ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotela Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 2889recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2889)
Razvrstati po:
Wai K. Parovi Singapore, 17. rujna 2014.
Wonderful and helpful staff

Staff are very helpful and cheerful
8
Good
Kar H. Grupe Malaysia, 16. rujna 2014.
excellent location , value for money

easy to access public transport, good location and friendly staff
7
Sachin G. Poslovni putnici Singapore, 16. rujna 2014.
Convenient Location

Clean Room, Good Location, Helpful Staff
8
The hotel was very accommodating - I requested for an early check-in as I arrived in the morning and they were able to assist me, allowing me to check-in at 10am. The hotel also provided in every room a smartphone with a local number which acts as a wifi hotspot! This was excellent as there was loads of travel/tourist information on the device. I did have an issue with the hotel's policy of requesting for a deposit when the concierge loaned an umbrella to me because of the rain. I was asked to place a HKD$50 deposit for the umbrella! This was very odd as I am a guest staying in the hotel! Other than that, everything was great!
Elin C. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 15. rujna 2014.
great hotel!

great hotel layout, friendly and helpful staff and the free handphone that was provided
9,3
my family and i had an extremely enjoyable stay! upon arrival,the staff was very friendly and helpful in explaining about things about the hotel. The hotel room wasn't extremely spacious but it was really cosy! The best part is that each room comes with a free handphone that the guests can use. The phone has unlimited 4G hotspot that we can bring out and connect to for internet, free calls to 5 different countries and we can search about different things that we can do in HK! It was extremely helpful :) the hotel also provides a shuttle bus to different hotspots in HK :) highly recommending the suite room if you are looking for a great experience at this hotel!
Li Y. Grupe Singapore, 15. rujna 2014.
dorsett mongkok review

portable 3g mobile phone for wifi, discreet shower area, cupboard area
8,3
good
Lee P. Poslovni putnici Singapore, 14. rujna 2014.
Good service

Good helpful staff, near olympic mtr, wifi
9
Overall was very good for 2 night stay. Safe place. Near to olympic mtr but u must find your way when u first arrive. Macdonalds is opposite roaf and many good food opposite and behind hotel. Staff performance was awesome. Very helpful with directions and luggages. Will stay again the next trip to Hong Kong. Hotel has free wifi in room and lobby. Shuttle bus service to mongkok and kowloon
Hui L. Grupe Singapore, 12. rujna 2014.
Dorsett Mongkok

Phone, location, price
8
Enjoyable
Audrey N. Obitelji sa malom djecom Singapore, 12. rujna 2014.
Great!

Helpful staff and customer service, location friendly, free shuttle services provided,
8
Excellent and comfortable. Staff was helpful in queries, concierges were very enthusiastic and helpful in helping to hail for cabs. Overall, a pleasant stay, will come back here again.
Niaz G. Solo putnici Singapore, 11. rujna 2014.
very good hotel..very convenient.

clean convenient and have a handy handphone which is useful
10
Awesome
Priscilla T. Parovi New Zealand, 11. rujna 2014.
Stopover in Hong Kong

Cleanliness , comfort and staff
7,7
Very enjoyable. Would like to recommend Eunice who looked after us at breakfast.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RecepcijaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Interijer hotelaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C07