Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Vrt Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Predvorje Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Predvorje Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Vrt Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Recepcija Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Eksterijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Bazen Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Kupaonica Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba
Područje Ecoland Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 280recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
5,5
Sve recenzije (280)
Razvrstati po:
Doroteo V. Grupe United States of America, 16. srpnja 2014.
Confortably

Close to our relatives---Close to the mall--- close to transfortation
6,7
It's okay for the price we pay.
Don W. Parovi Canada, 10. srpnja 2014.
Pleasant and quiet at a reasonable price

Nice grounds, clean simple room, modest cost
8,7
As usual Domicilio Lorenzo did not disappoint. The rooms are simple but attractive and spotlessly clean. The grounds are surprisingly spacious for a location in the heart of the city, as well as being quite beautiful and very well kept. Malls and restaurants are just minutes away, yet DLA manages to be an oasis of calm and quiet. It does not pretend to be a high end hotel, but offers a lot for quite a reasonable cost.
Edgar I. Grupe Philippines, 5. srpnja 2014.
Dissapointed

Very friendly staffs...the old ones. Nice pool Comfy bed
8
Dissapointed coz owner makes lousy decisions that makes it inconvenient for the guest parking at the back to always wait for someone to open the locked gate! No decent parking space!
David L. Parovi United States of America, 23. lipnja 2014.
Great value. Nice pool. Clean room.

Pool. Garden. Staff
10
Excellent.great place to stay. We will return.
Lochi L. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. lipnja 2014.
Awesome!

nice pool, great customer service and clean
10
Fantastic!
Robert W. Grupe Australia, 20. lipnja 2014.
Noisey bed to firm good pool

Swimming pool very good staff and a nice place to sit in the gardens
6
Was very nice but can do better.Get a good bed ok.
Dee B. Grupe Australia, 18. lipnja 2014.
Simply Satisfying!

Staff, pool, location
9
Confortable and very clean room with friendly staff.very satisfied.
Csaba H. Grupe Hungary, 13. lipnja 2014.
Attentive staff, good value for money

Cleanly rooms Awesome staff Nice garden with pool
8
Ivy S. Grupe Philippines, 9. lipnja 2014.
Affordable Clean Apartelle

Clean room, friendly staff, accessible public transpo
8
We enjoy our stay in Domicilio Lorenzo Apartelle because of its spacious & clean room, friendly staff, clean swimming pool and the place is walking distance to public transport, food establishment like Jollibee, Taps, etc.
Jona R. Grupe Philippines, 9. lipnja 2014.
Perfect to stay in Davao!

It has nearby restaurants, fast internet and friendly staff!
9,3
It was a great place to stay. My officemates and I stayed here for four days and three nights. It has nearby restaurants even at late hours, the room is large, and the restroom is very clean. Our room has a veranda overlooking the pool. The place is very relaxing! They have clean bedsheets and towels! The staff are very friendly, especially the lady who attended us during our check-out since we needed to print our boarding pass. I'll be coming back for sure!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Domicilio Lorenzo Apartelle DavaoDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - RecepcijaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Eksterijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - KupaonicaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Bazen


AS-AGWEB-3B02