Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Deva Suites Patong Hotel

188/13-15 Phangmuang Sai Kor Rd, Patong, Phuket, Tajland 83150 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Deva Patong Suites Hotel
Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Pub/salon Deva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotela Deva Suites Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotela Deva Suites Patong Hotel Phuket - Plaža Deva Suites Patong Hotel Phuket - Plaža Deva Suites Patong Hotel Phuket - Plaža Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotela Deva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotela Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba
Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska soba Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotela Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje Deva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje
Područje Patong Broj soba: 24

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 248recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (248)
Razvrstati po:
Jeraldine K. Parovi Malaysia, 7. siječnja 2016.
Nice location

location, hotel condition, staff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Hassane S. Solo putnici Malaysia, 24. studenog 2015.
Good

The owners
8,7
Like feeling home
Prijavi ovu recenziju
Aaron L. Solo putnici Australia, 22. studenog 2015.
Everything good

Price, very clean and comfortable, good wifi
9
Prijavi ovu recenziju
Mavis K. Grupe Malaysia, 8. studenog 2015.
Staff, Location, Price, Room, Service

Best thing is their service and location
8,7
We arrived hotel around 9.30am but the staff allowed us to check in to our room. Even the hotel is not new but the bed is very comfortable (as 4 star hotel) and overall we are very satisfied with our stay. It's just about 1 minute walking to convenient store and pharmacy. About 8 minutes walk to Bangla Street which is very happening street from night until 6am. There's a store selling tourist package in front of Family Mart convenient store. The package offered at low fare. Deva Suites Patong our definitely choice for our future visit!
Prijavi ovu recenziju
Abigail W. Parovi United Kingdom, 15. listopada 2015.
Well located, value for money stay.

Large, clean rooms and well located.
8,3
We stayed in an air con double room which when we arrived, they had already had the aircon on for us and chilled water in the fridge. The room was large, cool and with a clean functional bathroom. The wifi was also a good strength. The location is great as its far enough from the bars on the main road that you don't hear it till all hours yet it is only a 5-10 min walk to the main strip and 10 min walk to the beach. Great, clean, basic, value for money stay.
Prijavi ovu recenziju
Shoaib J. Solo putnici Pakistan, 13. listopada 2015.
Very nice and clean hotel to stay

English speaking desk and cleanliness of hotel location was also good.
10
It was lovely will stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Mohammad H. Solo putnici Malaysia, 29. rujna 2015.
value for money

clean.cheap.friendly staff
8
Nice clean room with very cheap. I got around rm35 for one room from agoda...staff us very friendly and helpful..12 minute by walk to patong beach..
Prijavi ovu recenziju
Haithan A. Solo putnici South Sudan, 15. rujna 2015.
Good and quite

The location was good and also full service and quite place
6,3
Prijavi ovu recenziju
Phoon L. Solo putnici Malaysia, 12. rujna 2015.
Best value hotel room in Patong

Comfort, Location & Cleanliness
8
Prijavi ovu recenziju
Fitri Z. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 10. rujna 2015.
good

good location, friendly staff, easy access
6,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Deva Suites Patong Hotel PhuketDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Pub/salonDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotelaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Eksterijer hotelaDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlažaDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlažaDeva Suites Patong Hotel Phuket - PlažaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotelaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotelaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - Gostinjska sobaDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - Interijer hotelaDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - PredvorjeDeva Suites Patong Hotel Phuket - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07