Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Diplomat Hotel

90 F. Ramos Street, Grad Cebu, Cebu, Filipini 6000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,2

od 1123recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,8
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,8
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (1123)
Razvrstati po:
Florianne B. Grupe Philippines, 21. svibnja 2016.
Comments
3
The bathroom was dirty when we get there. There were molds on the floor even on the shower curtain.
Jake L. Poslovni putnici Philippines, 21. svibnja 2016.
Diplomat Hotel is Really Good
5
I can recommend Diplomat Hotel to my friends.
Marigold G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 10. svibnja 2016.
nice and friendly staff
6,3
the staff was nice and the room is so clean. thank you diplomat!! till we meet again! :D
Rohit D. Solo putnici United Kingdom, 2. svibnja 2016.
Excellent location, staff and price
5,7
Excellent location, staff and price
Bella Y. Solo putnici South Korea, 29. travnja 2016.
cockroaches!!
3
The Building looked okay(lobby was okay). location was okay. but cockroaches were everywhere. lucky I booked only 1 night. You can leave your luggage in the lobby, though.
Peter C. Solo putnici Switzerland, 20. travnja 2016.
Middel in the City, near to the Hospitals
6,3
The rooms are new and clean. The stuff friendly and very ok.
Burak O. Grupe Turkey, 18. travnja 2016.
Good location but hotel is old
3,7
The location is good. I guess this was a good at hotel in the past but now it is old. Air Conditioner was working so noisy that I had to turn off it and sleep in warm room. They need to renovate.
Rohit D. Solo putnici United Kingdom, 16. travnja 2016.
great all around
6,3
Great location, facilities at a great price. Exceptional staff.
Jason S. Parovi Australia, 13. travnja 2016.
EXCELLENT STAY
6,3
Great location First room booked was unreovated and construction during day so we asked staff if upgraded room was available they were happy to upgrade us for a small fee. Second room renovated and very very nice. Very spacious too. Staff were always friendly and very helpful. Would definately stay there again.!!
Adi A. Grupe Malaysia, 7. travnja 2016.
Friendly staff
5,7
A would recommend this hotel to all travellers out there. Only the internet bit slow and sometime cannot be accessed from the room. I hv to stay in the corridoor to surf internet. Superfriendly staff they have.
1 od 1 recenzija
Diplomat Hotel CebuDiplomat Hotel Cebu - Interijer hotelaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska sobaDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Soba za sastankeDiplomat Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03