ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, Kwun Tong, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness
Područje Kwun Tong Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,6

od 766recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (766)
Razvrstati po:
Wee C. Parovi Singapore, 7. rujna 2014.
Great hotel

great service, modern look, free hand phone for overseas call
9
great. staff upgraded our room which was beyond my expectations. highly recommended for your stay in hk.
Pan O. Parovi Hong Kong, 7. rujna 2014.
nice room, bad locaion

Nice room
5,3
The Room is nice. But their staffs is not professional enough. They knocked my room for 2 times, but in fact they mistaken the room number! Very very disturbing! Also, the location is bad! Far from MTR.
Yan K. Parovi China, 5. rujna 2014.
Worth to stay

Comfort/ Clean/ Silent
9,3
average... would be good for treavl or business
Lai C. Solo putnici Macau, 5. rujna 2014.
Comfortable hotel

Tidy,reasonable price and nice service
8,3
I do not know this case. If this hotel will have this construction problem, it should be re built. Again to prevent from any accident happen if no more other method to save it.
Caifu C. Poslovni putnici China, 4. rujna 2014.
it's very confortable to stay in this hotel

location, people, confortable
9
it's very nice hotel, the localtion is very good to visit my customer around there. and it's very easy to access to the resturant there.
Wally V. Parovi Australia, 24. kolovoza 2014.
Short Holiday break

Clean, Great Customer Service, Very Comfortable
9
We has a great stay. Rooms were neat, clean and very comfortable. Only drawback - no bus shuttle from the Airport.
Hoi Y. Parovi Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Clean and Tidy

Close to big shopping mall, clean and new
6
Average
Tsz Y. Parovi Hong Kong, 3. kolovoza 2014.
Good Hotel

Good, Comfort and Modern
7,3
The room is not large, but have a beauty design, you will feel much comfort when you enter the room.
Christopher T. Parovi United Kingdom, 2. kolovoza 2014.
HK Visit

The size of the rooms, beds comfortable, and the staff our friendly
6
It is a very comfortable hotel but is situated away from the main attractions which for me was good as it was an office visit so location to office was more important. The APM mall is not to far away which has afew good places to eat and allows a b it of shopping.
Soon H. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2014.
Attractive and comfortable

Great facilities, good services, clean room
7
I have enjoyed my stay in this hotel. The facilities looked posh, and the room was very comfortable, clean, and enjoyable. I have experience great and fast service upon check-in because of online booking. The free shuttle service to the APM, Megabox and Kowloon MTR Station was useful.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness


AS-AGWEB-3B03