Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3891recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3891)
Razvrstati po:
Loo K. Grupe Malaysia, 28. svibnja 2016.
Location so so.
4
Nothing much you can walk during the night. You might need to take mrt or hotel Shutter bus to any place to visit. Walking distance to mrt (10mins). Hotel Shutter bus 1 hour interval for each destination. 0800 to 2200 working hours. Hotel is clean and not so much comfortable as it is very very small space you will get. Eg the bath room is
Celyn C. Obitelji sa malom djecom Singapore, 28. svibnja 2016.
Lots of surprises
6
Stayed at different hotels before and Dorsett MongKok surprises my family with the room setting, gifts for children, free used of handy as long as i am with Dorsett and cleanliness. Just one thing, the lady counter staff has room for improvement at words and tones.
Xinyi L. Parovi Singapore, 25. svibnja 2016.
Positive Surprises
5,7
We didn't do much research of this hotel except that fact that the airport shuttle service stops at this hotel (they only have selected hotels in different region) and also the fact that they provide shuttle serivce to Langham Place which is pretty convenient because the MTR is just there! We later found out that the walking distance to Olympic station is just 7 to 10 minutes away and also their shuttle service stops not just at Langham Place, but also Silka Hotel at Temple Street, China Ferry Terminal and also Kowloon Station! Airport Express shuttle bus (it's free!) stops at Dorsett too! I'm gonna write a fuller review of this hotel on Tripadvisor so please go on there tk read more if you're interested.
Chong W. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Mitzi A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
Great stay:
6,7
The staff are very helpful and accomodating. Rooms are small and compact in design. The beds are comfortable. Location very accessible to McDo, Western Union, 7 11 store, mall and MTR. We'll recommend this hotel to friends and will come back again to stay in this hotel.
Dorcas C. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
2 night stay
5
Easily accessible. Reasonable price with free usage of 3G phone. 👍🏻
Jane S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
Ok
4
Everything is fine nice hotel to stay but little far... Good thing there was a shuttle service provided.
Li L. Parovi China, 21. svibnja 2016.
Average
4,7
It is very convenient, but the toilet is very very small and the bed is not comfortable.
Shu W. Parovi Hong Kong, 21. svibnja 2016.
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Kok W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. svibnja 2016.
Nil.
5,7
Very good staff services.
1 od 1 recenzija
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04