Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3843recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3843)
Razvrstati po:
Hong M. Solo putnici Malaysia, 28. travnja 2016.
Mr
5,7
Too lest life
Prijavi ovu recenziju
Yoke J. Grupe Singapore, 28. travnja 2016.
Overall was ok
5,7
Room was clean but the location is abit off the mtr station . There is a shuttle bus to mongkok mtr or temple street
Prijavi ovu recenziju
Pei S. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 27. travnja 2016.
Nice stay
5,7
The room is super clean but a bit too small. Staff is helpful and friendly. The bed is comfortable. Nice stay!
Prijavi ovu recenziju
Jiayu H. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 26. travnja 2016.
Handy mobile phone.
3,3
handy mobile phone. the room is too small, hot water in shower is not enough.
Prijavi ovu recenziju
Chu X. Parovi Malaysia, 25. travnja 2016.
Great hotel at good location with great services
6,7
It is a great hotel which provides us free shuttle services to Mongkok, Temple St, Hongkong Ferry Terminal. Also, the staffs are very friendly and accommodating.
Prijavi ovu recenziju
Joon M. Solo putnici Malaysia, 24. travnja 2016.
Satisfactory
4,3
Overall is satisfactory. Be prepared for a small room. No complaints except for the location which I reckon is a bit far to the MTR station- Mongkok (15-20min walk). Hotel shuttle bus is only available hourly.
Prijavi ovu recenziju
Kenneth R. Parovi Philippines, 23. travnja 2016.
Value for money!
5,3
I like the fact that they provided us with free phones with internet. We were able to efficiently navigate our way through our itinerary. Also, they have free shuttle service at key locations in the city, no need to spend much on transportation. Only downside for me is the room size, it was smaller than expected. But overall, it's a great deal!👌🏼👍🏻
Prijavi ovu recenziju
Loke G. Grupe Malaysia, 23. travnja 2016.
Very Good Hotel... Surprise
5,3
This Hotel give us a surprise to tour around this city with a "Handy" mobile phone!! you can call back home and is totally free :) and you get wi-fi 24/7 as you go around the city, no worries of getting lost... can always use your Handy mobile to surf for directions. Surprise 2, every hours have shuttle bus fetching you to the nearest attraction place such as lady's market, temple street, ferry terminal...mainly in Kowloon. The room its a bit small but very clean and comfort bed... When we arrived, we took a long walk to this hotel, cause the direction of the hotel name Mongkok is a bit misleading... It is actually at Tai Kok Chui. If you were coming from airport, take the express train stopping at the Kowloon station change to Tung Chung line stop at Olympic station then walk to West Nine plaza, down to ground floor and walk about 5-10 mins then you see the hotel just at your right in front of the traffic lights junction.
Prijavi ovu recenziju
Poh G. Solo putnici Singapore, 22. travnja 2016.
Good service hotel
5
Frontline staffs are customer-service orientated. Good location with foods and hotel free shuttle bus to city area. Good airport shuttle bus transfer from Kowloon station to Dorsett Mongkok hotel. Gym facility.
Prijavi ovu recenziju
Jonathan C. Parovi China, 22. travnja 2016.
Good value
5
Free mobile phone with internet access makes it easy for travelers, relatively good location, 10-15min walk to MTR stations but with lots of shops and food close by. Room condition is good but relatively small, good service.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06