Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Grad Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diplomat Hotel Cebu City - Interijer hotela Diplomat Hotel Cebu City - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu City - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu City - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu City - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu City - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu City - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1076recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1076)
Razvrstati po:
Scott H. Poslovni putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 13. lipnja 2015.
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Prijavi ovu recenziju
Shenalyn W. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. lipnja 2015.
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Prijavi ovu recenziju
Marissa B. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
.

.
6,7
Prijavi ovu recenziju
David E. Parovi United States of America, 14. svibnja 2015.
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
Prijavi ovu recenziju
George A. Poslovni putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Prijavi ovu recenziju
Lawrence H. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2015.
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
Prijavi ovu recenziju
David E. Solo putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Prijavi ovu recenziju
Vijay R. Solo putnici India, 2. svibnja 2015.
Good

Staff
7
Good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diplomat Hotel Cebu CityDiplomat Hotel Cebu City - Interijer hotelaDiplomat Hotel Cebu City - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu City - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu City - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu City - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu City - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03