Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, istočni Kowloon , Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Područje istočni Kowloon Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 958recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (958)
Razvrstati po:
Mei C. Grupe Malaysia, 13. travnja 2015.
everything good except location

cleanliness,friendly staff and free shuttle service
8,7
Pleasant stay except is too far from town and walking distance from mtr.
Soojin K. Grupe South Korea, 12. travnja 2015.
good value

free mobile(internet and phone calls are absolutely free), shuttle bus, clean
7,7
It is not in central but not too difficult to travel around. Hotel room is bit small but clean. only down side is too cold. heating didn't work. They provide the mobile phone to use free phone calls and internet. that was really good deal.
Arely A. Parovi United States of America, 7. travnja 2015.
Hidden Gem

location, cleaningness, friendly staff
10
My stay was perfect, the room was clean, they also provided a converter plug. We had view to the river it was nice at night. It was within walking distance of train, bus, and taxi stations. The staff was friendly as well, after check out they got us a taxi and make sure that we go on the right taxi. If I go back to Hong Kong, I'll definitely stay there.
Kenneth K. Parovi Hong Kong, 6. travnja 2015.
Very good customer services. Convenient location.

Services, location and room.
8
Hui K. Poslovni putnici Hong Kong, 2. travnja 2015.
Leisure

Neat, clean, quite
7,7
Dagmara M. Obitelji sa malom djecom Poland, 30. ožujka 2015.
Very plesant place to stay.

Comfortable room, nice food, helpful staff
9
Very professional friendly staff, quiet hotel, very good food, free smartphone- free internet and world wide calls when in HK, free shuttle bus to the TST and metro, 7 min. Walk to metro, we really enjoy it!
Lim S. Solo putnici Malaysia, 30. ožujka 2015.
It was perfect but not the closing

cleaniness, comfortable and spacious room
7
It was perfect but the staff broke my luggage handle and just said sorry Only
Cameron L. Solo putnici Australia, 27. ožujka 2015.
new. clean. comfortable. interesting interior.

comfort. staff. view.
9,7
Very good. Staff were quick and professional. It was clean, quiet, and very comfortable. A few restaurants close by. Not many convenience stores, so plan your water purchases if you're not brave enough to drink local tap water.
Naomi S. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 25. ožujka 2015.
A really nice short stay.

Friendly staff, very clean room, good bus service to the center
9,7
I really enjoyed my stay, the room was clean and comfortable and the staff made me feel welcome.
Louis Z. Solo putnici United States of America, 21. ožujka 2015.
Great Place

staff, service, amentities
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji


AS-AGWEB-3A05