Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seul, Južna Koreja (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Kupaonica Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Bife Doulos Hotel Seul - Bife Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Sadržaji
Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Restoran Doulos Hotel Seul - Predvorje Doulos Hotel Seul - Predvorje Doulos Hotel Seul - Interijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela
Područje Jongro / Insadong Broj soba: 45
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 1975recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (1975)
Razvrstati po:
Kathy T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. svibnja 2015.
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Kathy T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. svibnja 2015.
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Dorothy L. Parovi United States of America, 8. svibnja 2015.
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Zalvika S. Parovi Indonesia, 6. svibnja 2015.
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Quin G. Poslovni putnici United States of America, 28. travnja 2015.
excellent value

price, service, location
9,3
Hyejin H. Parovi South Korea, 24. travnja 2015.
Easy to go anywhere, good service !

Good location, good service, reasonable price
8,3
The room was really tiny and old but the service was great and location aswell! Good overall!
재윤 한. Parovi South Korea, 20. travnja 2015.
It was so great to have stayed in the hotel for

Convenience, cleanness, and hospitalitiy
8
Tak W. Parovi Australia, 17. travnja 2015.
Nice stay

Clean, convenient and helpful staff
9,7
Andilim M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. travnja 2015.
Good location

Good location, staf helpfull, good breakfast
6,7
Near with station and bus stop also near insadong market
Andilim M. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. travnja 2015.
good location

good location, helpfull staf, near station
6,7
good location, helpfull staf, near station, and near insadong market

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Doulos Hotel SeulDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - KupaonicaDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - BifeDoulos Hotel Seul - BifeDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - RestoranDoulos Hotel Seul - PredvorjeDoulos Hotel Seul - PredvorjeDoulos Hotel Seul - Interijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3A06