ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2880recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2880)
Razvrstati po:
Elin C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. rujna 2014.
great hotel!

great hotel layout, friendly and helpful staff and the free handphone that was provided
9,3
my family and i had an extremely enjoyable stay! upon arrival,the staff was very friendly and helpful in explaining about things about the hotel. The hotel room wasn't extremely spacious but it was really cosy! The best part is that each room comes with a free handphone that the guests can use. The phone has unlimited 4G hotspot that we can bring out and connect to for internet, free calls to 5 different countries and we can search about different things that we can do in HK! It was extremely helpful :) the hotel also provides a shuttle bus to different hotspots in HK :) highly recommending the suite room if you are looking for a great experience at this hotel!
Lee P. Poslovni putnici Singapore, 14. rujna 2014.
Good service

Good helpful staff, near olympic mtr, wifi
9
Overall was very good for 2 night stay. Safe place. Near to olympic mtr but u must find your way when u first arrive. Macdonalds is opposite roaf and many good food opposite and behind hotel. Staff performance was awesome. Very helpful with directions and luggages. Will stay again the next trip to Hong Kong. Hotel has free wifi in room and lobby. Shuttle bus service to mongkok and kowloon
Audrey N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. rujna 2014.
Great!

Helpful staff and customer service, location friendly, free shuttle services provided,
8
Excellent and comfortable. Staff was helpful in queries, concierges were very enthusiastic and helpful in helping to hail for cabs. Overall, a pleasant stay, will come back here again.
Hui L. Grupe Singapore, 12. rujna 2014.
Dorsett Mongkok

Phone, location, price
8
Enjoyable
Niaz G. Solo putnici Singapore, 11. rujna 2014.
very good hotel..very convenient.

clean convenient and have a handy handphone which is useful
10
Awesome
Priscilla T. Parovi New Zealand, 11. rujna 2014.
Stopover in Hong Kong

Cleanliness , comfort and staff
7,7
Very enjoyable. Would like to recommend Eunice who looked after us at breakfast.
Kevin O. Parovi Malaysia, 10. rujna 2014.
Good choce.... comfortable stay

1) Good location...
7,7
Steven Y. Poslovni putnici Australia, 10. rujna 2014.
Air freshner to remove smoke smell

Looks nice, desk staff speaks english, concierge was good.
6,7
I noticed my room smelt of cigar smoke. As I requested a non smoking room, I was disappointed. I went to the front desk to have the problem resolved. They said they would send the maid to inspect the room. A non english speaking maid showed up with a can of air freshner. I gave them an oppourtunity to resolve the problem and they did not. If my room smells of smoke and is labeled non smoking, there is only one solution, change rooms. I wasn't looking for a free upgrade, simply a room that did not smell of smoke. I will not stay here again because of this. I have commonly read reviews where a business owner replies, upset because they were not given a chance to remedy the situation, this is why I went to the lobby, only to have a room that smells like a lemon. The bed was comfortable, room was small but functional. Not sure why they play rap music in the elevators, which are slow by the way. The elevator 80% of the time stops on the 1st floor and no one is there. They probably got tired waiting and took the stairs. There is a supermarket across the road and childrens playground. If you plan on. walking to downtown, it is a decent, long walk
Wei J. Solo putnici Malaysia, 10. rujna 2014.
overall was ok

staff ,food,location
5,7
Lee K. Poslovni putnici Malaysia, 9. rujna 2014.
Good place to stay.

Room was clean, friendly staff, provide smart phone during the stay,
9,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B07