Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Doulos Hotel

112 Gwansu-Dong Jongno-Gu, Jongro / Insadong, Seul, Južna Koreja (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Gostinjska soba Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Kupaonica Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Bife Doulos Hotel Seul - Bife Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Sadržaji
Doulos Hotel Seul - Sadržaji Doulos Hotel Seul - Restoran Doulos Hotel Seul - Predvorje Doulos Hotel Seul - Predvorje Doulos Hotel Seul - Interijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela Doulos Hotel Seul - Eksterijer hotela
Područje Jongro / Insadong Broj soba: 45

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 2005recenzija

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
8,5
Uslužnost osoblja:
8,2
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/objedi:
7,3
Sve recenzije (2005)
Razvrstati po:
Rishi M. Parovi Canada, 16. kolovoza 2015.
Great 3 night stay!

Excellent location, great room, helpful staff
9,3
The location is excellent. Walking distance to Myeongdong, Insadong, cafes, subway lines. The free breakfast wasn't that great, but it does the job if you get there early enough.
Prijavi ovu recenziju
Grace K. Parovi United States of America, 3. kolovoza 2015.
Great place

Location, breakfast, clean
9,3
I always stay here when in Seoul. It is located near 4 subway lines and it is close to everything. The breakfast is good and the rooms are clean. A little small but that is Seoul. It is a great place for the price.
Prijavi ovu recenziju
Gaela G. Solo putnici United Kingdom, 27. lipnja 2015.
repeat stay

Location - transport, sights and local colour, friendly staff,
8,7
vert enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Lindsay B. Parovi United Kingdom, 28. svibnja 2015.
great value

very nice treatment at check in, very clean and quite room with a very good breakfast buffet
9,3
Prijavi ovu recenziju
Kathy T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. svibnja 2015.
Efficient staff

Clean floors n toilets
3,3
Very Good though rooms are small n checkin times too strict
Prijavi ovu recenziju
Kathy T. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 19. svibnja 2015.
Good stay and value for money

Counter staff are friendly and ability to speak english, breakfast spread is just nice and quality is above average
9,7
Pleasant and enjoyable
Prijavi ovu recenziju
Lindsay B. Poslovni putnici United Kingdom, 15. svibnja 2015.
Great value in Jongno

Very helpfull staff, Nice breakfast and good location.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Dorothy L. Parovi United States of America, 8. svibnja 2015.
very good

location cleaness speak English
9,7
Excellent
Prijavi ovu recenziju
Zalvika S. Parovi Indonesia, 6. svibnja 2015.
great located hotel

clean, quiet and good location
7,3
I stayed for 5 nights in this hotel with my husband after read reviews. And yes, the hotel is great as what most reviewers say. We upgraded our room so that we can get bigger one, we pay additional around usd 10 per night which is worth it. You can find many restaurants, street foods, various stores only within walking distance. The breakfast is average, but equivalent to 3 stars hotel. I will definitely recommend this hotel to my friend when they want to visit Seoul!
Prijavi ovu recenziju
Gookeun C. Parovi South Korea, 2. svibnja 2015.
Nice location

Location.
9
It was nice. But not special
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Doulos Hotel SeulDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - Gostinjska sobaDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - KupaonicaDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - BifeDoulos Hotel Seul - BifeDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - SadržajiDoulos Hotel Seul - RestoranDoulos Hotel Seul - PredvorjeDoulos Hotel Seul - PredvorjeDoulos Hotel Seul - Interijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotelaDoulos Hotel Seul - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3C05