Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3470recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3470)
Razvrstati po:
Ellie C. Solo putnici United Kingdom, 1. kolovoza 2015.
small rooms but great hotel

unlimited wifi even outside the hotel. Free shuttle bus from hotel to number places in Hong Kong. Concierge desk helping with trips and doing trip packages.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Chong L. Grupe Malaysia, 30. srpnja 2015.
Small Hotel

the staff were very friendly and helpful, there is shuttle bus to many places and the hotel is located near convenience store
7,7
The hotel was comfortable but the toilet is very small.
Prijavi ovu recenziju
Wee L. Parovi Singapore, 29. srpnja 2015.
Nice stay

Free shuttle bus..
9,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Daryl C. Grupe Singapore, 26. srpnja 2015.
Simplistic

Fuss Free checkin, concierge was helpful, room was not too small
8,7
Prijavi ovu recenziju
Kim S. Parovi Australia, 26. srpnja 2015.
A week in Hong Kong

location,quietness,internet
10
We stayed for 7 nights and were very happy with the room.The internet was fantastic especially using the their mobile as a hotspot which you could take with you when out and about.Lots of hot water in the shower. The room is small but quite adequate for a couple.We would stay there again.
Prijavi ovu recenziju
Paul G. Parovi Norway, 25. srpnja 2015.
We would stay here again

Price, location, staff
6,7
The room was small but well designed & had everything we needed. The MRT stations of Olympic & Mongkok weren't close but were walkable - there is a free hotel bus service which we didn't find out about until the last day. Hong Kong is quite an expensive destination so the Dorsett Mongkok represented good value for money.
Prijavi ovu recenziju
Lucky L. Parovi Singapore, 23. srpnja 2015.
Overall the stay is okay

Location, bus shuttle service and good staff service
5,7
Overall the stay is okay. As we are first time in Hong Kong and it was raining during our 3 days of stay, when asked where or what shall we do, hotel staff can give suggestion so that we don't that our trip is a waste. Thanks for their advice. Good job.
Prijavi ovu recenziju
Sheena S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. srpnja 2015.
location wise

location, wifi and no smoking quiet room
8,7
pretty good but it will be better if someone assisted getting our luggage on the taxi after checked out. Its raining back then. but its no big deal. Over all. We enjoyed the stay and the hotel shuttle bus was very convenient.
Prijavi ovu recenziju
Masayuki O. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
No frills

Complimentary phone, shuttle service, friendly staff
7,7
It was generally a pleasant one, but some areas such as shuttle bus size and frequency, as well as stops, can be improved. Service by staff was excellent, and the room was clean and cosy.
Prijavi ovu recenziju
Chong Y. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
very convenient location. .staff very friendly. .

staff very friendly. .though the room is a bit small but it's very clean
8,3
Enjoy ourselves ...this is the second time I am staying at this hotel ..will book again if m going to HK
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08