ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, grad Mandaue, Cebu, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Cebu - Recepcija Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Restoran Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Eksterijer hotela Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Kupaonica Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Gostinjska soba Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje
Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Ulaz Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Interijer hotela Dohera Hotel Cebu - Hrana i piće Dohera Hotel Cebu - Posao Centar Dohera Hotel Cebu - Sport i aktivnosti Dohera Hotel Cebu - Predvorje Dohera Hotel Cebu - Bazen Dohera Hotel Cebu - Soba za sastanke
Područje grad Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 171recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (171)
Razvrstati po:
Emily E. Grupe Japan, 19. siječnja 2015.
worth it

cleanliness,hospitable great service
9,3
Superb
Mirasol C. Parovi Philippines, 7. siječnja 2015.
All most excellent

Room, free breakfast and location
10
Its almost excellent due to wifi connection was really not reaching our room.
Brent S. Solo putnici United States of America, 31. prosinca 2014.
A Wonderful stay at Dohera

Festive atmosphere, Staff and desk help, the cleanliness and room ammenieties
9,7
I had a wonderful experience here, I will stay here again when I am in Cebu
Philip F. Solo putnici United Kingdom, 31. prosinca 2014.
ants

nice hotel good facilities nice staff
9
It was great but there were ants in the room. Quickly dealt with though
Jingle L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 27. prosinca 2014.
comfortable

huge room & bed
9,3
It was my second stay in this hotel & still wifi connection was my problem.
Angela C. Parovi Philippines, 15. prosinca 2014.
Convenient and safe place

Clean room, staff are helpful and affordable rate
3,3
Its accessibke to town proper and from the airport. The place is fully secured and have parking space for guests. Rooms are clean, very nice and friendly staff.
Joylyn Y. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. studenog 2014.
Its comfortable to stay

food,staff,location
6,7
the hotel was ok and comfortable during our stay the bed is big and new but the only thing i didnt like is the way how the housekeeping they clean the room they dont clean the room well they only took the rubbish out and fiold the quilt but the rest is not clean..
Robert B. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. studenog 2014.
Comfortable and Value Hotel

Room size, breakfast menu, Staff attitude
9
Very nice room and lots of space, comfy beds, mini bar and coffee making facilities, the breakfast menu was superb and you could eat all you wanted. Dinner menu was limited and a few things were out of stock also there was a lack of wine to choose from (no white wine available when I was there)but what you did get was a decent portion so it wasn`t a big deal. The only major fault I experienced was the flooring surrounding the pool, it was very very slippery and my son had a few slides and bumps resulting in a few bruises, I do think they should look into resurfacing with a nonslip material and I will be sending them an email telling them that. All in All a decent hotel that is recommended for single and family clients, just be careful when you go to have a swim
Ramon J. Poslovni putnici Philippines, 31. listopada 2014.
My favorite hotel in Mandaue

Swimming pool / great room / good location
8,3
This is my 2nd time around. I am returning for more!!!
Dennis S. Parovi United Kingdom, 13. listopada 2014.
dohera hotel...

1. friendliness of the staff. 2. location. 3.cleaness of the hotel
8,7
Had a really nice stay at this hotel. Staff were very friendly and always ready to help!! Wi-Fi could have been a little better signal but other then that I would recommend this hotel. And if / when I go back to cebu mandaue I plan on staying at this hotel again

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel CebuDohera Hotel Cebu - RecepcijaDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Eksterijer hotelaDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - KupaonicaDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Gostinjska sobaDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Hrana i pićeDohera Hotel Cebu - Posao CentarDohera Hotel Cebu - Sport i aktivnostiDohera Hotel Cebu - PredvorjeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - RestoranDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Soba za sastankeDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - BazenDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - UlazDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitnessDohera Hotel Cebu - Interijer hotelaDohera Hotel Cebu - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3C01