Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3519recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3519)
Razvrstati po:
Yee L. Parovi Malaysia, 31. kolovoza 2015.
Value for Money

Comfortable, Convenience & Clean
8
It was my returned stay this round and im happy with the standard maintained as my 1st stay last year. Keep up the good work!
Prijavi ovu recenziju
Tan S. Solo putnici Malaysia, 30. kolovoza 2015.
Pleasant Stay

Cleanliness, comfortable & value for money
7
Overall a great stay in this hotel. As usual room is a small but the layout is good, it doesn't make you feel compact. The hotel provided a handy phone that works as mobile network and we not only can make any local calls yet also overseas calls to selected countries without any charges. The hotel also provides shuttle bus every an hour to Mongkok, Tsim Sha Tsui and Hong Kong station as the nearest MTR to the hotel is Olympic station and need a walking distance. But it is convenient if u want to travel to Birg Buddha and Disney Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Stefanie T. Parovi Indonesia, 30. kolovoza 2015.
very nice stay

location, food and hotel staff
10
its was very good, its my 3rd time and i will check in again this December. staffs was very nice coz we arrived early and we reached hotel around 10am. and the lady allow us to check in.
Prijavi ovu recenziju
Idly A. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2015.
Dorsett Hotel

The location,shuttle bus and of course handy phone.
10
It was great.The staff were friendly and helpful.The manager Michael was wonderful in arranging my wife birthday cake.Love it!
Prijavi ovu recenziju
Joanna A. Solo putnici Singapore, 28. kolovoza 2015.
Worthy

Cleanliness, warm shower, comfortable bed
8,3
It was good, except that there were days when the staff came in although we had switched on the "do not disturb" button while we were out of the hotel
Prijavi ovu recenziju
Lim W. Parovi Singapore, 27. kolovoza 2015.
A cozy stay with helpful staff

Convenient, Comfortable, Friendly staff
8
No negative comments throughout my 6D5N with them. Definitely will be one of the stay options to consider if to travel to HK again in future.
Prijavi ovu recenziju
Lim W. Parovi Singapore, 26. kolovoza 2015.
Cozy and comfy stay

Convenient, Comfortable, Friendly staff
8
It was a nice stay with them over my 6D5N vacation to HK. Definitely will consider Dorsett again if to travel to HK again in future.
Prijavi ovu recenziju
Kathina A. Parovi Hong Kong, 25. kolovoza 2015.
good

not bad. comfortable. accessable.
8
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Staff helpful and friendly, rooms are clean

Rooms comfort, good location and staff are friendly
9,7
Excellent ! Will definately visit again. Family room awesome ! Free 4G Mobile during our stay.
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Good family room with huge bath room.

Good location, free shuttle bus, good staff and free 4G mobile for travellers. We will stay in this hotel again and would recommend to my relatives.
9,7
Rooms were clean and staff are good and helpful. We enjoyed our stay in Dorsette Mongkok HK. No regret in booking this hotel.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02