ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diamond Park Inn Chiang Rai Resort

74/6 Moo18, Sun Pa Nard Road, T.Robwiang A.Muang, Centar grada, Chiang Rai, Tajland 57000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Recepcija Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Predvorje Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Okružje Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Tlocrti Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Bazen Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Villa Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Ulaz Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Predvorje Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Interijer hotela Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Okružje
Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Ulaz Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Gostinjska soba Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela
Područje Centar grada Broj soba: 78
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 197recenzija

Vrijednost za novac:
7,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (197)
Razvrstati po:
Mr.Noranan S. Poslovni putnici Thailand, 30. ožujka 2015.
OK

room good
7,7
Good
Khon K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. veljače 2015.
Near the night market

Near night market, hotel breakfast good and hotel staff is good
7,3
Feel good
Worawut L. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 31. siječnja 2015.
Good location near Night Market,Room clean and big

Good location,Good Room, Good Staff and Resenable price.
8
Roomis comfortable,big room,Clean and morning Breakfast are OK
Brad L. Parovi United States of America, 5. siječnja 2015.
Mosquito breeding ground

Proxmity to town and the pool
5,7
The first room we were given was swarming with Mosquitos! There were also splattered mosquitos all over the wall...they quickly changed rooms for us which was great but they fumigated the next room so hardcore we could hardly breath. I realize this is a pay for what you get scenario but there are far better values in the surrounding area....we checked into a different hotel the following night and recommend you do the same unless you have a love for mosquitos or are in an asian tour group.
Chaiyarat C. Poslovni putnici Thailand, 4. siječnja 2015.
Quiet place but too expensive

Location swimming pool and breakfast good
6
Price too expensive should be THB 1,000
Garrick B. Obitelji sa malom djecom New Zealand, 31. prosinca 2014.
Looked good, needs work

There was a pool
3,3
Not a lot we can say on the positive. We were given the wrong room from get go and had to argue to get the room we had actually paid for. No chairs on huge balcony or inside the room. Cold water showers only for the two nights we were there. After a lot of persistence they finally let us shower using a Luke warm hose from another room. We had our two and four year old daughters with us, they wanted to charge a lot for an extra pillow. There was definitely no service with a smile. The breakfast was..... Also keep in mind it is a 5 to 10 minute walk down a dirt track to get to the street.
Loh K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2014.
this hotel room big and clean

This hotel room big food good and clean
8
This hotel room very nice and Clean food good, This good for Family.
Loh K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2014.
Next trip i will stay this hotel again

The room is big clean and food is good
8
This hotel go to night not too far just walk 10 min and the hotel very goog
Loh K. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. prosinca 2014.
Next trip i will stay this hotel again

This hotel room is big clean and good service
8
This hotel very good and go to night market just walk 10 min.
Chang K. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 5. prosinca 2014.
will stay agian
9,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang RaiDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - RecepcijaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - PredvorjeDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - OkružjeDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - TlocrtiDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - BazenDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - VillaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - UlazDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - PredvorjeDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Interijer hotelaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - OkružjeDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - UlazDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Gostinjska sobaDiamond Park Inn Chiang Rai Resort Chiang Rai - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C02