Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Kupaonica Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Posao Centar Dohera Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 193recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (193)
Razvrstati po:
Marcel H. Obitelji sa malom djecom Germany, 25. lipnja 2015.
very nice stay

staff, super friendly, very nice big rooms,
9,3
just enjoyed it
Ethel A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. lipnja 2015.
Nice and good location very clean

Location,value of money,clean
10
Great
Bruce J. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 14. svibnja 2015.
My Stay

Location
7,3
Okay
Melody H. Parovi United States of America, 7. svibnja 2015.
definitely a 4.5-star hotel

spacious & clean room, very attentive & accommodating staff, safe and secure
9
It was a very satisfying stay in the hotel. Room is spacious and well-cleaned, staff must be well-trained on how to approach and deal with their clients as they are very good at it. Will definitely stay there again on our next visit to Mandaue City. Keep it up guys.
Khristopher T. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2015.
budget friendly

location, value for money, cleanliness
8
perfect
Roy T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. travnja 2015.
My stay was a pleasant experience.

Large comfortable room, good buffet breakfast, staff and service exceptional.
8,3
Only two thing against, 1 Restaurant high chair for young children not suitable. 2 Pool not very safe for children.
Jinho K. Parovi South Korea, 31. ožujka 2015.
Good

All good
10
All all good!!
Jemiel G. Poslovni putnici Philippines, 27. ožujka 2015.
great deal

value for money, good location and spacious room
7,3
Jinho K. Parovi South Korea, 27. ožujka 2015.
Good.....

Good ...............
10
Good......
Megan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. ožujka 2015.
Great but...

pool, location, room
9,3
It was great except for the fried chicken.. can't describe the taste..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Posao CentarDohera Hotel Cebu - Sport i aktivnostiDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6A06