ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Delta Hotel

Flat A5, 16th Floor, Block A, Chung King Mansion, 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Delta Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Pogled Delta Hotel Hong Kong - Pogled Delta Hotel Hong Kong - Predvorje Delta Hotel Hong Kong - Trgovine Delta Hotel Hong Kong - Ulaz Delta Hotel Hong Kong - Recepcija Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Interijer hotela Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba Delta Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 18
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 1104recenzija

Vrijednost za novac:
7,1
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
6,6
Hrana/objedi:
5,3
Sve recenzije (1104)
Razvrstati po:
Kok L. Solo putnici Malaysia, 22. srpnja 2014.
Good location

Good location, decent room condition & reasonable priced
7
Everything is considerably good, except:- 1) unkempt and/or rather dirty common area; 2) pitifully small & run-down lifts, and it takes ages for the whole waiting time especially going down; & 3) entrance to the building is fulled of migrants trying to sell you stuff like tourist SIMpacks, etc.
Alan P. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 19. srpnja 2014.
Value for Money.

Location. Value for Money. Easy access to public transport.
7,3
It was okay. Great.
Yun C. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
Cheap and good location

Cheap , good location and good roommates
6,3
Great experience with night life around the hotel
Thiti M. Grupe Thailand, 7. srpnja 2014.
terrible
2
terrible building terrible atmosphere terrible elevetor terrible people
Peter V. Grupe Australia, 5. srpnja 2014.
Very good experience overall . Will return one day

Location was close to mrt and shops . Easy to get around the area. Plenty of eating places nearby .
10
Very good experience. The price was right for my big family. Children likes talking to friendly staff there
Maria C. Grupe Philippines, 5. srpnja 2014.
Great location, accomodating staff

The hotel is centrally located, just beside the MTR station and near to the airport bus. The staffs are accomodating.
8
I travelled with 3 of my friends and we booked a queen size bed for July 1 and a family room for July 2-5. The staff upgraded our July 1 reservation to a family room without extra charge. Also the staff are nice and the rooms are being cleaned everyday. It's not a fancy hotel but with the cheap price and good location, this is a very great deal.
Jan M. Grupe Philippines, 29. lipnja 2014.
Hongkong is a very good place to shop, fun & shop.

receptionists are very accommodating, understands and speaks english.
5,3
It was good because the hotel are very near to the shopping malls, restaurants, attractions and bus and ferry terminal to macau
Gina U. Solo putnici Canada, 26. lipnja 2014.
Horrible

Wifi
2,3
The location was horrible. At the lobby are a lot of suspicious looking people. It's not safe. The hotel room is so tight and dirty.
Timothy M. Parovi Australia, 22. lipnja 2014.
ok

???
6
OK but way overpriced
Doreen W. Grupe Philippines, 16. lipnja 2014.
Value for money

Clean, Centrally located, Friendly staff
9
I stayed in this hotel with my mother and 2 aunts for 3 nights and the 4 of us were very satisfied, at first we booked the 1 bed in 4-bed dormitory but when we got there we thought that was not very convenient for the 3 senior citizens so the staff suggested that if we like we could upgrade to a family room and we did, she gave us a discounted price for that room (she's a filipina by the way and she's very nice and accommodating) all the staff were nice and friendly. Our room was clean and we had a nice view, very cool air-condition, clean bathroom, so me, my mother and 2 aunties were really happy and satisfied. The only problem their was the elevator, you have to fall in line and wait for your turn but not that bad though, other than that everything else was great. We are going to stay there again the next time we go to HK. I like the place, very close to the city and to a lot of shopping malls and also very accessible to transportation. Thank you guys! Highly recommended.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Delta Hotel Hong KongDelta Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - PogledDelta Hotel Hong Kong - PogledDelta Hotel Hong Kong - PredvorjeDelta Hotel Hong Kong - TrgovineDelta Hotel Hong Kong - UlazDelta Hotel Hong Kong - RecepcijaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - KupaonicaDelta Hotel Hong Kong - KupaonicaDelta Hotel Hong Kong - Interijer hotelaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaDelta Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcijeDelta Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniDelta Hotel Hong Kong - Prijevoz u bliziniDelta Hotel Hong Kong - Obližnje atrakcije


AS-AGWEB-3A04