Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, istočni Kowloon , Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 1071recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (1071)
Razvrstati po:
Wai H. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 15. siječnja 2016.
Quiet

Quiet, Near Shopping centre, good services
8
Prijavi ovu recenziju
Wong M. Parovi Hong Kong, 7. siječnja 2016.
gd view, clean and comfort

gd view, clean and comfort
8
the time for check in a bit slow. the sight of the room is quite gd. but there is no bathrobes .
Prijavi ovu recenziju
Wen J. Solo putnici Singapore, 2. siječnja 2016.
Good service

Able to check in early. Hotel is clean. Service staff are polite.
8
No complains about the hotel itself -- it was clean, shower was great, the free breakfast was also better than I expected. Hotel staff also helped us call for a taxi to the airport. The only downside is the location. It's next to car workshops and at least 30min to the city by train. There's free shuttle bus, though not at frequent intervals.
Prijavi ovu recenziju
Mohamed N. Parovi Malaysia, 27. prosinca 2015.
Nice hotel but bad location

Nice room, friendly staff, shuttle bus service to Tsim Sha Tsui and Kowloon
8,3
Pleasant and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Hing Y. Parovi Hong Kong, 26. prosinca 2015.
Generally OK

Decor is nice, sea view, staff is helpful
7,7
The hotel is much smaller than I thought. I booked it few months ago for the Christmas Day and the price is acceptable. However, the front desk staff told me there is no double bed room even i check in at 1pm. I told the staff we made the request during reservation. Eventually, he upgraded us to the suite but there are just two single beds (placing together) and a sofa bed which opened up as a so-called "double bed". A little bit disappointed, but i understood that this might be the best he could do. The room layout is weird and the shower is bad. All in all, I expected a better quality with this price range.
Prijavi ovu recenziju
Ian I. Parovi Macau, 24. prosinca 2015.
Clean and neat

Clean and neat
8,3
Prijavi ovu recenziju
Pui K. Solo putnici China, 23. prosinca 2015.
Location not really good for night life

Clean, Tidy, Helpful staff
7,3
Its located in the industrial district which is dark and difficult to ask for help, for single traveler, it may not be a favorable factor to pick this hotel. But the room is clean and tidy with helpful staff
Prijavi ovu recenziju
Man K. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. prosinca 2015.
Pleasant Experience

Comfortable room with thoughtful extras such as recycle shopping bag and smartphone, Helpful staff and Shuttle bus service as alternative to the 10 mins walk to Kwun Tong station
7,7
Prijavi ovu recenziju
Kaiyan X. Poslovni putnici China, 14. prosinca 2015.
good

good service
8,7
Prijavi ovu recenziju
Silvia K. Grupe Indonesia, 14. prosinca 2015.
about 10-15 minutes walk from Kwun tong MTR

location, good staff, clean
8
I feel quite happy coz I got free upgrade :)
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Apartman


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C08