Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3419recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3419)
Razvrstati po:
Jason L. Parovi Singapore, 2. srpnja 2015.
good choice

comfortable room that is not too small, good service, and the free data and international calls mobile phone that was provided.
8
Excellent
Raymond D. Obitelji sa malom djecom United States of America, 2. srpnja 2015.
Good

Free shuttle
6,3
Ok
Stephen O. Solo putnici Malaysia, 1. srpnja 2015.
I will be back, Dorsett Mongkok !

cleanliness , comfortable & friendly staffs,
8,3
Nice and comfortable stay with friendly staffs
Saral C. Parovi Thailand, 30. lipnja 2015.
Good Hotel

Great service , nice room ,including free local mobile...
8,7
Great service with nice room ,including free local mobile...location is a bit far from mongkok
Celina Z. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 30. lipnja 2015.
Nice, clean, friendly and helpful staffs

Good location. Friendly & helpful staffs. Clean rooms.
8,7
The hotel staffs were very friendly amd helpful. And were very accommodating at our requests. My mom like the hotel and we will definitely stay here again when we visit hong kong in the near future!
Loke L. Parovi Malaysia, 29. lipnja 2015.
Pleasant stay in Dorsett

Handy smart phone with portable data. Friendly staff and superb room service. Shuttle bus provided to/from MTR station with hygiene and above standard bus condition.
7,3
great and definitely will come back in future, if visiting HK again
Supamon W. Parovi Thailand, 29. lipnja 2015.
Nice clean hotel

Clean room, clean bathroom, and nice hotel
9
I'm happy I made the right choice in choosing Dorsett Mongkok. The room's clean, the bed comfortable, and bathroom quite cute. Hotel lobby smelled very nice. Can improve on breakfast.
Low Y. Parovi Singapore, 29. lipnja 2015.
Value for money

Free shuttle bus, free phone and comfort
8
Satisfied with my stay and will stay in Dorsett again. The free shuttle was particularly useful.
Jacelyn E. Parovi Singapore, 29. lipnja 2015.
My Second time staying here

Staff//location//cleanliness
9,3
My stayed here was very enjoyable. I love the location, its quite to MTR station. it very convenient when we are hungry in the night, as the MacDonald is just downstairs and there is even a 7-11 or we need any daily things. Would definitely come back here and stay again.
Vivian S. Solo putnici Malaysia, 27. lipnja 2015.
Room clean but location not so convenient

Nice environment, friendly staff, good service
5,7
So far so good, outside hotel was a taxi station but taxi in HK is really exp, train is about 10mins, station Olympic is quite not convenient cause have to change to other line if going to Mongkok or Jordan

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

SG-AGWEB-6B08