ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2952recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2952)
Razvrstati po:
Wei L. Parovi Singapore, 18. listopada 2014.
Great stay

location is good around 5 mins from nearest mtr station. they also provide guest with shuttle bus service but it is on first come first serve basis
9,3
May L. Poslovni putnici Malaysia, 12. listopada 2014.
Clean, worth of money

clean, free wifi, shuttle bus services to prime location
7,3
Overall good, clean room but small. shuttle bus services to malls/ mrt station.
Matthew W. Solo putnici Australia, 11. listopada 2014.
Enjoyed my stay at Dorsett

Free portable wifi, location and staff performance
7,7
Stayed at Dorsett a few times, I can see the continuous improvement for every visit. I was impress with the complimentary free wifi hotspot which you can take out with you outside the hotel. You can make free call with the device. Again staffs were helpful, will definitely stay here again.
Lee P. Parovi Malaysia, 8. listopada 2014.
Good location, clean and comfort

Room clean, good service and location
7,7
Good and happy stay. Very convenience and many food around this place.
Jamin Y. Parovi United States of America, 8. listopada 2014.
Not too bad

Cleaness of the hotel, convenient of the hotel location, I can only think of 2
7,3
Not bad
Felicia H. Grupe Singapore, 7. listopada 2014.
Portable Handphone (Free Calls + Wifi)

Portable mobile phone with free international calls to Singapore, great customer service, good location
8,3
Sm
Adi S. Parovi Indonesia, 6. listopada 2014.
New hotel good location.

Newness, location and staff.
8
Love this hotel, will stay again.
Lai Z. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 6. listopada 2014.
Comfortable and nice hotel

clean, convenient, comfortable
7,7
very nice
Christopher O. Parovi New Zealand, 5. listopada 2014.
Clean tidy, handy location, and helpful staff

Location, staff, clean
8,3
As a couple on our late forties and first time in HK we enjoyed the hotel as much as the people and tourist distinctions.
Tekansing G. Parovi United Kingdom, 4. listopada 2014.
Recommended

Staff, location and price
8
Hotels don't come cheap in HK. Hotel Dorsset came just under our budget and we were not disappointed. Clean hotel, trustworthy (house keeping), location is good ( 5 mins walks to MTR). Didn't hesitate to extend our stay(5 days) for two more days. Recommended

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3A03