ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diamond Suites & Residences

No. 8 Apitong St. cor. Escario St., Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diamond Suites & Residences Cebu - Gostinjska soba Diamond Suites & Residences Cebu - Predvorje Diamond Suites & Residences Cebu - Restoran Diamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastanke Diamond Suites & Residences Cebu - Gostinjska soba Diamond Suites & Residences Cebu - Predvorje Diamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastanke Diamond Suites & Residences Cebu - Bazen Diamond Suites & Residences Cebu - Dvorana za fitness Diamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastanke Diamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastanke
Područje Grad Cebu Broj soba: 102
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 317recenzija

Vrijednost za novac:
7,4
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,8
Udobnost/standard sobe:
7,7
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (317)
Razvrstati po:
Norbert R. Solo putnici Luxembourg, 24. siječnja 2015.
next time again

Staff - Comfort - Breakfast
8
Comfortable room Lots of choice for breakfast Events at the hotel in the evenings Friendly staff bar/restaurant
Lola V. Obitelji sa odraslom djecom South Africa, 7. siječnja 2015.
Not sparkling it good

Pool, location and nice bed
8
One night but good value
Jacqueline R. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. siječnja 2015.
Good location

Friendly staff, easy check in. Was allowed to check in early. Only problem is the wifi. Has to log in every five min and sometimes the wifi is down
8
Comfortable and peaceful
Richard W. Parovi Australia, 6. siječnja 2015.
Good location but needs better wifi and showers

Location, clean, tv
7,3
Was ok stay but wifi was consistently terrible and I needed it for work. I had to go to lobby to work which annoyed me. Also shower was average and water dribbled out. Staff weren't overly helpful either. Could be good hotel with a few minor changes
Darren I. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 5. siječnja 2015.
Nice quiet location but good to get round

Room size, clean, friendly staff
9,3
Very nice stay here, ideal to walk 5 minutes to the Ayala shopping mall for great food, room was with 2 double beds very big, nice friendly staff willing to help any time of the day. If I head back to cebu I know where I'll be staying, this one
Marco M. Solo putnici Switzerland, 3. siječnja 2015.
Could be better

Location, location, staff
6,3
Excellent location, no other reasons to stay there. Lobby area is fine, but the rooms, especially the bath room, should improve. Wireless internet is terrible. The worst part is the architecture: many rooms don't have windows to the outside, but only to the next wall or the very dark courtyard
Lorraine T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 1. siječnja 2015.
just so so

location, location, location
6,3
it was just okay the swimming pool is not that big and the breakfast buffet dont have much choices.
Maria T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 31. prosinca 2014.
best deal

location, friendly staff, comfortable beds =)
9,7
Steve M. Solo putnici United States of America, 28. prosinca 2014.
Fantastic highly recommend this hotel

The friendly staff good customer service
8,3
Minki C. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 18. prosinca 2014.
4star? No! 2star!

1. position
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diamond Suites & Residences CebuDiamond Suites & Residences Cebu - Gostinjska sobaDiamond Suites & Residences Cebu - PredvorjeDiamond Suites & Residences Cebu - RestoranDiamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastankeDiamond Suites & Residences Cebu - Gostinjska sobaDiamond Suites & Residences Cebu - PredvorjeDiamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastankeDiamond Suites & Residences Cebu - BazenDiamond Suites & Residences Cebu - Dvorana za fitnessDiamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastankeDiamond Suites & Residences Cebu - Soba za sastanke


AS-AGWEB-3C04