Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela
Mjesto: Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2555recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2555)
Eng C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. travnja 2014.
Comfotable, relaxing

close to MCD, local restaurant, clean & nice
8
Is short 1 night stay but we quite nice the hotel, clean & comfortable.
Eng C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 20. travnja 2014.
relax, comfortable, peaceful

Nice hotel, friendly staff with good attitude, surrounding local restaurant
8
Excellent 1 night stay!
Hsinyu Y. Parovi Malaysia, 18. travnja 2014.
great location.

free shuttle, friendly cleaning lady, restaurants just outside the hotel
8
Lily W. Parovi New Zealand, 16. travnja 2014.
terrible

only location, nothing else
4
Horrible experience, first room given have strong bleach smell then after we turn off air con, strong urine odor. Complained and got new room which was smaller and not double bed - we were on our honeymoon. At least they should have given us an upgrade as other hotels have given for lesser negatives. Very bad, will never come here again. Do not stay at a place with dirty rooms.
Koh C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 14. travnja 2014.
good

service, friendly and caring
7,7
The service that all the staff give was excellent. But when I book this hotel, they did write with wifi. But the wifi is only free 1 hours. And need guest to pay. I chose to pay but still can't connect. End up I had to cancel it. And only free 1 hours and only for 1 person to use. I think you all should change it to wifi for whole day for guest
Qi M. Solo putnici Singapore, 14. travnja 2014.
Overall, not that bad.

It's location, rates and staff.
9
I was quite pleased with the services provided by the staffs. 5 minutes walk from Olympic MTR and 24/7 McDonald's opposite. The shuttle bus is quite useful I would say? I prefer walking to the MTR station directly. The room is a little small but it is comfortable. Will recommend family and friends here. Overall, not that bad.
Lihao W. Poslovni putnici Taiwan, 14. travnja 2014.
good friendly room is small

good friendly room is small
8,3
Ching Y. Parovi Singapore, 13. travnja 2014.
2nd time staying with Dorsette

Location, Friendly staff & reasonable price
8
It's our 2nd time staying with Dorsette (previously Cosmo Mongkok). Although the room was small which is the norm for most Hong Kong hotels, the price was reasonable. Walking distance to Olympic MTR and a lot of small cafes around the area. Would love to stay with them again if the price is right.
Lihao W. Poslovni putnici Taiwan, 13. travnja 2014.
good service small room

good staff, nice lobby but small room
8,3
Bodi Y. Parovi Singapore, 13. travnja 2014.
Small but Cozy

Affordable, Wifi, Street food outside
7,7
The hotel was quite okay for the price. It was small and cozy. Dorsett's 5 minutes away from the nearest MTR (Olympic) and had a number of nice street food places around it. You could walk to Langham place in around 15-20 mins, though there's also a shuttle that has stops in Langham, China HK City, and Kowloon MTR (which you take for the Airport Express).

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela


AS-AGWEB-3A08