Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Dorsett Mongkok Hong Kong

No.88 Tai Kok Tsui Road, Kowloon, Tai Kok Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Prije : Cosmo Hotel Mongkok
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Apartman Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Predvorje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golf Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji
Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitness Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Okružje Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Sadržaji Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salon Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u blizini Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Restoran Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Kupaonica Dorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska soba
Područje Tai Kok Tsui Broj soba: 285
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 3512recenzija

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
7,4
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (3512)
Razvrstati po:
Joanna A. Solo putnici Singapore, 28. kolovoza 2015.
Worthy

Cleanliness, warm shower, comfortable bed
8,3
It was good, except that there were days when the staff came in although we had switched on the "do not disturb" button while we were out of the hotel
Prijavi ovu recenziju
Kathina A. Parovi Hong Kong, 25. kolovoza 2015.
good

not bad. comfortable. accessable.
8
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Staff helpful and friendly, rooms are clean

Rooms comfort, good location and staff are friendly
9,7
Excellent ! Will definately visit again. Family room awesome ! Free 4G Mobile during our stay.
Prijavi ovu recenziju
Joanne C. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 24. kolovoza 2015.
Good family room with huge bath room.

Good location, free shuttle bus, good staff and free 4G mobile for travellers. We will stay in this hotel again and would recommend to my relatives.
9,7
Rooms were clean and staff are good and helpful. We enjoyed our stay in Dorsette Mongkok HK. No regret in booking this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Christopher S. Parovi Malaysia, 21. kolovoza 2015.
Great stay!

Location,Staff performance & Value for money.
7,7
Our stay was great,purposely chose this hotel because nearby to our point of interest. Surrounding is a nice area where you can find food everywhere,transportation wise either take cab or shuttle bus. It is walkable to Mongkok but it will take probably 15-20 minutes. Hotel staffs are very helpful n good at their work,from reception to house keeping all well mannered and friendly. We will definitely come back again on our next visit to Hong Kong.
Prijavi ovu recenziju
Wael A. Obitelji sa malom djecom Saudi Arabia, 18. kolovoza 2015.
Good Hotel but needs some modifications

Hotel provide cellphone with free local calls and free LTE Data,near from MTR station, very closed to MacDonald's which works 24/7.
6,7
I've booked a family room with 4 beds. I expected the room to be some what spacious but it was really small room. Restroom with no exaggeration less than 30cm far from the bed with gives discomfort. Beds are really really small. We are stayed in a room in the 27th floor and there was unpleasant smell in this floor, smell can't described looks like stinky smell. the Hotel is 27th floor and i has only 2 elevators and you will be waiting patiently to the elevator specially in the morning hours. I can rate it as 3 star hotel and all negatives should be solves in order you are planning to stay in this hotel
Prijavi ovu recenziju
Rogerio D. Poslovni putnici South Africa, 17. kolovoza 2015.
Good value for money

Clean. Price. Location
10
Very nice place with friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Ming W. Parovi Singapore, 14. kolovoza 2015.
Comfortable hotel

Service, Room and price
7,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Wei Y. Parovi Singapore, 11. kolovoza 2015.
Reasonable Price

Good Service, Data Phone Provided, Clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Renard T. Grupe Singapore, 10. kolovoza 2015.
Great stay!

Handset is available for tethering and can have free phone talk time
9
Great
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Dorsett Mongkok Hong Kong Hong KongDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - ApartmanDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - PredvorjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Igralište za golfDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Dvorana za fitnessDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - OkružjeDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - SadržajiDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Luksuzni salonDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Prijevoz u bliziniDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - RestoranDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - KupaonicaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Gostinjska sobaDorsett Mongkok Hong Kong Hong Kong - Recepcija


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A07