ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3291recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3291)
Razvrstati po:
Jolene S. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. ožujka 2015.
well located, convenient.

plenty of food around, near to malls, comfortable
9,7
Swee S. Solo putnici Malaysia, 26. ožujka 2015.
Value for money

Clean, Value for money and friendly staff
7,3
Value for money but the hotel location a bit far from tourist spot
Tan Y. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. ožujka 2015.
Other than the small room, everything else is good

clean, comfortable and well decorated
8
Kim K. Parovi Singapore, 26. ožujka 2015.
Good n near to amenities.

people, amenities n shuttle bus
9
Hv stayed here for 4 nights. It was nice n comfortable hotel. Pretty near to olympic mtr station by walking ax the bridge. The staff here are all smiles attending to your needs. The shuttle buses is a plus point. Good.
Teresa T. Parovi Malaysia, 26. ožujka 2015.
Great

Near McD
6,7
Ok
Michelle T. Obitelji sa malom djecom Australia, 25. ožujka 2015.
Accomodating Staff

Clean room,complimentary fruits and water, massage chair in the room
9,3
Check in was fast and staff was helpful. Stayed in 3 different Hotels in the HongKong leg of our journey, this is the cheapest price of the three yet it's the best hotel we've been. I especially love the massage chair in the room and the free use of the phone that you can take with you when you go out and about. And what a great treat to have fruits in the room with 4different kinds of bottles water! Also appreciate how generous they are with pillows! Awesome stay and will definitely go back ther again!
Hui Q. Grupe Singapore, 23. ožujka 2015.
Hotel with portable wifi

Portable wifi, shuttle bus service and location
7,7
Although the room was very small but it was cosy. The only bad thing was we could hear door slaming in the middle of the night by peppe staying in the other room.
Jacelyn E. Parovi Singapore, 23. ožujka 2015.
it was great

service,cleanliness,comfortable
9
it was great, it was really convince to the shopping malls and the MTR. and i realyl love the handy phone, it makes things very easy. and i love the service. i really enjoy my stay there, i would definitely come back and stay the same hotel again.
Kah K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. ožujka 2015.
Nice people

staffs are friendly, portable wifi is useful to travel around and location is near to MTR
8
Awesome!
Texan T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. ožujka 2015.
FRIENDLY AND HELPFUL STAFF. FREE WIFI.

FREE SHUTTLE BUS / FREE WIFI / HELPFUL HOUSEKEPING
8
BE BACK AGAIN WAS SO CONVENIENT TO THE MTR STATION AND LADIES MARKET. HELPFUL AND FRIENDLY STAFF. FREE SHUTTLE BUS AND WIFI WAS CONVENIENT FOR US AND FAMILY.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3C01