Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3887recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3887)
Razvrstati po:
Chong W. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
Value for money and good location
5
The hotel is good to stay and consider convenient location.
Prijavi ovu recenziju
Dorcas C. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
2 night stay
5
Easily accessible. Reasonable price with free usage of 3G phone. 👍🏻
Prijavi ovu recenziju
Jane S. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
Ok
4
Everything is fine nice hotel to stay but little far... Good thing there was a shuttle service provided.
Prijavi ovu recenziju
Mitzi A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 22. svibnja 2016.
Great stay:
6,7
The staff are very helpful and accomodating. Rooms are small and compact in design. The beds are comfortable. Location very accessible to McDo, Western Union, 7 11 store, mall and MTR. We'll recommend this hotel to friends and will come back again to stay in this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Li L. Parovi China, 21. svibnja 2016.
Average
4,7
It is very convenient, but the toilet is very very small and the bed is not comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Shu W. Parovi Hong Kong, 21. svibnja 2016.
Disappointed about the arrangement
4
This is a deserved hotel for people who preferred to spend less money tht enjoying the 4 stars hotel. However, They did not provide me a big bed but provided me two single beds even if I reminded the staff when I check-in at the front counter. As u know, I go with my gf, and ur hotel did not provide me a queen size bed, it makes me tht fully disappointed abt this hotel. by the way, the hygiene level is satified.
Prijavi ovu recenziju
Kok W. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 20. svibnja 2016.
Nil.
5,7
Very good staff services.
Prijavi ovu recenziju
Mei Y. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 18. svibnja 2016.
nil
5,7
nil
Prijavi ovu recenziju
Ter Y. Grupe Singapore, 17. svibnja 2016.
Value for money hotel
5,7
The best thing about this hotel is they lend you a free smartphone to use. It saves you the trouble of getting a SIM card for your own phone. Another plus point is you can use their phone to make free international calls to a few countries.
Prijavi ovu recenziju
Ching F. Parovi Malaysia, 17. svibnja 2016.
Excellent stay in Hong Kong
6
A memorable stay at Hong Kong for us. I celebrated my wife's birthday at this hotel and after the hotel get to know about it, the hotel staff even provided us with a birthday cake and a bottle of red wine for us to celebrate in the room ! A very nice hotel with very clean room and friendly staff to begin. The location of the hotel is quite good with McDonald and other food stall just within walking distance. The Hotel also provide us with a free mobile phone that can free calls and surf the internet for free! There is also a free shuttle hourly and departs sharply every hour without delay. Free wifi in the room too.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03