Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Grad Cebu, grad Cebu , Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diplomat Hotel grad Cebu  - Interijer hotela Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba Diplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Diplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastanke Diplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1076recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1076)
Razvrstati po:
Melchora M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 2. kolovoza 2015.
Close to Fuenty

Walking distance to Robinsons
5,7
Awful! Yes it is cheap & walking distance to Robinsons department store, but the Hotel Diplomat is very run down and dirty! The towels are the same colours of the bathroom mat and its smells of cigarettes.The Air conditioned are old and very noisy at night that we struggled to sleep,that we end up moving to another room but still the same.We have stayed in Diplomat Hotel so many times before but this is the very last time.I'd rather pay extra money and be comfortable. Staffed are always friendly though.
Prijavi ovu recenziju
Scott H. Poslovni putnici United States of America, 9. srpnja 2015.
disappointed

the staff replaced the air conditioner at 4am
3,3
absolutely filthy, construction going on. you can put lipstick on a pig but it's still a pig. It's 20 minute walk to Robinson and it's a bad spot.
Prijavi ovu recenziju
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 13. lipnja 2015.
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Prijavi ovu recenziju
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Prijavi ovu recenziju
Shenalyn W. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. lipnja 2015.
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Prijavi ovu recenziju
Marissa B. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
.

.
6,7
Prijavi ovu recenziju
David E. Parovi United States of America, 14. svibnja 2015.
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
Prijavi ovu recenziju
George A. Poslovni putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Prijavi ovu recenziju
Lawrence H. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2015.
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
Prijavi ovu recenziju
David E. Solo putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diplomat Hotel grad Cebu Diplomat Hotel grad Cebu  - Interijer hotelaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska sobaDiplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeDiplomat Hotel grad Cebu  - Soba za sastankeDiplomat Hotel grad Cebu  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03