ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kwun Tong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Kwun Tong Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 797recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (797)
Razvrstati po:
Peter R. Parovi United Kingdom, 19. listopada 2014.
Not too bad

Comfortable bed,bathroom facilities,cleanliness
6,7
It was ok. Room was slightly on the small side but as we were sightseeing we didn't spend much time in it. It's only a 10 minute walk from the MTR and an ATM shopping centre . Staff very pleasant and helpful. Food in the restaurant was good.Not sure we would stay there again as it's in an industrial area and as it was booked by family in Hong Kong we didn't have any choice.
Tomaz V. Parovi Slovenia, 18. listopada 2014.
fantastic room, upgraded to suite

very nice design, spacious top floor suite, nice gym and pool
7,7
Loke Y. Parovi Singapore, 10. listopada 2014.
ONE OF THE BEST HOTEL IN HONG KONG

1) CLEAN AND PLEASANT TO STAY IN. 2) EFFICIENCY AND POLITE STAFFS 3) GOOD LOCATION.
9,7
I enjoy my 6 day stay in this hotel. The check-in and out is fast and every staffs there is polite and helpful when you got problems moving around in hong kong. They too offer free wifi and even free call back to your hometown. I sure to stay there again if I'm go to hk.
Leong V. Poslovni putnici Malaysia, 5. listopada 2014.
good enough

comfortable, friendly, and convenient
8,7
Is very convenient for me and i can go everywhere from the hotel. But near by that area mostly light factory a bit less restaurants and convenient stall. Others will be good enough.
Yong W. Parovi Hong Kong, 1. listopada 2014.
Good location and near apm shopping mall

Good location and near apm shopping mall
8,3
Good location and near apm shopping mall
Leong V. Solo putnici Malaysia, 28. rujna 2014.
small but comfortable

friendly staff, comfortable room and nice location
9,3
I like the place because is quiet and safe. Although it at the center of light industrial area. And very convenient, and have few restaurant near by the hotel. MTR just 2 streets away from the hotel and beside the MTR have two shopping malls. This area is not like mongkok that crowded. Is a quiet and peaceful location.
Cheung K. Parovi Hong Kong, 26. rujna 2014.
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

good
9,7
Sherri L. Solo putnici Singapore, 19. rujna 2014.
clean room but expensive

clean, staff and quiet
6,7
rooms are clean, staff are polite and friendly. But price is too expensive
Monica N. Solo putnici Canada, 18. rujna 2014.
Lovely 4 stars hotel

Good breakfast, modern room, great facilities
9
Hoi W. Parovi Hong Kong, 17. rujna 2014.
Clean & tidy at reasonable price

Free upgrade to suite ; Reasonable Price ; Clean & tidy
7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B01