ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Delta Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Pogled Delta Hotel Hong Kong - Pogled Delta Hotel Hong Kong - Predvorje Delta Hotel Hong Kong - Trgovine Delta Hotel Hong Kong - Ulaz Delta Hotel Hong Kong - Recepcija Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1340recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,7
Udobnost/standard sobe:
6,5
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1340)
Razvrstati po:
Alana D. Parovi Australia, 10. travnja 2015.
You get what you pay for

location, price, convenience
5
We ended up staying at the Ashoka Hotel because Delta hadnt booked us properly, we didnt really care though we just wanted our room. So we didnt get the original room requested. The hotel was very small but it was very clean and tidy, they swept and cleaned our rooms and gave fresh towels every day which was great. The shower was a little weird but I didnt mind too much. The main problem with staying in the Chungking mansions was the pack of indian men out the front that hassle and hound you every time you leave or come back to the hotel trying to sell you illegal bags and watches. I was very annoyed by this!! I will stay in a proper hotel next time for this reason.
Joy H. Grupe Singapore, 19. ožujka 2015.
One of the Best hotel

Best location in TST
10
This the 2nd time i have stayed at this hotel & really enjoyed both my stays...the best thing abt it, is it's location, i find it very convenient.
Joy H. Grupe Singapore, 19. ožujka 2015.
Great hotel awesome location

Location, Room condition, Hotel Staff
10
It was a great experience!!! Great location, top-notch client service experience.
Ruth S. Grupe Philippines, 15. ožujka 2015.
near to MTR station

the staff, the location
7
its okay. easy to find and most of all near to MTR station...
Lkhagvadulam J. Solo putnici Mongolia, 14. ožujka 2015.
it is not hotel, A HOSTEL

kind staff, daily housekeeping and close to many attractions. but it is not hotel. it is just hostel. also hotel building is full of nagging Indians who try to sell something to foreigners.
7,3
It was not that pleasant, but I guess it was okay for 1 star hotel.
Siew W. Grupe Malaysia, 7. ožujka 2015.
Good, worth for $$

Cheap, good location, clean
7,3
Siew W. Grupe Malaysia, 7. ožujka 2015.
Good, cheap

Cheap, good location, clean
7,3
Trisnadi Y. Poslovni putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
will come back

Excellent service. Very comfortable rooms
10
Room was nice,comfortable,clean and well decorated.Liked everything about this hotel.
Trisnadi Y. Poslovni putnici United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Comfortable stay

neatness & clean
10
Room was nice,comfortable,clean and well decorated .Liked everything about this hotel.
Hideaki O. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 27. veljače 2015.
I like everything.

Good location with easy access to the local transport
10
Entirely satisfactory in every respect. I will recommend to friends.Staff was helpful and courteous.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Delta Hotel Hong KongDelta Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - PogledDelta Hotel Hong Kong - PogledDelta Hotel Hong Kong - PredvorjeDelta Hotel Hong Kong - TrgovineDelta Hotel Hong Kong - UlazDelta Hotel Hong Kong - RecepcijaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeDelta Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniDelta Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniDelta Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - PredvorjeDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - PogledDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - SadržajiDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - ApartmanDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - PredvorjeDelta Hotel Hong Kong - RecepcijaDelta Hotel Hong Kong - KupaonicaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - RecepcijaDelta Hotel Hong Kong - RecepcijaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Recepcija


AS-AGWEB-3A06