ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2898recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2898)
Razvrstati po:
Ka F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 21. rujna 2014.
Nice hotel but rooms are too small

good location with many local restaurants and shops nearby
8
Good stay overall except the room is too small.
Lew Y. Parovi Malaysia, 19. rujna 2014.
Great Stay

Friendly staff , kiosk wifi provided
6,7
The most impress me is the wifi provided . You will have 1 local mobile with wifi hotspot where you can connect wifi and use it all day long at FOC.
Joseph O. Parovi Philippines, 19. rujna 2014.
Comfortable

Comfortable bed
7
Jeffrey L. Obitelji sa malom djecom Singapore, 18. rujna 2014.
beautiful hotel!

location, cleaniness and smart phone service
10
fantastic! the price is good. location is good. only thing is that the size of the room is rather small.
Brendalene T. Obitelji sa malom djecom Singapore, 17. rujna 2014.
Helpful service staff

1) Service staff 2) Handy 3G phone which allows you to make free local calls and to Singapore 3) Shuttle Bus to a few places of attractions.
8
No complaints here ;)
Wai K. Parovi Singapore, 17. rujna 2014.
Wonderful and helpful staff

Staff are very helpful and cheerful
8
Good
Kar H. Grupe Malaysia, 16. rujna 2014.
excellent location , value for money

easy to access public transport, good location and friendly staff
7
Sachin G. Poslovni putnici Singapore, 16. rujna 2014.
Convenient Location

Clean Room, Good Location, Helpful Staff
8
The hotel was very accommodating - I requested for an early check-in as I arrived in the morning and they were able to assist me, allowing me to check-in at 10am. The hotel also provided in every room a smartphone with a local number which acts as a wifi hotspot! This was excellent as there was loads of travel/tourist information on the device. I did have an issue with the hotel's policy of requesting for a deposit when the concierge loaned an umbrella to me because of the rain. I was asked to place a HKD$50 deposit for the umbrella! This was very odd as I am a guest staying in the hotel! Other than that, everything was great!
Elin C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. rujna 2014.
great hotel!

great hotel layout, friendly and helpful staff and the free handphone that was provided
9,3
my family and i had an extremely enjoyable stay! upon arrival,the staff was very friendly and helpful in explaining about things about the hotel. The hotel room wasn't extremely spacious but it was really cosy! The best part is that each room comes with a free handphone that the guests can use. The phone has unlimited 4G hotspot that we can bring out and connect to for internet, free calls to 5 different countries and we can search about different things that we can do in HK! It was extremely helpful :) the hotel also provides a shuttle bus to different hotspots in HK :) highly recommending the suite room if you are looking for a great experience at this hotel!
Li Y. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
dorsett mongkok review

portable 3g mobile phone for wifi, discreet shower area, cupboard area
8,3
good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B05