Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3460recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3460)
Razvrstati po:
Paul G. Parovi Norway, 25. srpnja 2015.
We would stay here again

Price, location, staff
6,7
The room was small but well designed & had everything we needed. The MRT stations of Olympic & Mongkok weren't close but were walkable - there is a free hotel bus service which we didn't find out about until the last day. Hong Kong is quite an expensive destination so the Dorsett Mongkok represented good value for money.
Lucky L. Parovi Singapore, 23. srpnja 2015.
Overall the stay is okay

Location, bus shuttle service and good staff service
5,7
Overall the stay is okay. As we are first time in Hong Kong and it was raining during our 3 days of stay, when asked where or what shall we do, hotel staff can give suggestion so that we don't that our trip is a waste. Thanks for their advice. Good job.
Sheena S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 22. srpnja 2015.
location wise

location, wifi and no smoking quiet room
8,7
pretty good but it will be better if someone assisted getting our luggage on the taxi after checked out. Its raining back then. but its no big deal. Over all. We enjoyed the stay and the hotel shuttle bus was very convenient.
Masayuki O. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
No frills

Complimentary phone, shuttle service, friendly staff
7,7
It was generally a pleasant one, but some areas such as shuttle bus size and frequency, as well as stops, can be improved. Service by staff was excellent, and the room was clean and cosy.
Chong Y. Parovi Singapore, 21. srpnja 2015.
very convenient location. .staff very friendly. .

staff very friendly. .though the room is a bit small but it's very clean
8,3
Enjoy ourselves ...this is the second time I am staying at this hotel ..will book again if m going to HK
Clifford T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
Best sizable hotel with good value of money

Large room for 5 pax, clean and friendly staff
2
Very pleasant stay, nice location with all sort of food available within walking distance. Although quite far to the nearest mrt station but dorsett mongkok provide hourly shuttle to mongkok Mrt station.
Ma W. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 18. srpnja 2015.
A comfort stay in Hong Kong

Friendly n helpful staffs, clean n comfort, free call n wifi
7,3
Its a very pleasant stay in Dorsett Mongkok, HongKong. Friendly staffs are there to help as and when is needed. The best thing is the hotel provides every guest room with a smartphone which you can make free calls home to most Asia country. So as we can surf the net at anytime, anywhere. And the shuttle bus service to the local attractions is another plus point. Nothing much to complain except, the location is abit out of the way. It takes about 15mins walk from Olympic MTR station, and most of time you have to take the train to interchange centre for other routes. Its quite a waste of time.
Wei L. Solo putnici Taiwan, 18. srpnja 2015.
Good for tourist

Service, shuttle bus, portable wifi
7,3
Aaron G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. srpnja 2015.
Good location for disneyland

Cheap
8,7
Tiny room
Phillip O. Parovi South Africa, 15. srpnja 2015.
Holiday

Rooms are very small... A bit over priced...
7,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A01