Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, istočni Kowloon , Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje istočni Kowloon Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 996recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (996)
Razvrstati po:
Desmond L. Parovi Hong Kong, 1. kolovoza 2015.
good

good
8,7
good
Prijavi ovu recenziju
Ben L. Parovi Hong Kong, 31. srpnja 2015.
Comfortable stay

Bed is comfortable, free phones for customers, FREE WIFI IS MOST IMPORTANT
8
Prijavi ovu recenziju
Leung Y. Poslovni putnici Hong Kong, 12. srpnja 2015.
Good! Comfortable

Location, valuable, service
10
Prijavi ovu recenziju
Ricky K. Solo putnici Singapore, 29. lipnja 2015.
Pleasent experience at Dorsett HK

24 hour gym, seaview, welcoming staffs
8,3
Very good experience
Prijavi ovu recenziju
Liana D. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2015.
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Beng T. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9,3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Prijavi ovu recenziju
Boon K. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5,7
Value for money
Prijavi ovu recenziju
Mayank K. Parovi India, 24. lipnja 2015.
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9,3
Excellent staff and prompt services...
Prijavi ovu recenziju
Liana D. Poslovni putnici Indonesia, 16. lipnja 2015.
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8,3
nice and pleasant
Prijavi ovu recenziju
Chloe L. Poslovni putnici Singapore, 29. svibnja 2015.
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06