Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Diplomat Hotel Cebu - Interijer hotela Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba Diplomat Hotel Cebu - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu - Soba za sastanke Diplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba
Područje Grad Cebu Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1068recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1068)
Razvrstati po:
Marissa B. Poslovni putnici Philippines, 17. svibnja 2015.
.

.
6,7
David E. Parovi United States of America, 14. svibnja 2015.
Diplomat

value, location, comfort
8
my first choice whenever in Cebu
George A. Poslovni putnici United States of America, 14. svibnja 2015.
Stay at Deplomat Hotel Cebu City

Quite.. Secure... Location
9
Good I think it is a good value and the Staff is helpful and polite.
Lawrence H. Parovi United Kingdom, 8. svibnja 2015.
bargain

all good
8
stayed at this hotel many times and it's always the same... It's the best value hotel in cebu
David E. Solo putnici United States of America, 8. svibnja 2015.
diplomat may

location, price, cleanliness
9
very good
Vijay R. Solo putnici India, 2. svibnja 2015.
Good

Staff
7
Good
Ranjit H. Solo putnici United Kingdom, 29. travnja 2015.
tired & old

cheap, location, not too far to amenities
3,7
My stay was not happy. Bad wi-fi internet. leaking toilet, not clean
Miracle J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2015.
Very Accomodating Staff, affordable price

Accommodating and helpful Staff, Descent accommodation at an Affordable price
9
I used to work in a 5 Star Hotel abroad as Housekeeper and sad to say if I rate the place I can only give 3/5 when it comes to cleanliness NOT because the housekeeper doesn't do their job well but because the facilities are old and needs to be replaced. Shower, Sink and Toilet Bowl needs to be replaced or be cleaned thoroughly. Above all I find the place very relaxing, accommodating and very helpful crew, clean and descent place for a family. The location is near the Hospital and Mall. I highly recommend this to my filipino friends and foreigners that may visit Cebu. Just wanna say thanks to all the staffs of front desk and restaurant (who let us borrow their plates) we really appreciate your help and hospitality especially to the housekeepers who did a very good job. - guest 421 & 428
Lawrence H. Parovi United Kingdom, 23. travnja 2015.
Great Value

PRICE, STAFF, LOCATION
8,3
This is certainly not the Marriott, but the rooms are clean, comfortable and the staff are extremely helpful, making this hotel the best value in Cebu
Philip D. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Short Stay

Location, price, open 24 hours
5,7
Just ok, room was not as good as expected, low water pressure. Needs an overall badly

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Diplomat Hotel CebuDiplomat Hotel Cebu - Interijer hotelaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C03