Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diplomat Hotel Cebu - Interijer hotela Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1075recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1075)
Razvrstati po:
Patrick G. Poslovni putnici United Kingdom, 13. lipnja 2015.
good location

friendly staff
6,3
ya....3 stars......haha 3 phillipino stars i ld say......rooms are nicely large , hotel is old ...but clean and works fine...........good location midtown....
Ramin F. Solo putnici United Kingdom, 7. lipnja 2015.
It could be cleaner and better shower quality

Location, friendly stuff and good size rooms
7,3
Good but it could be better , though it worth the money i paid for it
Shenalyn W. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 3. lipnja 2015.
insufficient

hotel is nice and clean
9
it was alright.. my only problem was i booked and paid extra bed but they did not bother to put it on the first nite.. i paid 6$ a night for extra bed that dont show up till we ask the 2nd day... they even dont nother to give a refund... i guess if you dont ask you dont get what you pay for.. just saying!
Marissa B. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
.

.
6,7
David E. Parovi United States of America, 14. svibnja 2015.
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
George A. Poslovni putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Lawrence H. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2015.
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
David E. Solo putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Vijay R. Solo putnici India, 2. svibnja 2015.
Good

Staff
7
Good
Ranjit H. Solo putnici United Kingdom, 29. travnja 2015.
tired & old

cheap, location, not too far to amenities
3,7
My stay was not happy. Bad wi-fi internet. leaking toilet, not clean

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diplomat Hotel CebuDiplomat Hotel Cebu - Interijer hotelaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01