ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2968recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2968)
Razvrstati po:
Wai P. Parovi Malaysia, 28. listopada 2014.
Perfect stay

transport, staff, and cleanliness
9,3
It was extremely perfect staying in Dorsett Mongkok and a wonderful experience. Definitely worth the stay!
Jean T. Parovi Singapore, 27. listopada 2014.
Handy phone for wifi, shuttle bus to mongkok

Handy phone for wifi, shuttle bus to mongkok/Kowloon in town check in, clean rooms
8
Lim A. Parovi Singapore, 26. listopada 2014.
Free smart phone

location was good, nearby shops, free calls back to singapore and location services
8
Ang H. Parovi Singapore, 25. listopada 2014.
Noisy corridor, uncomfortable pillow
5,3
I stayed for 4 nights and every morning, my Boyf and I were disturbed by kids screaming around the corridor and vacuum sound by the house keeping. They should at least have soundproof doors. Pillow is very umfortable too. Room and bathroom is small, not to my expectation. Hotel is far from MTR. We bought the Disney tickets from the hotel and get to know that it is not anywhere cheaper.
Katrina K. Grupe Singapore, 25. listopada 2014.
good experience

free shuttle bus, near food centre, helpful staff
7,3
Roslyn C. Solo putnici Australia, 25. listopada 2014.
Rooms are quite small and the all glass shower not

Service. Curtsy bus breakfast
8,3
Pleasent
Ong C. Parovi Malaysia, 25. listopada 2014.
Dorsett Mongkok Hong Kong

clean, location easy to find, comfortable
7
Yzanne L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 24. listopada 2014.
Nice location

Location, staff, environment
7,3
Very Convenient, staff is helpful n friendly. Nice environment.
Siaw P. Poslovni putnici Singapore, 24. listopada 2014.
Good hotel services

Good services, new and provide cellphone for free local call, and few oversea call
7,3
We have a very happy and nice stay in this hotel. Hotel provide us a cellphone with free local call, and when i call back Singapore also free. During our stay we feel like home. Location to Mongkok MRT a bit not that convenient, but hotel provide free shuttle bus services. I will still choose this hotel for my leisure and business stay.
Taweesuk T. Poslovni putnici Thailand, 23. listopada 2014.
Hotel location is very convinence

location, staff, clean
9
i will go next time. very good location

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3A07