Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong

84 Hung To Road, Kwun Tong, istočni Kowloon , Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastanke Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Ulaz Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Bazen
Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje istočni Kowloon Broj soba: 361
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 988recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
6,7
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (988)
Razvrstati po:
Liana D. Poslovni putnici Indonesia, 26. lipnja 2015.
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8
pleasant.
Beng T. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Working In Comfort & Convenience

Great staff, great facilities and great comfort.
9,3
It was a very pleasant stay. I had good internet connection and great amount of space to work at. A plus point is the many power points for my colleague and I to connect our mobile & camera chargers, as well as our laptop. We didn't need to take turns. The staff members are all very friendly and helpful. They are well-versed in English and Mandarin.
Boon K. Poslovni putnici Singapore, 25. lipnja 2015.
Good for business

Food, location for industrial and value for money
5,7
Value for money
Mayank K. Parovi India, 24. lipnja 2015.
It was an amazing stay..

Good staff ,hotel and room
9,3
Excellent staff and prompt services...
Liana D. Poslovni putnici Indonesia, 16. lipnja 2015.
Friendly, Clean

location, friendly staffs, clean
8,3
nice and pleasant
Chloe L. Poslovni putnici Singapore, 29. svibnja 2015.
Clean basic room

room is clean.
6
Hotel was chosen as it was near my meetings. But can be a bit far away from central. Room was basic but clean.
Wan C. Poslovni putnici Singapore, 28. svibnja 2015.
My stay on 27 & 28 May 2015

Pleasant and friendly staff, close proximity with the office and very efficient housekeeping.
9,3
I would like to express my sincere gratitude to the honest housekeeping staff for returning some foreign notes in which I have accidentally dropped in the room. Please keep up the good work!
Man L. Poslovni putnici Hong Kong, 24. svibnja 2015.
A trendy and comfortable hotel

Furniture, Location, Cleaness
9,3
Nice staff, clean room, small lobby, good location
Chew P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 19. svibnja 2015.
Good

Room very clean, staff is very nice
9
We feel very nice. Especially the room Note; The food we did not try
Hank W. Parovi Taiwan, 17. svibnja 2015.
Nice service and room.

Location, room and staff with well service.
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong KongDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Soba za sastankeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - UlazDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - BazenDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Rekreacijski sadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Kwun Tong - Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06