Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Fuente, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diplomat Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Diplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Fuente Broj soba: 100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1083recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1083)
Razvrstati po:
Connie N. Poslovni putnici Philippines, 23. kolovoza 2015.
Heart of the City

Accomodation, Staff and Location
8,3
Comfortable and at the heart of the city, so it is easier to ride taxi and jeepneys to get around the city
Prijavi ovu recenziju
Joey M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 23. kolovoza 2015.
Evaluation

Great n hospitable staff
8,3
Need the 2 up to 4th flr.7th floor was kind of not very clean n there seem like some questionable women
Prijavi ovu recenziju
Kumarravalli P. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
Value for money

Clean and tidy
9,7
Its was just nice.
Prijavi ovu recenziju
Lea A. Grupe Philippines, 15. kolovoza 2015.
Poor service

Location is accessible to the restaurants and the shopping center.
5,3
Prijavi ovu recenziju
Melchora M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 2. kolovoza 2015.
Close to Fuenty

Walking distance to Robinsons
5,7
Awful! Yes it is cheap & walking distance to Robinsons department store, but the Hotel Diplomat is very run down and dirty! The towels are the same colours of the bathroom mat and its smells of cigarettes.The Air conditioned are old and very noisy at night that we struggled to sleep,that we end up moving to another room but still the same.We have stayed in Diplomat Hotel so many times before but this is the very last time.I'd rather pay extra money and be comfortable. Staffed are always friendly though.
Prijavi ovu recenziju
Scott H. Poslovni putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 13. lipnja 2015.
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Prijavi ovu recenziju
Shenalyn W. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. lipnja 2015.
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Prijavi ovu recenziju
Marissa B. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
.

.
6,7
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diplomat Hotel grad Cebu Diplomat Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeDiplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B02