ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Kupaonica Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Posao Centar Dohera Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 188recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (188)
Razvrstati po:
Roy T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. travnja 2015.
My stay was a pleasant experience.

Large comfortable room, good buffet breakfast, staff and service exceptional.
8,3
Only two thing against, 1 Restaurant high chair for young children not suitable. 2 Pool not very safe for children.
Jinho K. Parovi South Korea, 31. ožujka 2015.
Good

All good
10
All all good!!
Jemiel G. Poslovni putnici Philippines, 27. ožujka 2015.
great deal

value for money, good location and spacious room
7,3
Jinho K. Parovi South Korea, 27. ožujka 2015.
Good.....

Good ...............
10
Good......
Megan J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 15. ožujka 2015.
Great but...

pool, location, room
9,3
It was great except for the fried chicken.. can't describe the taste..
Beda D. Obitelji sa malom djecom Switzerland, 22. veljače 2015.
Friendly staff

Very friendly staff, good breakfast, clean room
8
Very friendly staff, good breakfast, clean room, not far from airport and cebu city, very close to DFA.
Sean F. Parovi Ireland, 15. veljače 2015.
Great service

Made a mistake while booking on agoda, arrived a day late but the people behind the desk were great and fixed my mistake with no problems.
10
We got up late one morning (11.30) and went down to the restaurant for breakfast. Breakfast finished at 10 but they still cooked us some omelets and fish. Very nice staff allround.
Seungbeom J. Poslovni putnici South Korea, 8. veljače 2015.
Good

Price and room size
6,3
Not bad :)
William L. Parovi Canada, 5. veljače 2015.
Happy travel

Location staff and massages
10
Very comfortable stay
Emily E. Grupe Japan, 19. siječnja 2015.
worth it

cleanliness,hospitable great service
9,3
Superb

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Posao CentarDohera Hotel Cebu - Sport i aktivnostiDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A08