Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, grad Davao , Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Predvorje Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Recepcija Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Bazen Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Vrt Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Pogled
Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba
Područje Ecoland Broj soba: 19

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 467recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,4
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (467)
Razvrstati po:
Madonna G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. siječnja 2016.
Worth every penny!

Great location, great staff and very clean
8,7
Prijavi ovu recenziju
Horst I. Solo putnici Germany, 17. siječnja 2016.
Frequent visitor

pool, location, rooms
10
Allways very good
Prijavi ovu recenziju
Karl T. Parovi United States of America, 25. prosinca 2015.
Quality hotel at a good location

Strong AC, great pool, community kitchen
9
I have stayed here several times. I am a repeat customer and have stayed in several different rooms there. This says a lot about the goodness of the hotel. The owners are kind caring people. Once while eating in the common areas, they offered me Durian fruit after making sure that the fruit they had was not offensive in odor to me or my friend. Also, The staff are quick to remedy any situation, although some of the rooms did not have working internet and their efforts did not correct this. One of their wireless routers needs replacing or repair. They have several for different areas of the hotel that work fine. And the common areas all have working internet. AC is strong, shower gets hot water, staff are very helpful in many ways, rooms are clean and comfortable. The pool area is the hotels strongest asset, as I am a daily swimmer and can do laps in it. The common kitchen area allows one to cook for oneself which I find extremely useful too. I would recommend this hotel to anyone staying in Davao who desires a good swimming pool.
Prijavi ovu recenziju
Annie S. Parovi Sweden, 24. prosinca 2015.
fantastic

relaxing
9,3
The location are really good very relaxing the room are cleane we are very satisfied with my husband, perfect place to relax I like the ambiance👌👍👍👍
Prijavi ovu recenziju
Jeremiah O. Parovi Philippines, 21. prosinca 2015.
Recommended

Friendly Customer service, Natural Environment, Clean swimming pool
8,7
We stayed for 4 days here. The Apartelle is close to everything, Although they don't cook food, but there is a provision if you want to prepare one for yourself. However there are many eatery and mall very close to buy food but if not staff will help out. Very clean environment, cool and enjoyable. We would recommend this apartelle to others.
Prijavi ovu recenziju
Morell B. Parovi United States of America, 21. prosinca 2015.
Repeat satisfaction

Staff. Pool, Value
9,3
This was stay number five for us- We found it a great place to relax and enjoy activities in the area. Always great and welcoming.
Prijavi ovu recenziju
Arvin A. Solo putnici Philippines, 16. prosinca 2015.
A home to remember

Location, security, friendliness of staff
10
Great
Prijavi ovu recenziju
Michael E. Poslovni putnici Germany, 15. prosinca 2015.
Boutique Hotel in Matina/Davao

Friendly staff, good location, nice rooms
8,7
It was one of our many stays in this hotel in Davao. The staff was as usual very friendly and accommodating. The location near to the NCCC mall and Matina Town Square is very appealing. It takes only 10 minutes by cab going to town. In short, a good hotel at fair price for a pleasant stay.
Prijavi ovu recenziju
Lee M. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 15. prosinca 2015.
clean,friendly value for money

pool,staff, safe for my son to play outside
8,7
family and me have been here a few times now love it every-time...immaculate pool,close to mall,safe,friendly staff.clean. even though they don't do food,u do have a kitchen u can use.
Prijavi ovu recenziju
Gemma V. Obitelji sa odraslom djecom Netherlands, 13. prosinca 2015.
clean accommodation

clean, roomy and friendly staff
8,3
good stay but need more access to the city.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao Domicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - RecepcijaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PogledDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - PogledDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - OkružjeDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02