Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Distinction Wellington, Century City Hotel

70 Tory Street Te Aro, centralni Wellington, Wellington, Novi Zeland 6011 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Eksterijer hotela Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotela Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Recepcija Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba
Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Apartman Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Kupaonica Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Dvorana za fitness Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Dvorana za fitness Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Bazen Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Kupaonica Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotela Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotela Distinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba
Područje centralni Wellington Broj soba: 89
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 112recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (112)
Razvrstati po:
Jen L. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. srpnja 2015.
Great location right in town.

Location, space is good, room amenities are great.,
9
Good.,
Prijavi ovu recenziju
Hellen M. Parovi Australia, 18. srpnja 2015.
Great stay

Location location location
7,3
Great for a break away in Wellington
Prijavi ovu recenziju
Kristen E. Parovi Canada, 18. svibnja 2015.
Swanky feel right in the city

Location cleanliness laundry
8,7
Fantastic!
Prijavi ovu recenziju
Cheryl D. Parovi New Zealand, 17. svibnja 2015.
Happy Customer

Comfort, location, presentation
8,3
Enjoyed our stay, was everything I expected and even happy to pay the extra $20 parking knowing our vehicle was secure & handy.
Prijavi ovu recenziju
Kate S. Parovi United Kingdom, 19. travnja 2015.
Great hotel for a weekend away!!!!

The atmosphere at reception, studio suite and the destination
7,7
The girls on reception were very friendly and the studio room was perfect for a weekend away! The destination was very good too as its a walking distance to restaurants and bars! Perfect, perfect oh and perfect :-) Only thing I was disappointed in was they didn't give us a wifi code for our second night staying in the hotel!
Prijavi ovu recenziju
Francine M. Parovi New Zealand, 9. travnja 2015.
Clean, comfortable and excellent staff

Staff, cleanliness, quiet
7
Very good,room was adequate for our length of stay, our room was very comfortable and had all we needed. The staff were friendly , and on emailing questions re our stay replied satisfactorily and promptly.Would stay there again was excellent value.
Prijavi ovu recenziju
Shane D. Poslovni putnici Australia, 30. ožujka 2015.
always good

location, price, comfort
10
Distinction Wellington is always a good stay, my choice for starting for business. Close to food and entertainment and only a short walk to the business district, and always comfortable and clean. This visit was no exception.
Prijavi ovu recenziju
Paul L. Parovi New Zealand, 29. ožujka 2015.
Nice easy tidy

Spacious room , cleanliness , comfortable furniture
10
Prijavi ovu recenziju
Wendy M. Poslovni putnici New Zealand, 5. ožujka 2015.
nice

Clean and comfortable
7,3
Prijavi ovu recenziju
Riki A. Parovi New Zealand, 1. ožujka 2015.
Distinction review

We loved the location, price was good for what we got.
7,3
It was good. We thought car parking was onsite, so had to u turn to park in the Wilson one next door. Everything else was great.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Distinction Wellington, Century City Hotel WellingtonDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Eksterijer hotelaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotelaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - RecepcijaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - ApartmanDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - KupaonicaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Dvorana za fitnessDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Dvorana za fitnessDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - BazenDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - KupaonicaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotelaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Interijer hotelaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska sobaDistinction Wellington, Century City Hotel Wellington - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01