend anyone for same.
Gargine W. Parovi Malaysia, 13. ožujka 2015.
good quality hotel

shopping, bar, food
9
Lap K. Parovi Australia, 3. ožujka 2015.
Gem hidden away in Patong

Cleaniness, nature theme, location
9,7
Deevana Resort exceeded our expectations. The location is perfect, away from the busy beach front and enough distance away from Bangla but not too far from it. The resort reminded me of Bali how its all green unlike some concrete like hotels. The price was really good on Agoda, definitely will book again for my next trip.
Tsz H. Parovi Hong Kong, 20. veljače 2015.
poor
4,7
unhappy
Mitchell H. Solo putnici Australia, 20. veljače 2015.
Deevana Patong is the place to be!

The staff are helpful and always greet you with a warm welcome and a smile! The location is perfect, not too far from the action, but far enough to avoid it! And the atmosphere is tropical and homely!
10
I'm a return guest and i'll return time and time again! Always a pleasure at Deevana Patong! The staff are amazing, the facilities and atmosphere are incredible and make ou feel like you have your own slice of paradise. The location is perfect distance from the action! The food is great, oh that morning buffet gets me everytime! Extremely happy guest and will return time and time again! A++++!!!
Abdulaziz A. Obitelji sa malom djecom Bahrain, 31. siječnja 2015.
Nice place to stay

The hotel location was good a way from the loudly main patong beach road, the break fast was good as well however need more variety for musliems. Last thing that the hotel staff is friendly.
7,3
It was good stay and we enjoyed the place
Lauri O. Parovi Estonia, 30. siječnja 2015.
The best in Patong

Breakfast , the park , the poolside .
10
Well , the snakes was little problem , but in that side , the cats were very good protectors . You allways look the cat , and you sure can now , is there somewere snakes or not . So , the cats were the best in the hotel . Ok , the breakfast was good also .
Phiboun V. Parovi Canada, 16. siječnja 2015.
Its a quiet place but close to the noisy attractio

Natures, services and smiles
7,7
Swiss T. Grupe Singapore, 11. siječnja 2015.
4D3N stay

Staff friendliness, room comfort, spa
6
Decent rooms and spa although it was quite expensive. Enjoyed the warmth of the staffs, especially the driver who picked us up at the airport although we arrived pretty late. Toilet was okay but the toilet bowl looked a little dirty. Lots of mosquitoes outside the rooms at night.
Yashvinder R. Parovi India, 10. siječnja 2015.
PHUKET TRIP

LOCATION ,CLEANLINESS & VALUE FOR MONEY
9,7
IT WAS VERY COMFORTABLE STAY AT THE DEEVANA PATONG HOTEL IS VERY NICE VERY NICE AND VALUE FOR MONEY

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UlazDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PredvorjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3A02