ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Domicilio Lorenzo Apartelle

113 Camia Street, Juna Subdivision, Matina, Ecoland, Davao, Filipini 8000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Predvorje Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Recepcija Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Bazen Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Vrt Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba
Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Pogled Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska soba Domicilio Lorenzo Apartelle Davao - Vrt
Područje Ecoland Broj soba: 19
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 391recenzija

Vrijednost za novac:
8,5
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,1
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
5,7
Sve recenzije (391)
Razvrstati po:
Mylin B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 20. travnja 2015.
Homy

location, garden and pool
9,3
great! love the pool and the garden. The room a bit small but still enjoyed the accessibility.
Luisito M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 17. travnja 2015.
ok

ok
10
ok
Morell B. Obitelji sa malom djecom United States of America, 13. travnja 2015.
Very good family friendly hotel

staff, pool, facility
9,3
This was our 4th stay at this very good hotel. Not disappointed! The facilities are very good and the staff is excellent.
Christopher R. Parovi United States of America, 2. travnja 2015.
We like Domicilio

Clean, Room size, Grounds
8,7
Consistently good
Grace M. Parovi Philippines, 19. ožujka 2015.
Pleasant stay

Safe, clean, accessible
10
Exellent
Robert L. Solo putnici United States of America, 14. ožujka 2015.
Paradise in Davao

Staff, ambiance, Staff
8
When i arrived atthe apartelle.. I was greeted with Great rejoicing.. as though I was family returning. I do enjoy the simple accomodations that the apartelle provides. Aside from that.. if the staff were ever to leave there, i would find it difficult to return.they ALL make me feel as though I was family ... and I even shared that with 2 of the owners.. about how great their staff is especially Gay, Ray, Renan and Miriam !!! I am not trying to exclude the day staff, but I did not get t interact with them as much as the afternoon/evening people.
Jophalyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. ožujka 2015.
Perfect location, cozy place

1. Value for money 2. Strategic location 3. Cooking means available
8
I love Domicililo Lorenzo for the following reasons: 1. Value for money 2. It was clean and cozy, with a relaxed ambiance 3. It is very near NCCC Mall, Matina Town Square and Penong's!
Jophalyn D. Obitelji sa malom djecom Philippines, 14. ožujka 2015.
Value for money

Excellent location, cozy place, value for money
8
Strategically located near restaurants and malls (walking distance)
Adrian S. Poslovni putnici United Kingdom, 12. ožujka 2015.
Excellent Stay

Excellent service, Very nice rooms, Good value
9,3
I would very much recommend this hotel. The service is excellent and the rooms very nice. Only problem is that the water pressure is low so shower is not very powerful - if you like a power shower then not of you!! Lovely pool. There are many restaurants near by and an area in the hotel where you can cook. Would definitely stay there again.
Derek B. Obitelji sa malom djecom Canada, 12. ožujka 2015.
Peaceful, Serene

The grounds and the pool. Staff friendly, understanding and very patient with our
7,3
Overall quite good. Staff were accomodating and quick to attend to our needs. Had to request for the room to be cleaned.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Domicilio Lorenzo Apartelle DavaoDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - RecepcijaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PogledDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PredvorjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Gostinjska sobaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - PogledDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - OkružjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - SadržajiDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - OkružjeDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - VrtDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - BazenDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotelaDomicilio Lorenzo Apartelle Davao - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C02