ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3237recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3237)
Razvrstati po:
Kong A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. veljače 2015.
Install key card access in the lift for secure

Free smart phone to use, shuttle bus and free wifi
6,7
Norhafiz A. Poslovni putnici Malaysia, 19. veljače 2015.
Clean & comfortable. Not so great location

Affordable, Clean and Comfortable
7,3
Location is about 10 mins walking distance from Mongkok MTR station. Nearby hotel got McD, 7-11 and some small cafes.
Tick S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 17. veljače 2015.
good

clean, staff are good
8
Overall is good, room is small
Yan T. Grupe Hong Kong, 15. veljače 2015.
It is a fairly new hotel

New, Near City Center and lots of food nearby
8
Good.
Benedict U. Parovi Philippines, 15. veljače 2015.
Hotel near the heart of Mongkok

Pocket Wifi, Location, Surroundings
7,7
Murali C. Parovi United States of America, 15. veljače 2015.
Small rooms not super clean

price
6
Room was extremely small. Hot water takes 15 minutes to come up to the room.
Emily L. Parovi Singapore, 13. veljače 2015.
Awesome conveniently located hotel

Location, bed, view
8,3
Very comfortable, provided us with a wifi enabled phone, very help
Ongsiaco M. Parovi Philippines, 12. veljače 2015.
Value for money

location, free wi-fi, free shuttle bus
8
Fantastic.
Tan H. Parovi Malaysia, 11. veljače 2015.
Good Location, Service, facilities

Good Location, Convenient, comfortable
7,7
This is my third time to stay in this hotel. This hotel is very clean, comfortable and convenient. This time the hotel provide a free handphone with internet for us to use and also can call back Malaysia without paying any single cent. For next trip I will still stay at this hotel again.
Glenda J. Obitelji sa malom djecom Philippines, 11. veljače 2015.
Very good location and clean room

location, free shuttle, cleanliness
7
Our stay was very good. Hotel location was very good, but still have shuttle services that's a big help for us tourist not get lost or get a hard time going back to the hotel. We were given a mobile phone for our own use while staying there which is a plus, truly awesome! Internet connection was good though it becomes slow at times but still good. Room that we got was a family room good for 4pax. I was just wondering if it is really 42sqm as described on the web as I thought it is smaller than 42sqm. Staff were ok but would be a plus if they will learn how to smile.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3B01