Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dohera Hotel

A.C. Cortez Avenue, Mandaue, grad Mandaue , Filipini 6014 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dohera Hotel grad Mandaue  - Recepcija Dohera Hotel grad Mandaue  - Bazen Dohera Hotel grad Mandaue  - Bazen Dohera Hotel grad Mandaue  - Restoran Dohera Hotel grad Mandaue  - Ulaz Dohera Hotel grad Mandaue  - Eksterijer hotela Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Kupaonica Dohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Dohera Hotel grad Mandaue  - Ulaz Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba Dohera Hotel grad Mandaue  - Interijer hotela Dohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i piće Dohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i piće Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje
Dohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i piće Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Ulaz Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Interijer hotela Dohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i piće Dohera Hotel grad Mandaue  - Posao Centar Dohera Hotel grad Mandaue  - Sport i aktivnosti Dohera Hotel grad Mandaue  - Predvorje Dohera Hotel grad Mandaue  - Bazen Dohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastanke
Područje Mandaue Broj soba: 100
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 197recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (197)
Razvrstati po:
Jonathan M. Solo putnici United Kingdom, 21. kolovoza 2015.
Reasonable accommodation, food adequate

Large, comfortable room, close to airport.
6,3
Good for an overnight & easy airport access. No awards for the hotel food however.
Prijavi ovu recenziju
Andrew H. Poslovni putnici Australia, 18. srpnja 2015.
Stay

Staff, Room & location
8,3
Only problem was internet "limited access problem". Staff were excellent and very helpful.
Prijavi ovu recenziju
Daniel W. Obitelji sa malom djecom Austria, 10. srpnja 2015.
booking extended

very friendly staff, room was very ok, food was very good too
2,3
overall it was a very good stay
Prijavi ovu recenziju
Marcel H. Obitelji sa malom djecom Germany, 25. lipnja 2015.
very nice stay

staff, super friendly, very nice big rooms,
9,3
just enjoyed it
Prijavi ovu recenziju
Ethel A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 2. lipnja 2015.
Nice and good location very clean

Location,value of money,clean
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Bruce J. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 14. svibnja 2015.
My Stay

Location
7,3
Okay
Prijavi ovu recenziju
Melody H. Parovi United States of America, 7. svibnja 2015.
definitely a 4.5-star hotel

spacious & clean room, very attentive & accommodating staff, safe and secure
9
It was a very satisfying stay in the hotel. Room is spacious and well-cleaned, staff must be well-trained on how to approach and deal with their clients as they are very good at it. Will definitely stay there again on our next visit to Mandaue City. Keep it up guys.
Prijavi ovu recenziju
Khristopher T. Solo putnici Philippines, 28. travnja 2015.
budget friendly

location, value for money, cleanliness
8
perfect
Prijavi ovu recenziju
Roy T. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 7. travnja 2015.
My stay was a pleasant experience.

Large comfortable room, good buffet breakfast, staff and service exceptional.
8,3
Only two thing against, 1 Restaurant high chair for young children not suitable. 2 Pool not very safe for children.
Prijavi ovu recenziju
Jinho K. Parovi South Korea, 31. ožujka 2015.
Good

All good
10
All all good!!
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dohera Hotel grad Mandaue Dohera Hotel grad Mandaue  - RecepcijaDohera Hotel grad Mandaue  - BazenDohera Hotel grad Mandaue  - BazenDohera Hotel grad Mandaue  - RestoranDohera Hotel grad Mandaue  - UlazDohera Hotel grad Mandaue  - Eksterijer hotelaDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - KupaonicaDohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaDohera Hotel grad Mandaue  - UlazDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaDohera Hotel grad Mandaue  - Interijer hotelaDohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i pićeDohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i pićeDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i pićeDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - UlazDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - Interijer hotelaDohera Hotel grad Mandaue  - Hrana i pićeDohera Hotel grad Mandaue  - Posao CentarDohera Hotel grad Mandaue  - Sport i aktivnostiDohera Hotel grad Mandaue  - PredvorjeDohera Hotel grad Mandaue  - BazenDohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastankeDohera Hotel grad Mandaue  - BazenDohera Hotel grad Mandaue  - RestoranDohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastankeDohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastankeDohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastankeDohera Hotel grad Mandaue  - Soba za sastankeDohera Hotel grad Mandaue  - Dvorana za fitnessDohera Hotel grad Mandaue  - BazenDohera Hotel grad Mandaue  - UlazDohera Hotel grad Mandaue  - Dvorana za fitnessDohera Hotel grad Mandaue  - Interijer hotelaDohera Hotel grad Mandaue  - Dvorana za fitnessDohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska sobaDohera Hotel grad Mandaue  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06