ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Plesna dvorana Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Dvorana za fitness Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Pub/salon Dohera Hotel Cebu - Okružje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela
Područje grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 148recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,1
Sve recenzije (148)
Razvrstati po:
Ramon J. Poslovni putnici Philippines, 17. srpnja 2014.
Nice Hotel with nearest proximity to airport

Great Breakfast, Great Room Size and very clean surroundings
10
I would like to commend the staff of Dohera for keeping the hotel pristine and clean. I so love my experience in the hotel I can't wait to come back to Mandaue. Thanks!!!
Mary M. Poslovni putnici Philippines, 11. srpnja 2014.
Good Location

Good Location, near to airport, & accessible to cebu
8
good
Richard V. Grupe Canada, 28. lipnja 2014.
Was pleasant stay at hotel

Very friendly staff, Good food, Clean room
8
Had a great stay at Dohera Hotel will be back again soon.
Winfred L. Solo putnici United States of America, 20. lipnja 2014.
Large, clean room with swimming pool in quiet area

Clean room, friendly staff, swimming pool
8,3
Lailah A. Grupe Philippines, 31. svibnja 2014.
It was great!

Good staff, nice breakfast and good location!
8
The hotel is nice, good location, friendly staff and have a nice breakfast. I would love to visit again.
Jingle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. svibnja 2014.
Relaxing and Comfortable

Big room and bed.
9,3
We enjoyed our stay in this hotel except that we were not able to access their Wifi because it won't reach to 3rd floor where we stayed.
Ricardo P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. svibnja 2014.
Good clean hotel. For the price, this is a bargain

Location. Size of the room. Price.
8
Will stay here again next time I'll visit Cebu. Huge room for the price.
Medardo M. Poslovni putnici Philippines, 28. travnja 2014.
Better value for your money.

Beautiful rooms, quiet and reasonable rates.
8
Dohera offers a nice place to return to after a long business day.
Teodosio A. Poslovni putnici Philippines, 21. travnja 2014.
short pleasant stay

low promo price, large room, accessibility to meeting venue
7,7
The main entrance is under repair but everything went well. We were allowed early check-in by noontime instead of the usual 2pm. It was a plus factor since my companion's flight arrived early mid morning. The room was spacious, breakfast buffet was complete with wide array of choices. Checking ut was fast and easy..
Riapolov I. Poslovni putnici New Zealand, 26. ožujka 2014.
Clean hotel with more then average rooms

Large Room, Clean, affordable price
8,7
In general have satisfaction of staying in this hotel. Good size of room. Good service in reception and restaurant. Reasonable breakfast, everything ,what I tried, was fresh and testy. I put this hotel for list "come back" and defiantly recommend for business people.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Plesna dvoranaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - OkružjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Pub/salonDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Noćni klubDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08