Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Mandaue, Mandaue City, Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel Mandaue City - Recepcija Dohera Hotel Mandaue City - Bazen Dohera Hotel Mandaue City - Bazen Dohera Hotel Mandaue City - Restoran Dohera Hotel Mandaue City - Ulaz Dohera Hotel Mandaue City - Eksterijer hotela Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Kupaonica Dohera Hotel Mandaue City - Gostinjska soba Dohera Hotel Mandaue City - Ulaz Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Gostinjska soba Dohera Hotel Mandaue City - Interijer hotela Dohera Hotel Mandaue City - Hrana i piće Dohera Hotel Mandaue City - Hrana i piće Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje
Dohera Hotel Mandaue City - Hrana i piće Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Ulaz Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Interijer hotela Dohera Hotel Mandaue City - Hrana i piće Dohera Hotel Mandaue City - Posao Centar Dohera Hotel Mandaue City - Sport i aktivnosti Dohera Hotel Mandaue City - Predvorje Dohera Hotel Mandaue City - Bazen Dohera Hotel Mandaue City - Soba za sastanke
Područje Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 194recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (194)
Razvrstati po:
Andrew H. Poslovni putnici Australia, 18. srpnja 2015.
Stay

Staff, Room & location
8,3
Only problem was internet "limited access problem". Staff were excellent and very helpful.
Prijavi ovu recenziju
Marcel H. Obitelji sa malom djecom Germany, 25. lipnja 2015.
very nice stay

staff, super friendly, very nice big rooms,
9,3
just enjoyed it
Prijavi ovu recenziju
Ethel A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. lipnja 2015.
Nice and good location very clean

Location,value of money,clean
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Bruce J. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 14. svibnja 2015.
My Stay

Location
7,3
Okay
Prijavi ovu recenziju
Melody H. Parovi United States of America, 7. svibnja 2015.
definitely a 4.5-star hotel

spacious & clean room, very attentive & accommodating staff, safe and secure
9
It was a very satisfying stay in the hotel. Room is spacious and well-cleaned, staff must be well-trained on how to approach and deal with their clients as they are very good at it. Will definitely stay there again on our next visit to Mandaue City. Keep it up guys.
Prijavi ovu recenziju
Khristopher T. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2015.
budget friendly

location, value for money, cleanliness
8
perfect
Prijavi ovu recenziju
Roy T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. travnja 2015.
My stay was a pleasant experience.

Large comfortable room, good buffet breakfast, staff and service exceptional.
8,3
Only two thing against, 1 Restaurant high chair for young children not suitable. 2 Pool not very safe for children.
Prijavi ovu recenziju
Jinho K. Parovi South Korea, 31. ožujka 2015.
Good

All good
10
All all good!!
Prijavi ovu recenziju
Jemiel G. Poslovni putnici Philippines, 27. ožujka 2015.
great deal

value for money, good location and spacious room
7,3
Prijavi ovu recenziju
Jinho K. Parovi South Korea, 27. ožujka 2015.
Good.....

Good ...............
10
Good......
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel Mandaue CityDohera Hotel Mandaue City - RecepcijaDohera Hotel Mandaue City - BazenDohera Hotel Mandaue City - BazenDohera Hotel Mandaue City - RestoranDohera Hotel Mandaue City - UlazDohera Hotel Mandaue City - Eksterijer hotelaDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - KupaonicaDohera Hotel Mandaue City - Gostinjska sobaDohera Hotel Mandaue City - UlazDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - Gostinjska sobaDohera Hotel Mandaue City - Interijer hotelaDohera Hotel Mandaue City - Hrana i pićeDohera Hotel Mandaue City - Hrana i pićeDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - Hrana i pićeDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - UlazDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - Interijer hotelaDohera Hotel Mandaue City - Hrana i pićeDohera Hotel Mandaue City - Posao CentarDohera Hotel Mandaue City - Sport i aktivnostiDohera Hotel Mandaue City - PredvorjeDohera Hotel Mandaue City - BazenDohera Hotel Mandaue City - Soba za sastankeDohera Hotel Mandaue City - BazenDohera Hotel Mandaue City - RestoranDohera Hotel Mandaue City - Soba za sastankeDohera Hotel Mandaue City - Soba za sastankeDohera Hotel Mandaue City - Soba za sastankeDohera Hotel Mandaue City - Soba za sastankeDohera Hotel Mandaue City - Dvorana za fitnessDohera Hotel Mandaue City - BazenDohera Hotel Mandaue City - UlazDohera Hotel Mandaue City - Dvorana za fitnessDohera Hotel Mandaue City - Interijer hotelaDohera Hotel Mandaue City - Dvorana za fitnessDohera Hotel Mandaue City - Gostinjska sobaDohera Hotel Mandaue City - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07