Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Dvorana za fitness Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Okružje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela
Mjesto: grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 131recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (131)
Riapolov I. Poslovni putnici New Zealand, 26. ožujka 2014.
Clean hotel with more then average rooms

Large Room, Clean, affordable price
8,7
In general have satisfaction of staying in this hotel. Good size of room. Good service in reception and restaurant. Reasonable breakfast, everything ,what I tried, was fresh and testy. I put this hotel for list "come back" and defiantly recommend for business people.
Carlos A. Poslovni putnici Philippines, 26. veljače 2014.
ambience is great and their staff are professional

sophiticated, impressive, great ambience
9
great stay for great value. i recommend this to my colleagues and foreign guest. their staff are friendly and professional as well. very accomodating.
Prasong T. Poslovni putnici Thailand, 23. veljače 2014.
Nice Staff, Great Location. New Hotel

Location, food, Staff
9
Staff are very active to take immediately action such as Hot water, WiFi connection. I will be back this Hotel when I visit Cebu. Near airport
Katie R. Solo putnici Australia, 25. siječnja 2014.
Relaxing, friendly, accessible

Friendly, views, Effiency
10
Great! Very clean and friendly staff who were easily approachable. Their understanding of English wasn't too bad but made interesting conversations! Their assistance was amazing and fixed any issues I had very efficiently.
Lance T. Solo putnici Canada, 22. siječnja 2014.
don't ever stay at this hotel, bad food, bugs bugs

nothing is good about this hotel
2,3
the worst hotel i have stayed at in 20 years, brutal. don't ever stay at this hotel ever
Alona D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. siječnja 2014.
Clean rooms

the food, cleanliness and near the city
5,3
This hotel is clean and food is good but the staff in front desk is very rude. They have called our room about 11am reminding that check out time is at 12NN which as a traveller, we are already aware of the check out time. Since we are still packing our things after 30 minutes they have called us again asking if the housekeeping is at our room. I won't recommend this hotel to my friends and family.
Richard T. Poslovni putnici Philippines, 7. siječnja 2014.
good experience

clean and good location
6,7
stay at dohera was good. room was clean and spacious
David H. Parovi United Kingdom, 6. siječnja 2014.
Enjoyable,good value for money,nice rooms

large room, internet,large comfortable bed
8
stayed here 2 nights, it was nice place to stay, affordable and close to the city centre of Mandaue
Jerry M. Poslovni putnici Philippines, 22. prosinca 2013.
awesome

business, leisure, accessibility
10
the hotel is very accessible. the staff are very accommodating and friendly. the services are very good. the rooms are very clean. very nice swimming pool. the ambiance is good and quiet. highly recommended for business trips and for meetings and functions.
Karen D. Poslovni putnici Philippines, 19. prosinca 2013.
Will definitely go back

Clean rooms, large beds and friendly staff
7,7
It was great. Will come back next time we have business meeting in Cebu.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - OkružjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03