Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, istočni Kowloon , Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Područje istočni Kowloon Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 975recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (975)
Razvrstati po:
Chew P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. svibnja 2015.
Good

Room very clean, staff is very nice
9
We feel very nice. Especially the room Note; The food we did not try
Hank W. Parovi Taiwan, 17. svibnja 2015.
Nice service and room.

Location, room and staff with well service.
9,3
Nicholas W. Obitelji sa malom djecom Singapore, 2. svibnja 2015.
Great accomodation in a bustling part of Kowloon

A nicely appointed hotel with very decent facilities for its price range. Great eager and helpful staff and easy access to nearby malls and the MTR and ferry terminal
8,3
Overall, we only stayed for 3 nights. We were pleasantly surprised by the hotel's accesibiity to MegaBox and where we had to attend the HK 5s Ice Hockey Tournament 2015. Booking via Agoda also made the comparison of hotels in the area and our eventual choice, very easy.
Mei C. Grupe Malaysia, 13. travnja 2015.
everything good except location

cleanliness,friendly staff and free shuttle service
8,7
Pleasant stay except is too far from town and walking distance from mtr.
Soojin K. Grupe South Korea, 12. travnja 2015.
good value

free mobile(internet and phone calls are absolutely free), shuttle bus, clean
7,7
It is not in central but not too difficult to travel around. Hotel room is bit small but clean. only down side is too cold. heating didn't work. They provide the mobile phone to use free phone calls and internet. that was really good deal.
Arely A. Parovi United States of America, 7. travnja 2015.
Hidden Gem

location, cleaningness, friendly staff
10
My stay was perfect, the room was clean, they also provided a converter plug. We had view to the river it was nice at night. It was within walking distance of train, bus, and taxi stations. The staff was friendly as well, after check out they got us a taxi and make sure that we go on the right taxi. If I go back to Hong Kong, I'll definitely stay there.
Kenneth K. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
Very good customer services. Convenient location.

Services, location and room.
8
Hui K. Poslovni putnici Hong Kong, 2. travnja 2015.
Leisure

Neat, clean, quite
7,7
Dagmara M. Obitelji sa malom djecom Poland, 30. ožujka 2015.
Very plesant place to stay.

Comfortable room, nice food, helpful staff
9
Very professional friendly staff, quiet hotel, very good food, free smartphone- free internet and world wide calls when in HK, free shuttle bus to the TST and metro, 7 min. Walk to metro, we really enjoy it!
Lim S. Solo putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
It was perfect but not the closing

cleaniness, comfortable and spacious room
7
It was perfect but the staff broke my luggage handle and just said sorry Only

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3C08