ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 3119recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3119)
Razvrstati po:
Yee S. Poslovni putnici Malaysia, 25. prosinca 2014.
reasonable price with good location

located in town area & good price
8
Clean room and good shuttle tansfer which free
Eddy Y. Parovi Indonesia, 24. prosinca 2014.
Good hotel

Service, smartphone provided, clean
7,3
Yu Y. Parovi China, 22. prosinca 2014.
the toilet is bad

location not bad, free hp, free wifi
5
hotel got free hp and free wifi. the toilet and bed are very bad!!
Pauline L. Parovi Singapore, 21. prosinca 2014.
Comfortable stay

The handy phone totally differentiates Dorsett Mongkok from other hotels. Its location was pretty optimal and the room was clean and comfortable
9
Felix T. Parovi Singapore, 20. prosinca 2014.
Good hotel, clean, new rooms

Size of the room, clean, affordable
8,3
Started with a fast check-in with an English speaking receptionist. Rooms were clean, new and of a good size. I'm happy with my stay. Abit far from the mtr but still within walking distance.
Leong H. Parovi Malaysia, 18. prosinca 2014.
awesome location and service

The Hotel Van, Hotel portable wifi phone, and cleanliness
9
If I ever come back to Hong Kong, I will definitely stay at Dorsett Mongkok Hong Kong Hotel again
Hui H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 18. prosinca 2014.
Dorsett Double Thumbs Up

Location, Cost & Room
7,3
Very good
Felix H. Parovi Indonesia, 18. prosinca 2014.
good location

location, free shuttle bus, friendly staff
6
Cheok K. Poslovni putnici Macau, 18. prosinca 2014.
GOOD
7,3
Good
Wai S. Parovi Malaysia, 17. prosinca 2014.
Nice hotel with helpful staff

Good service, got food stall nearby , free shuttle bus to 3 places& so convenient
9
This hotel is so clean & got a lot of food stall nearby so convenient ... The hotel provided free shuttle bus to 3 places & free 2 bottle of mineral water every day. This hotel also provided a handphone tht we can call to others country & internet tht we can bring along With us during our trip in HK for FREE!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


AS-AGWEB-3A06