Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deevana Patong Resort & Spa

43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Tajland 83150

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 2145recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
7,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,9
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (2145)
Razvrstati po:
Bruce D. Parovi United States of America, 30. ožujka 2016.
lovely resort
5,3
Good location close to most activities and the beach.
Prijavi ovu recenziju
Hon F. Parovi Canada, 30. ožujka 2016.
Relax and Cozy Hotel
4,7
It was my second time being in the same hotel. It is a bit expensive than the others comparing to my first time there. However, it is cozy and comfortable (garden space and the room). The location is good too. I was able to control my time shopping around, walking to the beach and visiting some attractions with ease.
Prijavi ovu recenziju
Peng P. Parovi Malaysia, 16. ožujka 2016.
Good Hotel
6,7
Nice Location not too far from beach
Prijavi ovu recenziju
Abdulla M. Parovi Bahrain, 15. ožujka 2016.
Sweet trip

Very good location; confertab room with lovely staff
10
Clean hotel with confertable room; all sorvices is close to the hotel and very close to shopping area and very helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Ariel T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 11. ožujka 2016.
Overall ok

Food,location and staff friendly
8
Good location and staff friendly.food also nice
Prijavi ovu recenziju
Richard A. Parovi United States of America, 26. veljače 2016.
Convenient and quiet

Pool, restaurant access, spacious room.
6,7
Our stay was enjoyable with the exceptions of the noisy air conditioner and the inoperable sink stopper in the bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Yong Y. Parovi Malaysia, 16. veljače 2016.
Good Hotel

staff is friendly, hotel environment is quite, location is good
8,3
Although the room is not as big as expected and the room's floor is not so clean but overall is still ok. The hotel has provide us a cake for celebrate our honeymoon trip. The staff is helpful and friendly. Hotel environment is good. So i will definite come back again.
Prijavi ovu recenziju
Phei Y. Grupe Malaysia, 12. veljače 2016.
Overall is good

Services, clean and ambience.
7,3
Prijavi ovu recenziju
Steffen K. Parovi Germany, 21. siječnja 2016.
quiet relaxation
5,3
our room had a decent size, was clean and very quiet
Prijavi ovu recenziju
Risto T. Parovi Finland, 18. siječnja 2016.
Holiday visit

Hotel concept, rooms, pool
8,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Deevana Patong Resort & Spa PhuketDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Interijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - UlazDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PredvorjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - VrtDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - PogledDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Eksterijer hotelaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - BazenDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - IgrališteDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Balkon/terasaDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - RestoranDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - KafićDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Hrana i pićeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Spa centarDeevana Patong Resort & Spa Phuket - SadržajiDeevana Patong Resort & Spa Phuket - OkružjeDeevana Patong Resort & Spa Phuket - Dvorana za fitness


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B07