ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Dvorana za fitness Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Okružje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 152recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (152)
Razvrstati po:
Wooyeon S. Solo putnici South Korea, 16. kolovoza 2014.
good food, clean&large room, except location

good food, clean room condition, kind staff.
6,7
generally satisfied, except location. nothing to sightseeing around hotel and dangerous street near. only stay in hotel that's good.
Ramon J. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2014.
Nice Hotel with nearest proximity to airport

Great Breakfast, Great Room Size and very clean surroundings
10
I would like to commend the staff of Dohera for keeping the hotel pristine and clean. I so love my experience in the hotel I can't wait to come back to Mandaue. Thanks!!!
Mary M. Poslovni putnici Philippines, 11. srpnja 2014.
Good Location

Good Location, near to airport, & accessible to cebu
8
good
Kenneth H. Parovi United States of America, 3. srpnja 2014.
Dohera, good choice in Mandaue

Rooms are clean, modern, comfortable
8
Very clean,modern. Located in Mandaue, a short taxi ride to any where traffic allowing.
Richard V. Parovi Canada, 28. lipnja 2014.
Was pleasant stay at hotel

Very friendly staff, Good food, Clean room
8
Had a great stay at Dohera Hotel will be back again soon.
Winfred L. Solo putnici United States of America, 20. lipnja 2014.
Large, clean room with swimming pool in quiet area

Clean room, friendly staff, swimming pool
8,3
Lailah A. Solo putnici Philippines, 31. svibnja 2014.
It was great!

Good staff, nice breakfast and good location!
8
The hotel is nice, good location, friendly staff and have a nice breakfast. I would love to visit again.
Jingle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2014.
Relaxing and Comfortable

Big room and bed.
9,3
We enjoyed our stay in this hotel except that we were not able to access their Wifi because it won't reach to 3rd floor where we stayed.
Ricardo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. svibnja 2014.
Good clean hotel. For the price, this is a bargain

Location. Size of the room. Price.
8
Will stay here again next time I'll visit Cebu. Huge room for the price.
Medardo M. Poslovni putnici Philippines, 28. travnja 2014.
Better value for your money.

Beautiful rooms, quiet and reasonable rates.
8
Dohera offers a nice place to return to after a long business day.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - OkružjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3C04